no da še jaz mal pokomentiram
moj prvi avto je biu mazda 626

avto je biu res odličen všeč mi je bilo prav vse na njem
kot prvo motor 2.0 16V 111kw kar nanese cca 150KM avto je trgu gate končna je bla blizu 240

avto je šov k raketa sicer u pospeških me je loviv za šalo suzuki swift GTI samo pol k se je pa mazdi strgal ...

res super avto notranjost mi je bla tud ušeč da ne govorim o sedežih udobni da ne moreš vrjet in potem pride še udobje

Klima, servo, vse kar se da res avto kot se šika

edino oblika mi je počasi postajala zastarela zato sem jo kasneje tudi prodal za kar mi je še zdej žov

avto je biu res u nulo. No sedaj vozim pa Hondo Crx ESi

čeprav ima samo 125KM moram rečt da avto kr dobr trga sploh pospeški so odlični, končne ni ne vem kakšne

več kot 200 ne gre

verjetno zaradi širokih gum in velikih feltn

je pa res da pospeške ma pa odlične u glavnm moji občutki so taki da honda je bolj športen avto res da se tud fajn sedi samo u mazdi sem bolj udobno sedev pa tud avtu se strga k ga pohodš obrati se lepo vrtijo sploh k se V-TEC uklopi pije mi pa cca 8 - 10 litrov mestne vožnje relacije sm prepričan da bi jo spravu na 7,5 če ne celo 7

za Celico ti pa tko povem Avto je zelo lep za moje pojme je lepši od civic mogoče zato ker hondo civic ma že skoraj vsak je pa res da celica ma malenkost slabše pospeške kot honda je pa to avto nekje med športnim in udobnim avtom za moej pojme pa prjatu celico pa sm se doskrat pelu z njo tud sam sm jo pelu velikrat in avto je res odličen ravno prav udoben in ravno prav potegne tko da moje mnenje za vse tri avte je sledeče
vsi 3je so odlični avti vsak ti ponuja nekaj kar ti drug ne more
honda ima to prednost da dobr potegne drugač oblika mi je pa lepša pr celici čeprav tud mazda mx-3 je zelo lepa vsi 3je so japončki in vsi 3je imajo vzdržljive motorje tko da odločitev je še vedno tvoja jaz bi uzev verjetno celico ker mi je avto ušeč sploh oblika je še vedno in ter opazna na cesti

....