Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

kobe_b
Nov uporabnik

Napisal/-a kobe_b Po apr 03, 2006 1:25 pm

lublancan je napisal/-a:
lipnik[b] je napisal/-a:
drgac pa ce reskira mal vec dnarja
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=654944#

fake
nategovanje z 090 linijo, avto pa sploh ne obstaja

Točno tako!

Ta avto je bil že pred 1,5 leta na netu, takrat je bila cena še 2,390 mio.
Sem pa klical na mobitel in je možak reku, da je ta avto še v Nemčiji. Pripeljejo ga pa samo v primeru, da se prvo plača, potem pa gredo po avto. :o

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Po apr 03, 2006 2:30 pm

beno1 je napisal/-a:novi clio storia za absjem je 1,9 mio.

po moje boljs izbira.

B.

cisto oskubljen. so že gledali ma nima nič od opreme...bo ta kr v redu...je pa tudi 400jurjev razlike kar ni tako malo. za 1,9mio bi dobila 2001 ali 2002 tdi leona...un clio je praw bogi za tak dnar...pa še clio ji ni všeč...gledala je leona ali pa stilota...

sanny
Novinec

Napisal/-a sanny Po apr 03, 2006 2:32 pm

black je napisal/-a:sanny ti sam pazi da ga ne bo razbila v prvih 14. dneh, pa bo. 8)

bom bom...

sanny
Novinec

Napisal/-a sanny To apr 04, 2006 9:52 pm

no pa smo se tudi peljali in morem pohvalit. za unih 75 konjičkov ki jih ima gre kar lepo glede na težo. to kar ona rabi čisto v redu potegne, vozi se lepo v njem pa tudi ona je navdušena. se mi zdi da ni nič zgrešila z nakupom.

sanny
Novinec

Napisal/-a sanny To nov 07, 2006 11:02 pm

no po dobre pol leta vozakanja gor pa dol z leonom sva oba s punco kr razočarana. crkuje vse po vrsti. najprej stikalo za žmigavce, ni druge kot na servis. za tem je avto kar med vožnjo začel crkovat. dva tedna na servisih brez rešitve dokler ji nisem predlagal da ko ga pelje jih lepo prosi naj očistijo loputo za zrak. iskazalo se je da sem imel prav in da je 2 tedna metala dnar za servise proč zaradi nevednosti serviserjev. za tem ji je en dan med zapiranem voznikove šipe kar na enkrat padla not v vrata in vse skupaj je čudno ropotalo ob poskusu dviga šipe nazaj gor. na servisu so ugotovili da je menda pojedlo zobe od motorja za šipo. ni bilo druge kot menjava le tega. no zadnja ki se je pripetila je, da je crknila osvetlitev od stikal za klimo in ventilacijo. to upam da bom lahko sam poštimal dane bo treba spet dnarja stran metat.

sej tudi loputo bi ji lahko jaz očistil sam mi ni vrjela da bi lahko bilo to in je potem tako slučajno omenila ko je peljala na servis. sm jo že pucal na moji xr-ki tako da bi tudi tam zmogel.

aja pa da ne pozabim eno neumnost ki nama gre obema kr na živce. če je lučka v kabini preveč cajta prižgana, pregori varovalka...ne moreš vrjet. še v moji 15 let stari xr-ki je lahko prižgana dva dni. sprobano kr sem jo pozabil prižgano in ugotovil šele ko sem spet šel nekam z avtom.

no oba sva prišla do zaključka da seata najvrjetneje ne bo več med odločitvami za avto in ostali ki so skupaj tudi ne....

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Sr nov 08, 2006 4:38 pm

no to pa je škoda. sam vseen se mi pa zdi da ne morte kr posploševat. mi smo mel recimo tri doma pa ni blo z dobenim nič. tk za informacijo.
upam da ne bo več problemov

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po nov 13, 2006 7:36 pm

Smo meli pri hiši Seat Cordobo 10 let in moram povedati da nas ni nikoli pustila na cedilu.Pa je oče se vozo v avstrijo delat..... Motor pa je bil 1.4 z 60 konji..... Mogoče sta glih na takega seata naletela da vse skup crkuje....

sanny
Novinec

Napisal/-a sanny Sr jan 31, 2007 1:16 am

sej kažin se nadaljuje tako da po manj kot letu z avtom gledamo za kaj druzga in se bo tale začel počasi prodajat kr to je že višek...če ne bi imel strica na porsche bi že bankrotirala...sem rekel njenmu fotru da hondo vzame...ccccc

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Sr jan 31, 2007 8:10 am

sanny je napisal/-a:no oba sva prišla do zaključka da seata najvrjetneje ne bo več med odločitvami za avto in ostali ki so skupaj tudi ne....

Vse je odvisno od tega kako je/so prejšnji lastnik-i delali z avtom in kako so ga ali ga niso vzdrževali. Jaz sem tudi najprej 300kSIT vrgu na puntota ko sem ga kupil potem sem imel pa več kot leto mir (edino svečke in filtre sem menjal vmes), sedaj moram pa po 50kkm dat krtačke menjat na štarterju pa pri sprednem kolesu mi moral dat popravit ker pri zavijanju desno zvoke spušča. Pol bo pa spet mir za nekaj časa.

Zdj sem pa audija nabavu pa se mi bo kr težko ločit od njega :D
Bad things happen to good people all the time for no reason!

Adijo Slovenija
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov