mi mamo 5kico 1,6D, 260kkm pa nobenih problemov. dela ko urca, pije mal, s pravo nafto vziga tut pr -20 brez problema,...
FireSTORM je napisal/-a:samo je zelo težko še najt dobro ohranjenega golfa
bratranec ga je mel zelo zelo dolgo
vem da mašina zdrži še pa još, samo potem ga je prodal pred kakm letom, letom pa pol, mogoče pred dvemi leti, če nebi bi 100% tega kupil
tako povedano, me je neki taki stari avto kupovat od nekega totalnega neznanca prav malo strah kupovat, ker nikoli ne veš kaj kupiš, nikoli ne veš koliko boš potem moral vložit v njega
če se nategnem tak da bi v par mescih že nekaj crkne in moram na servis sem bankrotiral
Stratus_ je napisal/-a:kaj pa recimo fiat uno?1.0 fire..pil ti bo res malo, pa ne gre tak slabo..če imaš ravnino sploh ni panike..to ko dobiš zalet te nben ne ustav večsem ga imel en let pa pol in mi je bil prou fajn..
![]()
deli so napol zastonj pa še za 300-400 jurjev dobiš ko novga..premisl
tešo je napisal/-a:jst sem študent furam R19. zanjo sem odštel 200 jurjev in mi ni žal.
zakaj bi vzel dizla? cena nafte ter cena bencina sta skoraj enake, vožnja v starem dizlu ni nikakršnja. poraba enga solidnga golfa dvojke je cca. 6L, meni R19 pije zmerne vožnje 6,5L na 100km, deli so tud pocen za omenjen avto. uglavnem to morš sam razumet pojt na sejem mal sprobi različne avte boš vidu da golf 2 ni vreden svoje cene.
lisko je napisal/-a:OK no..... zdej pa mal resnosti...... sploh tist s porabo..... Ko bo mi en dokazu da je poraba njegovga dizla res pod5 ali pa celo da dela 1000km z enim keslom pol bom verjel prej pa tud ne. Pod pogojem da natankamo..... pa ga vozim jaz do lučke pa gremo spet tankat..... upa kdo?
Skušam povedat to da je poraba zelo relativna in da hudičevo odvisna od voznika..... nisem divjak in ne šponam u obrate vendar še moj 1.6D ni žrl pod 5 litrov..... enkrat mi je sicer ratal met 4.8 pa še sam ne vem kak. povprečje pa je 5.2l/100km. Med tem ko je moj foter mel porabo z mojim avtom 4.3...... pa sem sam gledu. Pač stil vožnje..... način menjavanja.... pospeševanje z mesta.....
Ne se kr zaletet ko bo en reku da ma znanca ki mu sosedov avtek pije 4.3 litre..... pol bo pa teb pil 5.
Drgač za 300 jurjo...... take pogoje sem si jaz postavu pred tremi leti..... 300 jurjo,dizl,mali avtek, pocen vzdrževanje.....
No na konc sem kupo petko dizla...... Dve leti brez vseh servisov ( z izjemo obveznih) Samo vsedu u avto vžgal pa odpelu. U treh letih sem nardil 100.000km zdej po treh letih sem se pač odloču da bom nardil generalko ker pač ga mislim še dolg met.
lisko je napisal/-a:OK no..... zdej pa mal resnosti...... sploh tist s porabo..... Ko bo mi en dokazu da je poraba njegovga dizla res pod5 ali pa celo da dela 1000km z enim keslom pol bom verjel prej pa tud ne. Pod pogojem da natankamo..... pa ga vozim jaz do lučke pa gremo spet tankat..... upa kdo?
Skušam povedat to da je poraba zelo relativna in da hudičevo odvisna od voznika..... nisem divjak in ne šponam u obrate vendar še moj 1.6D ni žrl pod 5 litrov..... enkrat mi je sicer ratal met 4.8 pa še sam ne vem kak. povprečje pa je 5.2l/100km. Med tem ko je moj foter mel porabo z mojim avtom 4.3...... pa sem sam gledu. Pač stil vožnje..... način menjavanja.... pospeševanje z mesta.....
Ne se kr zaletet ko bo en reku da ma znanca ki mu sosedov avtek pije 4.3 litre..... pol bo pa teb pil 5.
Drgač za 300 jurjo...... take pogoje sem si jaz postavu pred tremi leti..... 300 jurjo,dizl,mali avtek, pocen vzdrževanje.....
No na konc sem kupo petko dizla...... Dve leti brez vseh servisov ( z izjemo obveznih) Samo vsedu u avto vžgal pa odpelu. U treh letih sem nardil 100.000km zdej po treh letih sem se pač odloču da bom nardil generalko ker pač ga mislim še dolg met.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov