Še moje mnenje. Jaz mam sicer protona 315, samo razen tega da več žere je enak 313

. Vglavnem avto mam 3 leta, pa razen rednih servisov, druga ni bilo potrebno. Na avtu je 3/4 delov od Colta tak, da za dele ni problem, kar se pa pleha tiče, pa še tut nisem videl rjavega. Notranjost in zunanjost avta sta tudi všečna, samo pazi da vzameš model z el. šipami, ker ma navadni neke čudne tapete na vratih in zgleda grdo :P, čričkov pa jaz v mojem nimam .
Da še ostale pokomentiram: Accenta je mel kolega, pa je mel z njim same probleme(predvsem na menjalnik pazi, pa tudi rjavi so dosti), je pa lep na pogled pa tut za pelat je vrei. Puntoto je kul, samo se kar kvarijo (so pa zelo pogosti tak, da se deli dobijo dost poceni

), swift je kangla, pa še grdi je tak, da je baleno dost bolša izbira.
Je pa tak, da je vsak rablen avto lahko vredi al pa totalna kanta, odviso kako je bil vzdrževan, tak da probaj dobiti takšnega s servisno knjigo(al pa to sprintaj pa idi pri nakupu vse skoz, bo prodajalec ziher živčnega dobo
Nakup rabljenega avtomobila) Kar se pa tiče teh avtov pa velja to, da boš za mali denar dobil dober avtomobil z veliko opreme, vendar (kot je maniaxxx napisal), pri prodaji zgubil dosti več kot pri kakem Polotu, če ti ga bo sploh uspelo prodat - sem ga tut sam prodavo pred zimo, ko mi je glih registracija potekla, pa ni blo glih nekega zanimanja, je pa res da sem mel napisano kar optimistično ceno tak, da
ja se da zbijat cene za 50k pa še več

, vglavnem na avtu sem naredil veliki servis ga registriro tak da še bo moj vsaj leto

lp