TommyGun je napisal/-a:sevnican je napisal/-a:Quiksilver je napisal/-a:Polovico avtomobilov ki si jih naštel ne dobiš za tak denar kot ti želiš.
Se podpišem pod tole.
naštejta mi jih 7 (polovica) ki jih za ta denar ne dobim.
Samotar je napisal/-a:Obdrži tega, ki ga imaš še kakšne dve leti. Na ceni ne more več kaj dosti izgubiti, pelješ se pa nič slabše kot pa v 2/3 avtov, ki si jih naštel.
milankregar je napisal/-a:TommyGun je napisal/-a:sevnican je napisal/-a:Quiksilver je napisal/-a:Polovico avtomobilov ki si jih naštel ne dobiš za tak denar kot ti želiš.
Se podpišem pod tole.
Audi A3, Ford Focus, Honda Civic, VW Golf - teh ne dobiš pod 5000€, razen z 200.000 prevoženimi in v slabem stanju.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:mazda je najboljši nakup.
Ne vem edino zakaj te MOTI(!!!) da avta ni videt na odpadih??? To je dobro, veš?!?!![]()
Raje ne menjam nobenega dragega dela kot pa 10 poceni delov.
Je pa mazda malo utesnjena, kar kompenzira z zelo nizkim podvozjem in precejšnjo športnostjo. Zanesljiva je pa kot švicarska ura.
TommyGun je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:TommyGun je napisal/-a:sevnican je napisal/-a:Quiksilver je napisal/-a:Polovico avtomobilov ki si jih naštel ne dobiš za tak denar kot ti želiš.
Se podpišem pod tole.
Audi A3, Ford Focus, Honda Civic, VW Golf - teh ne dobiš pod 5000€, razen z 200.000 prevoženimi in v slabem stanju.
4 si naštel![]()
prvi,drugi in zadnji pa pridejo upoštev samo iz tujine.(kar me ne mika)
honde se dobi,poglej avto.net

Mojster Miha je napisal/-a:Glede tega kar je napisal Lignage - sicer je lahko zapisano tvoje mnenje, ampak po mojem prepričanju nekaj stvari kot rečemo "ne štima"
Mojster Miha je napisal/-a:
ALFA - vsak rabljen avto je tvegan nakup - tudi MEGANE in XSARA. Pri nakupu AR bi se osebno zanesel na mnenje meni znanega serviserja (BTW med najboljšimi, če ne celo najboljši za AR v SLO). Poleg tega, pa v primeru, da iščeš zmogljiv avto (podvozje + motor) sta tako XSARA kot MEGANE "bleda senca" proti AR
Mojster Miha je napisal/-a:FIAT - BRAVO-MAREA - niso bili konkurenčni ??? Kako to misliš ? Največji "problem" FIAT-ov pri nas je po mojem prepričanju v SLO zastopniku (od ponudbe, prek nakupa, do servisa) - s tehničnega oz nekega splošnega vidika pa recimo BRAVO-BRAVA v času ko sta bila aktualna nista v ničemer bistveno zaostajala za recimo MEGAN-om ali XSARO
Mojster Miha je napisal/-a:Sedeži - RENAULT : GOLF - "trdoto" sedežev boš znal ceniti oz oceniti na dolgih poteh (vsaj 500 km neprekinjeno oz nekaj ur vožnje) , sicer pa medicina vedno poudarja, da je "trdota" boljša tako za hrbet, kot splošno počutje (ležišča, sedišča ...) - tu smo sicer ljudje različni - meni osebno na daljših poteh boj ustreza "trdota"
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov