ne sej ni panike za dol itak da se prodaja ker dol so že jugoti tok dragi da popizdiš poznam dost primerov ko so kle kupil jugota za 200 DEM dol pa prodal za vsaj 800 sam jest pravim za tuki bi sigurno rajš šel kupit golfa z 260 tkm kot tipota z istimi kilometri nemci so pa itak pojem u bosni--rx8ovec-- je napisal/-a:hmmm čare a si že biu u bosni? pa too ni res da ne marajo druzga kukr diesle vw-je. bojo tud tipota al pa unota kupil al pa kšnga kadeta. tko da ne tega govort. sm že kr ene par avtov dol pelu pa sm za unota tok dubu kukr za golfa2, tako da so ti fiati predvsem unoti pa tipoti kr dost" dost cenjeni" avti za njih, ampak folk nima tok dnarja dol tko da ti bo ponudu tako ceno kukr za ostale!
hmm ja pa za tiste k še niste bli u bosni oz. je že doug tega, če se boš pelu dol boš res vidu dost golfov2 pa 1 , ampak boš vidu tud velikk starih merđotov avdijov in bmwjev, ker se tud oni radi vozjo udobno, tako da ne takih glu... izjav govort
čare pa brez zamerene rad kregu ampak sem samo povedu kako je
lp,
Pršutek je napisal/-a:Avto je registriran še do 11/2006 (Tipo 1.4,letnik 93).
Ali je pametno s prodajo začeti že zdaj ali počakat do izteka registracije ?Upam,da ne bo večjih problemov s prodajo,ker vse dela kot urca,pa tudi kilometri so realni (nič nazaj vrteni).
Hvala in lep pozdrav
phoebus je napisal/-a:Ah, kaki bosanci, mi smo hujši- ne da nam nemci prodajajo previte avte "dol v slovenijo"; še hujši smo, mi sami hodimo gor po previte passate TDI :P
gabrijelF je napisal/-a:da se malo vrnem k izhodišču teme ... največji problem prodaje avta s toliko kilometri je ta, da je pri nas večina folka enostavno NEUMNA ... ja kolko kilometrov pa ma večina avtov letnika 1993 ... recimo avtov razreda od tipota sigurno dobrih 200 k če ne več. malo višji razred pa 300k in več. samo na števcu pa nimajo tolko, ker vsak rad vidi neko magično številko. pa vsi mislijo joj ma tolko kilometrov, ta avto je čisto zmahan ... ja če kupuješ tolko star avto, ja ne vem kaj pričakujejo. naj kupijo novega. in zaradi te debilne miselnosti vsi vrtijo kilometre nazaj, poštenjaki pa ne morejo prodat avtov s poštenimi kilometri in vzdrževanih. prodajajo se pa od preprodajalcev s 150 k na števcu dvakrat prevrtenih in na pogled podrtije. jaz ti predlagam, da daš avto s takimi kilometri v oglas, napišeš pod opombe: "avto je ohranjen in vzdrževan ter ima za razliko od večine ostalih realne kilometre". Mislim, da boš z razumno ceno privabil pametnega kupca.
Jaz ko sem kupil prejšnji avto, je imel 269 k km. Realnih, jasno, lastnika pa sem poznal. Vsi so mi govorili, še preden so avto sploh videli, da sem nor, da kaj kupujem take zgonjene škatle, da kako to še sploh stoji skupaj, da oni so kupli enako star s 130 k![]()
... seveda jaz za razliko od njih s tem avtom v 30 k km, kolikor sem jih naredil, nisem imel nobenih problemov in bi še vedno vozil, če se ne bi nek prepotentnež vame zaletel ...
ko jaz kupujem avto, je postopek naslednji: preverim, če je lastnik, kakšen je (poskušam malo povrtat po njegovem osebnostnem profilu), če je servisna, kako je servisna žigosana (vse isti servis, isti kuli, isti žigi ... sumljivo), če ma kake račune od servisov ... potem si avto dobro pogledam, povprašam, kdaj je bilo kaj zamenjano (sklopka, kat, amortizerji ...) in ga peljem na ornk preizkusno vožnjo. kilometri so zadnje, kar me skrbi, če je bilo do zdaj v redu. in če bi vsi tako mislili, potem s prodajo rabljenih avtov z realnimi km ne bi bil tak problem. vsi se hvalijo, koliko se vozijo, kam vse so šli z avtom ... ko pa gledaš kilometrino rabljenih, pa se račun nikakor ne izide ... žalostno ...![]()
veliko sreče pri prodaji!
dj_em je napisal/-a:prvo ko prvo tut da maš 500.000 km nemorš sam napisat tipo letnik pa kdaj se isteče registracija pa 1.4 ... halllo
to je tko kot vidš ene pametnjakoviče ko prodajajo gume pa piše oglas...
" prodam gume" pa nč več... pol ga pa kličeš pa ti reče Firestone pa neve niti dimenzije niti hitrostni razred niti prbližn kok ocent da je profila itd...
najprej napiš kako opremo maš S SX ie al fergazer ( pa napiš kaj s al pa sx pomen za une k nevejo)
skratka mal podrobnosti.. a je kej udarjen, kakšna je notranjost, itd itd...
tko neki na pamet govort je brezveze....
pa envem kaj mate tok prot bosancem al pa južnem narodu sploh.... če jih nebi blo se v tej slovenijij nebi nč zgradil![]()
prov na K mi grejo taki primitivci k misljo da je pa na jugu glup narod![]()
pa ne mislt da če boš prpelu v bosno starga zarjavenga tipota al pa ker kol drug avto da pa bojo kupl vse... sej tm folk ni neumn
Lumpi je napisal/-a:Mislim, da je skoraj vsak bosanec boljši kot slovenec sploh pa štajerc.(gostoljubnost, ...)
DaDek je napisal/-a:Lumpi je napisal/-a:Mislim, da je skoraj vsak bosanec boljši kot slovenec sploh pa štajerc.(gostoljubnost, ...)
ahaha zato pa so nam že na službenem avtu v lj 2x razbili šipo, tablico vkradli, parkrat naredili črto čez avto (čez dan da nebo pomote)... mi nudimo storitve ljubljani oni pa nam to.. kakšno gostoljubje
sicer pa tak vemo v čem je poanta tvoje provokacije, še eden izmed Rjev. (nebom napisal kaj mislim z tem Rjem, d anebo kako opozorilo padlo.) eni ste pač "nacionalisti" in mislite, da ste najbolši in najlepši.
Ne vem pa tudi zakaj si se obeso na bosance zdaj, pač je znano, da kupujejo (vsaj ti ki delajo v slo fizična dela) poceni prevozna sredstva in ne vidim nobenega problema v tem, v končni fazi bi lahko tut slovenec videl oglas in kupil.
se opravičujem za off topic avtor in modi.
drgač pa veliko sreče pri prodaji!
lp.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov