A si ti mel primero da ves

leoCar je napisal/-a:Jaz sem napisal da gre almera 205, ker sem se tolk peljal.
zakaj pa avto nebi smel vec it kot ma napisano tovarnisko koncno![]()
![]()
Tovarniska koncna pa koncna ki ti jo stevec kaze pa sta noc in dan![]()
Kaj pa ti vozis Mojster Miha, a si se sam tolko peljal kot navaja proizvajalec ali vec
Mojster Miha je napisal/-a:leoCar je napisal/-a:Zakaj pa nebi mogla primera 1,6 pit 8l.
A si ti mel primero da ves![]()
Čisto možno da "pije" 8 l/100 km, ampak če si razumel hočem povedat, da v takšnem oz primerljivem režimu vožnje bo 2 razreda manjši avto vsekakor manj rabil![]()
LP
leoCar je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:leoCar je napisal/-a:Zakaj pa nebi mogla primera 1,6 pit 8l.
Čisto možno da "pije" 8 l/100 km, ampak če si razumel hočem povedat, da v takšnem oz primerljivem režimu vožnje bo 2 razreda manjši avto vsekakor manj rabil![]()
LP
Jaz imam carismo ki ma 1836ccm pa mi pije malo pod 8l
Glej poraba.com (leoCar)
Vse je odvisno od gradnje motorja, najvec pa se o tezi desne noge in nacina voznje
Mislim da s tem bla bla kolegu ne bomo pomagali pri nakupu avta.
Jas osebno mam zelo dobre izkusnje z nissani in pika (to je moje osebno mnenje)
Pa vseeno BREZ ZAMERE
Mojster Miha je napisal/-a:leoCar je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:leoCar je napisal/-a:Zakaj pa nebi mogla primera 1,6 pit 8l.
LP
Jaz imam carismo ki ma 1836ccm pa mi pije malo pod 8l
Glej poraba.com (leoCar)
Vse je odvisno od gradnje motorja, najvec pa se o tezi desne noge in nacina voznje
Mislim da s tem bla bla kolegu ne bomo pomagali pri nakupu avta.
Jas osebno mam zelo dobre izkusnje z nissani in pika (to je moje osebno mnenje)
Pa vseeno BREZ ZAMERE
Glej poraba je na tem forumu ena velika "tabu tema" - tu se lahko piše kar se komu zljubi, v realnosti pa ... Zato se tudi ne mislim obremenjevat s porabo drugih, ampak kakšni extremni "podvigi" me pa pripravijo do tega da se "vžgemo"![]()
In tudi tebi verjamem da pije CARISMA pod 8 - sploh pa ker gre za GDI motor. Ampak verjetno tu ne gre za kakšna visoka hitrostna povprečja.
Kaj pa ko ga "pritisneš" in pelješ malo bolj "živo" ?
LP
jorgeus je napisal/-a:David, kot jaz razumem tvoje vprasanje, ti ne gre toliko za to, koliko ima Almera, Primera koncno hitrost, ampak nek optimum. Popravi me, ce se motim, vendar kot lahko sam vidis zopet tema zavija v tipicno prerekanje o koncni hitrosti, vrtljajih itd. Mogoce ne bi bilo slabo, ce napises, kaksne velikosti avto si zelis. Nekako lazje je predlagati in delati primerjave avtov podobne teze in pogonskih hrckov. Predvsem zato, ker ce zelis manjso porabo, se mogoce raje oziraj za kakim manjsim avtekom.
Moje mnenje je se vedno, da ce se odlocis za Nissana, se odlocis dobro.
@Mojster Miha, cisto preposto vprasanje je bilo: koliksne so tvoje izkusnje z omenjenimi avtomobili. Ne razumem od kje ti, da sem kakorkoli uzaljena. Nima za kaj bit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov