yurchek je napisal/-a:Prekrški prihajajo pa na njegov naslov...yea right...me zanima kdo bi bil za?
Vse se da če si le dovolj prepričljiv.
Nixxon je napisal/-a:Bi ti hotel nekomu avto prodat, obenem pa nosit riziko da bo novi lastnik povzročil nesrečo in spizdil, policija bo pa tebe obtožila?
Jaz nikoli. Enkrat samkrat sem to naredil, ker je foter menil da je tako uredu. Potem so mel pa nesrečo en mesec za tem, pa dal moje kupončke ko so hotl uveljavljat poškodbe potnikov. Mrš, nikol več. Mi je tip zapravil 10% bonusa (kar pomeni dve leti). Ko avto prodam gre od mene tudi uradno. Pika.
Nixxon je napisal/-a:Bi ti hotel nekomu avto prodat, obenem pa nosit riziko da bo novi lastnik povzročil nesrečo in spizdil, policija bo pa tebe obtožila?
Jaz nikoli. Enkrat samkrat sem to naredil, ker je foter menil da je tako uredu. Potem so mel pa nesrečo en mesec za tem, pa dal moje kupončke ko so hotl uveljavljat poškodbe potnikov. Mrš, nikol več. Mi je tip zapravil 10% bonusa (kar pomeni dve leti). Ko avto prodam gre od mene tudi uradno. Pika.
CAB DRIVER je napisal/-a:Če še nisi opazil smo že nekaj časa v evropski uniji. Torej kupiš avto v Avstriji, prosiš lastnika da ti izda pooblastilo za uporabo vozila, vozilo registriraš na njegovo ime v Avstriji in stvar je rešena. Nobenega uvoza, nobenih davkov, nič. Furaš avstrijske tablice in se delaš neumnega pri policajih.
LP Luka
alexmazda je napisal/-a:predlagam da nehate pisati na to teme, kaj koga boli in kje ga boli, ker je res brezveze...predlagam nekomu da zaklene to temo!
Po forumu brska: Google [Bot] in 19 gostov