Psymon je napisal/-a:Berem da jamrate nad položajem za volanom. Me pa zanima kako je kaj, če si velik 184 cm, ker tudi sam gledam ta avto? Bo za zdržat al morem začet gledat kej večjega?Če omenim VW Polo je glih za glih (zic čist nazaj, volan čist gor).
killah bee je napisal/-a:Ja eni se pritožujete nad prostornostjo in položajem za volanom. Upam da ne mislite da ste se vsedli v mercedesa![]()
killah bee je napisal/-a:Ampak keri avto je popolnNe oziraj se na komentarje podobne : moja punca, moja mama , babica, dedek , stric in podobno( tudi taki niso relavantni, ki so avto vozili samo občasno oz. malo). Preberi komentarje tistih , ki jih vozijo, boš dobil še najbolj relavanten podatek o avtu.
lenivec je napisal/-a:če ti kaj velja beseda človeka visokega 193cm
žalostno... sedež boš mel itak čist nazaj pa še nebo dovol nazaj kaj se tiče nog, volan bo pa predaleč za roke in bš mel skos stegnjene. dokaj hitro začnejo roke bolet. bla sma sam 1x na dalši vožnji z cliotom, ko sem mel še puntota brez klime, zaj ni teorije da grem dalje kot 50km.
fifi je napisal/-a:Poskusi sedeti v Twingotu. Veliko visokega folka, ki je sedelov njem spredaj, pravi, da je bolj prostoren od Cliota... Samo za 195 cm je pa po mojem vseeno malo premali. Ti bi zase moral gledati nekoliko večje avte, recimo kakšen Megan, Golf, Astra ipd.
leoCar je napisal/-a:Vsi pisete da avto ma 75 000,90 000,...pa se nobenga problema![]()
Avto mora it 200000 brez problema,( razen redni servisi) tisto z nizko porabo, pa tko al tko iznicite z izrednimi servisi , ki so lahko zelo dragi (napr, menjava turbine,racunalnika...)![]()
![]()
leoCar je napisal/-a:Clio z DCI motorjem delajo ze od 2001, to je 5L. Kdor pa kupi dizla, pa dela najmanj
30 000km letno ali vec.
Nekateri delajo celo 90 000 letno.
Ce pa delas manj kot 25 000, pa raje kupi 1,6 16V, ce ne se ti ne splaca. (moje mnenje)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov