Escalade je napisal/-a:eto zdej sem ugotovil da obstajajo celo z lučmi ter smerovniki, toda v eu vsekakor ni sanse da bi tole stvarco registriru kokr ste ze povedal-torej v vsakem primeru se je po cesti z le tem peljati nezakonito.
pregledal sem velik web strani o tem, ter se cene zelo razlikujejo, vecina strani v tujini je tko ali tko namenjana profesionalni ligi MINI MOTO tko da tisti letijo k nori, majo tud neke replice iz GP serije, kr mal smesn k vids unga majhnega pa cist isti
Fabri sporoc ce ga bos kupu, zanima med predvsem kje bi ga uzel, ker meni te slo. prodajalci neki cudni zgledajo, mal sumljivo vse skup, povsod druge cene, smesne spesifikacije itd

Fantje kaj res nihče nima nobenega pojma o prometnih predpisih?
Tole zadevo homologirat in registrirat!!!!????
Niste normalni. Ko se vsedeš na tale j**c imaš glavo ravno v višini pokorva motorja, da ne omenjam da se voznika v prometu ne vidi, ker je motor premajhen. A je res tolk Slovencev ko ima nagnjenja do samomora?
RAvno zdnjič sem enega pacienta skoraj zbil, ko se je pripeljal s tem sranjem na glavno cesto. Za nasproti vozečim avtomobilom se je pred mene vključil na cesto. Sreča da sem vozil po omejitvah.
LP Tristan01