abakus je napisal/-a:Sem prvi lastnik Lantre 1.8 GLSi l. 96. Vozim jo enako od 1. dne do danes, ko ima 202000 prevoženih kilometrov ne da bi menjal kaj drugega kot olje, svečke, filtre, zavorne obloge, jermene, od ostalega pa 1x ščetke na alternatorju pri cca. 150 000km, 1x lamele in ležaj na sklopki pri cca. 136000 km , zadnje amortizerje pri cca. 180 000 km in pa pletenico izpušnega sistema pri 201 000 km. Čez tehničnega je šel vedno brez predhodnega obiska pri mehaniku. Mestna poraba se vseskozi giblje med 9 in 10 litri, dolge ture vedno okoli 7 litrov.
LP.
maja_a je napisal/-a:Pozdravljeni
Kupovov sm avto tam nekje do 700 jurjev pa mi je slučajno dons stric ponudu da mi proda svojo lantro GLS 1.8 16v limuzina z vso opremo. Čist mi je ratu všeč avto in ko sm se šu pelat sm biu presenečen nad tem hyundaiom.
Pol sm pa slišu zvok motorja od zunaj pa se mi je zdel da čudno ropota in me zanima kaj vi menite o tem? Nekje sem brau da ma čudn zvok ta lantra pa še stric mi je zatrjevov da je naredu vse servise in da je čist obnovlen vse... hm zdej ne vem če se mi splača vzet ker sm zmeden. A je to kej narobe z avtom?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov