Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr maj 17, 2006 6:08 pm

Escalade je napisal/-a:Fabri sporoc ce ga bos kupu, zanima med predvsem kje bi ga uzel, ker meni te slo. prodajalci neki cudni zgledajo, mal sumljivo vse skup, povsod druge cene, smesne spesifikacije itd :shock:

imam enega rabljenega nagledanega, zdaj čakam na odgovor (email) da ga grem pogledat.

cene pa so tudi meni smešne, ker sem gledal enake modele od 33k sit, en jih ma za 38k sit, v trgovini pri nas na ptuj pa jih majo za 70k sit. vsi enaki, sem še enkrat preveril. ;)

bom sporočil, če bom kupil. pa slike tudi bodo. :P
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Escalade
Nov uporabnik

Napisal/-a Escalade Sr maj 17, 2006 10:53 pm

jst se na tega nagibam, cena je nekoliko visja, 55k kar je 10kosov vec kot uni brez zmigavcev + luci, samo glede na to da se nameravam po cesti furat moram s tem kupit, ceprav ni legalno ;D

zgledajo kr kul, ima tud vec barv, moram jit 1x sprobat, da vidm kako se je furat na teli stvarci...
Priponke
slika 006.jpg
mini1
slika 004.jpg
mini

Uporabniški avatar
prasec
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a prasec Če maj 18, 2006 12:26 am

http://forum.minimoto.si/

Tuki je vse o minimotu in še več 8)

Jaz ga mam že dva mesca in zadeva še vedno dela, sam sem pa že parkrat lepo padel, tko da za ekstremno vožnjo skor rabiš tud kombinezon, al pa vsaj ščitbike. :D
Leva, desna, pazi KURNIK!!

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Po maj 22, 2006 5:48 am

Escalade je napisal/-a:eto zdej sem ugotovil da obstajajo celo z lučmi ter smerovniki, toda v eu vsekakor ni sanse da bi tole stvarco registriru kokr ste ze povedal-torej v vsakem primeru se je po cesti z le tem peljati nezakonito.

pregledal sem velik web strani o tem, ter se cene zelo razlikujejo, vecina strani v tujini je tko ali tko namenjana profesionalni ligi MINI MOTO tko da tisti letijo k nori, majo tud neke replice iz GP serije, kr mal smesn k vids unga majhnega pa cist isti :lol:

Fabri sporoc ce ga bos kupu, zanima med predvsem kje bi ga uzel, ker meni te slo. prodajalci neki cudni zgledajo, mal sumljivo vse skup, povsod druge cene, smesne spesifikacije itd :shock:

hehe naši prodajalci vsi kr neki švercajo, večina gre brez računov, mogoč ti garancijo napiše... :roll: specifikacije pa ceno si pa itak zmisli, uni jih itak kupijo po kake 30 čukov za kos! pa kkr pride nov model vn je bolši močnejši pa hitrejši, a ubistvu je vse isto srae! pač mal dnarja mal muzike! ;)
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po maj 22, 2006 6:08 am

K0zM0 je napisal/-a:
Escalade je napisal/-a:eto zdej sem ugotovil da obstajajo celo z lučmi ter smerovniki, toda v eu vsekakor ni sanse da bi tole stvarco registriru kokr ste ze povedal-torej v vsakem primeru se je po cesti z le tem peljati nezakonito.

pregledal sem velik web strani o tem, ter se cene zelo razlikujejo, vecina strani v tujini je tko ali tko namenjana profesionalni ligi MINI MOTO tko da tisti letijo k nori, majo tud neke replice iz GP serije, kr mal smesn k vids unga majhnega pa cist isti :lol:

Fabri sporoc ce ga bos kupu, zanima med predvsem kje bi ga uzel, ker meni te slo. prodajalci neki cudni zgledajo, mal sumljivo vse skup, povsod druge cene, smesne spesifikacije itd :shock:

hehe naši prodajalci vsi kr neki švercajo, večina gre brez računov, mogoč ti garancijo napiše... :roll: specifikacije pa ceno si pa itak zmisli, uni jih itak kupijo po kake 30 čukov za kos! pa kkr pride nov model vn je bolši močnejši pa hitrejši, a ubistvu je vse isto srae! pač mal dnarja mal muzike! ;)

Na ebayu so cene okoli 100€, torej 24.000SIT. Pri nas pa se prodajajo za 45 jurjev najcenejši. Fino je imet skor 100% maržo. :lol: :lol:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Po maj 22, 2006 9:37 am

pri nas se cena novi začne pri 33k sit. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Po maj 22, 2006 2:20 pm

Pa še neki! ko gledate kitajčke in vam tip da motor v škatli, ga tam odprite, pa preglejte plastiko tam kjer so šravfi! tolk jih zategnejo da vse popoka! :evil:

oglejte si motorček preden ga kupite, potečnarte da bi ga sprobal, naj vam ga sestavi, pol poglejte kok je ketna našpanana ker je ful preveč itd...
skratka ko kupiš kitajčka začneš šravfat! ;) :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI Po maj 22, 2006 2:29 pm

Če nimaš pojma o šraufanju si rajš fčota nabavi, ker jest ga morm cel tedn šraufat da za vikend kokr tolk normaln dela, ko gremo dirkat.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 To maj 23, 2006 10:34 am

Fantje kaj res nihče nima nobenega pojma o prometnih predpisih?

Tole zadevo homologirat in registrirat!!!!????
Niste normalni. Ko se vsedeš na tale j**c imaš glavo ravno v višini pokorva motorja, da ne omenjam da se voznika v prometu ne vidi, ker je motor premajhen. A je res tolk Slovencev ko ima nagnjenja do samomora?

RAvno zdnjič sem enega pacienta skoraj zbil, ko se je pripeljal s tem sranjem na glavno cesto. Za nasproti vozečim avtomobilom se je pred mene vključil na cesto. Sreča da sem vozil po omejitvah.

LP Tristan01

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera To maj 23, 2006 12:43 pm

¸če se po cesti ne smeš se pa lahko po pločniku saj ni vozna površina ane?
Slika :ewil:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov