Neyo-Neyo je napisal/-a:Tko bom reku glede calibre avto je lep na pogled pač športni avto je pa res da če ti je avto že res tok ušeč si kupi 2.0 I 115KM 2.0 16V odpade ker baje pokajo glave da o turbo 4x4 sploh ne govorim. Zdej pa moraš vedt še naslednje avto ti ne bo pil 6 litrov al pa 7 mogoče če maš srečo na relacije 8 al pa 8,5 realna poraba tega avta pa se giblje tam od 9 - 10 litrov potem registarcija te tud ne bo pršla poceni edino kar je poceni pri tem avtu so deli pa še to je vprašljivo ker so avti bolj redkiZdej odločitev je tvoja če si pripravljena na take stroške potem nebi smel bit problema je pa tud res če boš že šla kupvat calibor uzem s sabo enga k se res spozna na avte ker calibre so pač športni avti in večina take avte nenormalno goni tko da je pomembno da dobiš čimbolj ohranjeno pa tud rjavijo radi taki avti tko da jaz bi o tem resno premislu. Sicer te ne poznam ampak če si pripravljena dat za avto 300 kosov bi si jaz na tvojem mestu kupu kakšen drug avto s katerim imaš bistveno manjše stroške naprimer kakšen twingo al pa kej podobnga k mal pije pa mal pride registracija
to je bilo samo moje mnenje odločitev je še vedno tvoja
pa velik sreče pri nakupu
LP
n33yo
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov