Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

VLEKAR
Novinec

Kraj: cviček land

Napisal/-a VLEKAR So maj 06, 2006 6:53 pm

pa da ne bi mislili da nobenega ne oberejo
bil sem priča kako je nekogu spulil takratnih 3500dem

pa je šel avto po zlu :)
kit bo zacelil use,kit bo polepšal avto le.....

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em So maj 06, 2006 6:56 pm

VLEKAR je napisal/-a:pa da ne bi mislili da nobenega ne oberejo

ja folk naseda pač kaj češ.... prov žol mi je tazga folka..... po eni strani pa tut ne...

če je denar namenu za kej druzga kt za gembl pol nej tut za tist porab ne pa tko kao izi dinar dobit :lol:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo So maj 06, 2006 7:05 pm

VLEKAR je napisal/-a:pa da ne bi mislili da nobenega ne oberejo

Kradex d.o.o= Danes vaše, jutri naše :lol:

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Re: avto sejem lj

Napisal/-a sonček So maj 06, 2006 7:09 pm

VLEKAR je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:Upam da je v pravi temi...

Zanima me, kje se nahaja avto sejem v ljubljani (za rabljena vozila). In kako se do njega pride iz smeri NM. Pa zanima me, kolikšna je vstopnina (prodajam avto) ter 'delovni čas'.

Najlepša hvala za odgovore ;)

LP

Ah trikrat sem tam prodajal pa mi ni tel noben kupt,kr naprej hodjo pa te sprašujejo če daš za tako ceno,pa ful nizko moraš met če hočš prodat.....ni kej morda se bo najdu kakšn kupec sam moraš bit pa previden....
Ko kupec reče da bo avto vzel in ti ponudi določeno ceno ki sta se je dogovorila potem pa pazi,ker menda pelejo avto na Jug s tvojimi tablicami in ti jih pol ne vrnejo in tle poznam dost folka k jim niso vrnil tablice in je bil en zelo velik problem,
če boš avto prodal se zmeni za v Ponedeljek za prevzem ter še doplačat ostalo vsoto,menda ti dajo sam aro,ne mu dat avta da ga bi kr odpelo dokumentacijo pa boš rihtal naslednje dni ne tega delat.

Lej sam če pa rečeš da boste vse v pon. pol ti pa zabije nazaj da ne bo vzel al tvegaš in mu prodaš al pa obdržiš avto.

Najboljša rešitev je kratek rok pred iztekom reg. al pa kr preizkušne ,prepis lahko delaš tam,pred leti se je fotr tam tok zaj**al sej druagč je avto delov sam k smo ga dal stran je vrata stran padla,ter blatnik ker je bil tok gnil(posledica zaleten)

Lepo v Ponedeljek pa je delajo vse uradne ure za rihtanje dokumentacije.
Jest sem se tako že enkart na F**al ter tudi brat nikol več.
Sem pa prepričan da boš težko prodal avto,ker je kr pestra današnja ponudba.....
Če te še kaj zanima kar na plan, sam sem prodal že več kot 10 avtov....

lp

s svojo izjavo mečes slabo luč na use kupce
mogoče si imel smolo,niso pa sedaj usi kupci enaki
sedaj ko tablice na vozilu ostanejo lahko ta "kupec" odpelje avto kamorkoli želi (državljan slo),ti lepo vozilo napišeš na njega tudi če se nikdar več po prevzemu ne vidita,za vse ostalo potem odgovarja on saj je avto v registru zapisan pod nejgovim imenom.
vsaka stvar ima svojega kupca,tudi ta avto se bo prodal,zato ne bedaričiti da avta ne bo mogle prodati,če ga ima namen prodati bo že toliko znižal ceno da se bo našel primeren kupec
avto za malo denarja se proda vsakdanje,koliko višja je cena toliko dlje časa se potem avto prodaja
zato naj se avto odpelje na sejem,sploh če je v vrednosti do 500.000,če boš imel srečo te mogoče zaustavijo že pred vhodom-in kupčija je tu

LP

Kva si zdej kej novga povedal , pol se oglas k boš mel probleme, ....
Lej na sejmu naredip kupo in tist ni orginalna orginalna je una v avtohišah, sej tablice pustiš gor sam kaj ti nuca če masta sam uno ponarejeno kupo., kupc se bo lahko zmislu marsikaj treba je org. pogodbo met. pač tvegaš če maš uno modro, sem jo že dostkrat spovnu.........mah bl ti bi
Zadnjič spremenil sonček, dne So maj 06, 2006 7:16 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So maj 06, 2006 7:13 pm

vuko87 je napisal/-a:Jst ti recm , lepo zrihtej avto(ocisti zunanjost in notranjost) bod realen in urejen(vsaj jst in poznam se dost ljudi k gledajo kaksn je lastnik avta kajti avto je odraz osebe cigar je)In to k pravjo da se avta neda prodati na sejmu .......jst sm ga prodal v 15 min in ceno sm spustil samo za 50 jurjov(golf 3).

Zelim ti cimvec srece pri prodajanju

lp

JOJ trojka k ti veš kaj je to prodajen avto vsi ga bi mel dlih tko kot golf 2 nemški požrl se bi zanjga. Ja morš bit lepo urejen in primerno se obnašat pa ne preveš SUMLJIV, ker po avtosejmu so tu okradeni vem za pečota 206 da se j e kr 7X prodal ukraden,bizgeci...
lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So maj 06, 2006 7:18 pm

Speedfighter je napisal/-a:Da se brez problema avto prodat če se hoče tud na sejmu-sam ti svetujem da si kr zgodn-jst k sm prodajal Unota sm bil ob 7h tm, še predn se je uspela mašina ohladit je bil že prodan-mal čez 8h sm bil pa že doma ;)

Kok si mel ceno in letnik ter ohranjenost, jest k sm favoritko prodajal je nisem ker sem mel visoko ceno tm 150 jurjev za letnik 94 ohranjeno v nulo.

lp

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin So maj 06, 2006 8:05 pm

http://www.jh-lj.si/index.php?p=8&u=r&k=80

Pa ce se ne motim, lahko tudi tam direkt prepis naredis.

Kot so ti ze povedali...ne pusti se nategnt in da te neki prepricujejo. Ce se ti avta ne mudi prodat, ga ne prodaj "vrat na nos". Pac, bodi pazljiv, najboljs da je se kdo s tabo pa je.
There is no time...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So maj 06, 2006 9:36 pm

Pol povej kak je blo na sejmu.
lp

Alfist
Novinec

Napisal/-a Alfist So maj 06, 2006 11:21 pm

Avto se najlažje proda na sejmu in nikjer drugje.Do sedaj sem prodal 4 avte in vse na sejmu brez kake muke in vedno dobil željeno ceno ki ni bila nikoli nizka, kvečjemu previsoka....

LP

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne maj 07, 2006 10:35 am

Alfist je napisal/-a:Avto se najlažje proda na sejmu in nikjer drugje.Do sedaj sem prodal 4 avte in vse na sejmu brez kake muke in vedno dobil željeno ceno ki ni bila nikoli nizka, kvečjemu previsoka....

LP

Vsak ima svoje prov odvisno kateri avto si prodal in tudi koliko je bilo povpraševanja po tej znamki,na sejmu se ponavadi znajdejo tisti avti,ki se ne morejo preko oglasnika prodat(bolj v slabem stanju) a ne pri vseh avtih,lahko tist avto ki se je prodajal v nedeljo na sejmu proda v pon. v salomoncu ali bilo kje drugje,potem odvisn je koliko si str,mladi vozniki-napaka,...

lp

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Ne maj 07, 2006 1:27 pm

pršu s sejma.. blo je fajn.. velik folka avtov....
še veš pa švercarjev.....

ene par je blo zanimivih.... sam uni so pa res smešni tm na začetku k so .. kr s prstom kažejo dej ustav ustav kao heheh :lol:

ah ja....

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne maj 07, 2006 1:34 pm

dj_em je napisal/-a:pršu s sejma.. blo je fajn.. velik folka avtov....
še veš pa švercarjev.....

ene par je blo zanimivih.... sam uni so pa res smešni tm na začetku k so .. kr s prstom kažejo dej ustav ustav kao heheh :lol:

ah ja....

Ej zakva nisi šov tm not k majo cuje, misl smešn prodajo pokvarjene telefone,pa cev kobik kavbojskih hlač,sami tisti iz Junih pokrajin....beda ne.....
Mah sej sem tud jest bil sej v glavnem sem pred letom kupil tam swifta za 200 čukov drugač je bil kr jant avtočk,pa poskočen sam ne bom nikol več kupoval tam avto,ker se prov bojim še posebaj zdej nove k vrtijo kilometre nazaj.

lp

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Ne maj 07, 2006 1:38 pm

mah ja to je falus a ne :? pol pa mislš da je pošten...
zadnič mi je ponuju en dedi za 500 full lep peugut 106 res da dol padeš... si sploh nism mislu da je švercar.. pol ga pa dons vidm prodaja cliota :?

dej ne s***... pa kok je parov tko babica pa dedek pa švercajo pa take... to je kr neki sam začuda dons nism vidu unih s temi škatlcami :P

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne maj 07, 2006 2:18 pm

Alfist je napisal/-a:Avto se najlažje proda na sejmu in nikjer drugje.Do sedaj sem prodal 4 avte in vse na sejmu brez kake muke in vedno dobil željeno ceno ki ni bila nikoli nizka, kvečjemu previsoka....

LP

jst sm avto objavu na avto-net- v 2 min prvi klic
od 17-20. 5 strank
avto prodan nasledje jutro ob pol 8.
tko da povsod se komot proda avto- če je le ta zanimiv za kupce seveda
lp
p.s. a si najdu sejem BP?

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Ne maj 07, 2006 2:36 pm

LP

:ne

.... vsaj glede na moje osebne izkušnje

Večina mojih ex avtomobilov sem prodal brez oglasov, še manj so videli sejem o katerem je debata
Tudi za moje zdajšnje "konjičke" je veliko zanimanja, lahko bi rekel da kupci čakajo v vrsti :tomidelej:

LP

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO Ne maj 07, 2006 3:02 pm

Vi govorte kar hočte sejem ovo sejem ono sam jest sem dons prodau dva avta na sejmu tretji je šu pa dam...a v zvezi svercarjov :roll: je pa useno al je al ni vazn je dnar...sej na dnarju nč ne piše čigav je :P važn da je avto vredu kilometri se pa grejo seveda preverit na servis če pa niso pravi pa še tm dobiš 200k :P
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne maj 07, 2006 3:04 pm

Mojster Miha je napisal/-a:

LP

:ne

.... vsaj glede na moje osebne izkušnje

Večina mojih ex avtomobilov sem prodal brez oglasov, še manj so videli sejem o katerem je debata
Tudi za moje zdajšnje "konjičke" je veliko zanimanja, lahko bi rekel da kupci čakajo v vrsti :tomidelej:

LP

Zakaj vsi pišete da je ful kupcev,pa da v vrstih čakajo noben pa ne napiše ker avto ma,tako se vsaj ve....slutum da imaš ah dej povej....lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne maj 07, 2006 3:08 pm

AudiQUATTRO je napisal/-a:Vi govorte kar hočte sejem ovo sejem ono sam jest sem dons prodau dva avta na sejmu tretji je šu pa dam...a v zvezi svercarjov :roll: je pa useno al je al ni vazn je dnar...sej na dnarju nč ne piše čigav je :P važn da je avto vredu kilometri se pa grejo seveda preverit na servis če pa niso pravi pa še tm dobiš 200k :P

Ja eni ljudi majo take k prodajajo avte švercarje sam jest bi v glavnemu unim reku švercarjem k totalno nateguje folk da ma pol kupec polno problemov, svaka ti čast da si jih prodal tok si že cele dneve poliral pa cele noči sesov da se je kupc kr prlimu gor k je vidu da je zlato....morda te poznam in sem lahko celo s tabo govoril saj sem bil na tem sejmu kar 20X v kratkem času za leta k hodm na sejm pa niti sanja se mi ne kok krat.... in celo večkrat. Seveda nisemiz LJ.

lp
Zadnjič spremenil sonček, dne Ne maj 07, 2006 5:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne maj 07, 2006 3:11 pm

kljukec je napisal/-a:

LP

jst sm avto objavu na avto-net- v 2 min prvi klic
od 17-20. 5 strank
avto prodan nasledje jutro ob pol 8.
tko da povsod se komot proda avto- če je le ta zanimiv za kupce seveda
lp
p.s. a si najdu sejem BP?

Ja ti človek sej nisi edini poznam dost folk k je mogu ponoč izklaplet mobi ker je že v 4 zjutraj zvonu sej ga je itak prodal kuj tud jest sem mel tako gojo kr naprej nio me postil enkrat se celo spovnem pred leti sem prodajal moped in sem naštel klicočih čez 100 na koncu sem že težko prenašal in tud dost mi je blo tega.

lp

VLEKAR
Novinec

Kraj: cviček land

Napisal/-a VLEKAR Ne maj 07, 2006 4:17 pm

kaj se greste hvaljenje kdo je več avtov prodal,pa več klicev imel,aja pa kolikokrat je biu kdo na sejmu
no jaz več ne štejem:):)
zanimvo :):)
kit bo zacelil use,kit bo polepšal avto le.....
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov