lebica je napisal/-a:
Res je da pride recimo novi Clio z 1.5 DCI 105 KM pketom Daynamiqe Luxe 3,800000 sit sam to je neprimerljivo z Fabijo 1.9 tdi elegance glede opreme izgleda in same vožnje.dobro izgled je stvar okusa samo ostalo.................
ok tole me je malo zmotlo....ti praviš da je oprema in vožnja v fabiji rs slabša kot v tem cliu?
Fabia rs ma športno podvozje, lega je naravnost odlična, saj na dirkališču prehiti mini cooperja, ki ima od 0-100 hitrejši čas. Oprema: res da ni možno dobit avtomatske klime, vendar za 3800000sit dobim popolno opremo z navigacijo in vsemi ostalimi dodatki. Že za 3400000sit imaš ogromno opreme(tempomat, športni sedeži, lita platišča, xenon, športne zavore, drugi odbijači, usnjeni paket, športni izpuh...da ne pozabm motorja ki je po mojem mnenju boljši od tega renaultovega....
Kar se pa tiče izgleda pa je stvar okusa....sicer ne bom reku da je meni fabia najlepši avto na svetu, vendar mi tudi novi clio ni. V tem razredu mi je po izgledu lepši grande punto recimo. pa nima veze to je stvar okusa
se opravičujem pisal si o fabiji elegance....jaz pa o rs