Mate je napisal/-a:Problem nezaupanja v bojev in Rokov post je iz mojega stališča to, da je to prva tema, v kateri sta sodelovala in da oba hvalita istega preprodajalca...
.:Rok:. je napisal/-a:Poleg tega pa bi omenil še eno zelo pozitivno lastnost, ki je noben ni omenil! Prodajalec pelje stranko, če ta seveda nima prevoza, na občino, da overi pogodbo in nato še na LPP, da uredi vse potrebno za registracijo vozila in da se ne izgublja v Šiški in da ne izgublja časa. Žal še nisem slišal, da bi kateri drug diler to naredil, če pa je pa je to vsekakor vredno pohvale!
Lp,
Rok
Lumpi je napisal/-a:Boj![]()
![]()
![]()
Več ali manj vsi slovenski dealerji nabavljajo avte iz tujine.
Jaz sem tudi iskal avto zase vendar po enem mescu iskanja sem ugotovil , da ne bom našel normalnega avta kateri ni bil poškodovan.
Drugače pa avti iz italije - kao lizing hiše itd rentacarji ITD..
1.Avti so bili vsi sesuti. (cel avto je v tujini dražji kot pri nas kuplen slovenski avto)
2.Ponarejene imajo servisne knjige...
3.Kemično čiščenje je bilo v vseh avtih, kar se vidi na sedežih na šivih
4.Uglavnem šit od šita.
Nerealni kilometri
Tudi v Atedu sem iskal avto.-Nikoli poškodovanega avta nima![]()
![]()
.
Pa še o transportu teh avtov:
Na odpadih v Italiji iz večih avtov skupaj zložijo enega in ga na licu mesta štrihajo.
Avto pa se potem suši na kamionu.
Vsi avti imajo v barvi umazanijo če bolje pogledaš.Naši dilerji avtov pa kupujejo cele šleperje avtov z zanimivo preteklostjo.
Iz prve roke povem, da tak avto ki si ga npr kupil pri nas za 2 MIO sit našega dilerja košta cca 1 MIO sit.(seveda ža "strokovno zrihtanega za prodajo).
Zato ni problem dati še kakih 50.000 sit na željo stranke za manjše popravilo.
Kaj pa če bi peljal avto na meritve laka in če ti prodajalec ni povedal da je avto kao nekaramobiran in nepoškodovan - ODVETNIK in tožba.
Drugače če nimaš pojma o avtih ne piši neumnosti, ker zavajaš še ostali folk.
PS: Tip me je stem postom tako skuril da sem moral odpisati na ta način![]()
![]()
Drugače pa redno prebiram ta foirum in je cool.
Boris
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov