ban je napisal/-a:Probej dobit kakšno od l. 00 naprej ker takrat so naredil manjši facelift, predvsem v notranjosti. Drgač pa velik in prostoren avto z VW tehnologijo, podvozje enako kot golf IV, sicer je medosna mal mejhna za tko velik avto ampak mislm da ni kritično.
Samotar je napisal/-a:1.8 20V motorju so glede na svoje zmogljivosti precej požrešni.
škoda je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:1.8 20V motorju so glede na svoje zmogljivosti precej požrešni.
Najboljši nakup pri octaviji je 1,9 TDI!!!
Golfy je napisal/-a:alesy je napisal/-a:Pridejo trenutki, ko se ne morem več kontrolirat.
pridejo tudi, ko se jaz nemorem
accim je napisal/-a:Škoda octavia mislm da je ql avto..osebno izkušenj s tem avtomobilov nimam, poznam par ljudi ki so imeli oz. imajo ta avto in so zelo zadovoljni (je pa vse odvisno od posameznika..+ načina vožnje).
Glede porabe..nekje sem zasledil da je imel nekdo pri tem avtomobilu (1.8 20V) porabo 9-10.. To se mi res ne zdi veliko za ta avtomobil.
Golfy..I agree
Lp
Feint je napisal/-a:baje majo skode full slab pleh ,tak mi je en avtoklepar trdil sam tud ne vem ce je to res zato me ne 100% za besedo drzat.....
Walker_P je napisal/-a:Sej proti PRErjavenju majo itaq vsi tm 10 ali več let, sam problem je k ne vedo vsi kva to pomen. Prerjavenje pomen da pleh čist zgnije, da je dobesedn luknja čez in ne sam površinsko rjavo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov