Ta martini racing se je pred kratkim prodajala za 7mil. Drugače pa poglejte mal njegova kriterije, se mi zdi da integralka ne spada lih sem, raje naj jo prišpara za mene ko bom mel dovolj denarja :P .
tiste Honde Crx so pri nas malo precenjene,mene v osnovi zanima orginal avto me ne briga kolko opreme ma folk not in za kak dnar..........tista integra je baje dobra izbira samo sem jaz tukaj prekratek ,kakorkoli ze iscem nekaj kar ne bom rabo sraufat pa ceprav si znam sam dosti nardit.
Jaz bi za ta denar izbral to: Alfa 156 2.5 V6 vsa oprema 18" platišča, dvd radio, športne zavore, športna sklopka, nastavljivo podvozje, izpušni sistem novitec...
Tip je lepo povedu da bi rad nekaj majhnega in novejsega letnika.
Akpak zmeraj se bodo nasli modeli, ki bodo takoj limali gor linke za dva razreda vecje avte ali pa 15 let stare kible.
Pa dejte mal razmislt prej, pa preberte, kaj si fant zeli.
Če je to letelo na mene ti lahko povem da sploh nisem prebral kaj želi ampak sem videl naslov teme in sm na osnovi tega dal ta avto pa mislim da nisem edini ki je predlagal kaj večjega kot je peugeot 206, namesto da komentiraš druge kaj mu svetujejo se rajši potrudi in mu ti najdi en avto in mu ga predlagaj.
moj prvi post ni bila nikakršna žalitev ampak navadn, joke, ce pa ti ne razumes heca ti ne morm pomagat , drugace pa kar se avtov tice mislim da so ti ze svetovali, konec konce pa avto.net vabi