Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY To apr 25, 2006 5:37 pm

v avto gre 3.5-4l olja (vsaj tak naj bi blo)! Vem kak je s cenami! Lej odvisno kak pač ker servis ocenjuje delo! Lahko ga oceni kot lahko, sredne ali težko in temu primerne so cene! To vem iz izkušenj ker sem delal v delavnici (čeprav citroen). Imajo pa tudi različne cene olja!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Če apr 27, 2006 5:04 pm

v avto gre 3,5 litra olja..servis je na 30000 km ali 1 leto, kar prej pride...sej pomoje vsaj na prvem servisu razen olja pa filtra ne bo kaj za menjat ali pač? večji servis je pol pri 60kkm? A kdo ve ce ta twinport 1.4 pokur kej olja?

pa še eno vprašanje...ker servis bi mi vi priporočal? Nekak mam slabe izkusnje s pooblascenimi servisi ( sicer ne oplovimi), in bi rad en servis kje ne nategujejo in ne odirajo folka za brezveze pa vejo kaj delajo...katerega mi svetujete?

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Če apr 27, 2006 6:07 pm

najbolš je če kje kerga mehanika poznaš pa se zmeniš z njim!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

jony
Novinec

Napisal/-a jony Če apr 27, 2006 6:09 pm

Naša ne pokuri nič olja. Če si doma kje blizu Novega mesta bi ti priporočal poooblaščen servis za ople AVTO ADRIA na Cikavi. Mi imamo zaenkrat same dobre izkušnje, res pa da pri vsakem servisu čekiram kaj dalajo na avtu.

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Če apr 27, 2006 6:30 pm

Doma sem iz celja sam sej ni problem razdalja, tist enkrat na let se bom ze zapelal kam..sam da em da so ok pa pocen..

halo007
Novinec

corsa

Napisal/-a halo007 Po maj 01, 2006 7:41 pm

Jst tut kupujem corso... Mi je bla najbolj ušeč od vse ponudbe malih avtomobilov. U bistvu je že naročena pa use, upam da jo v petek dobim (5. maj), bo pa 1.3 cdti silverline plus. Pa tut kr dobr mi je ratal zglihatceno.. Upam da bo use kul no :)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov