Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan So maj 27, 2006 9:48 pm

Slike obvezno :pop: :con

Katero barvo in paket opreme si izbral?
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

sasp
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sasp Po maj 29, 2006 7:09 pm

ko sm kupovav avto nism gledu razred avtomobila ampak kaj dobim za določen denar samo na koncu je bila razlika majhna in sem se odločiv za astro ker je nižji srednji razred in na tržišču je 2 leti fabijo pa bodo zamenjal

sasp
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sasp Po maj 29, 2006 7:22 pm

želev sm kovinsko srebrno vendr so rekl da je navadna barva v primerjavi z kovinsko barvo samo blešči in da se pri poliranju navadne barve praske bolje odstranijo kot pri kovinski tako da bo navadna temno modra barva
kovinsko barvo smo mel do zdej zato sm vzev navadno in bom vidu kaj je bolš

oprema je enyoj z nekaj dodatne oreme deljiva klop 40/20/40, senzor za dež,notranje odledalo proti zaslepitvi, elek. klima, el. pomik zadnih stekl, mp3 radio, park senzorji, tempomat, pot. računalnik, dvojno dno v pritlj, meglenke...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Po maj 29, 2006 7:35 pm

Glede barve bi se jaz odločil drugače, vendar pa je avto tvoj in glavno da bo tebi všeč.

Kar se pa tiče dodatne opreme, si naredil nekaj modrih odločitev: samozatemnjivo ogledalo je zelo koristno, če boš veliko vozil v temi. Iz lastnih izkušenj vem, da je avtoklima zelo učinkovita tudi poleti, samo pazi, da se ne boš prehladil ;)
Parkirni senzorji pa ti bodo tudi v pomoč, saj je preglednost nazaj dokaj slaba (še posebej pri GTC verziji). O tempomatu pa jaz nisem razmišljal, ker se zelo malo vozim po avtocestah.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov