maccek_21 je napisal/-a:laguno sem dal zravn zato ker imam možnost jo dobiti od prvega lastnika in le tega poznam in je dobro ohranjena in nism nikjer napisal da je to športna limuzina![]()
pač dal sem jo za primerjat z alfo ker sta to moji dve trenutno prvi izbiri
in če ju lahko kdo primerja +/- bom zelo vesel......
bmw ostaja rezerva
upam da ste sedaj vsi zadovojlni pa da bom dobil še kakšen konstruktiven odgovor glede razlik med alfo in laguno oz če je kakšen latsnik bmw-ja tukaj (523) lahko tudi pove kaj si misli o tem.......tko da mojster miha predvidevam da si strokovnjak na tem področju in računam na kakšno dobro primerjavo med temi avti
še enkrat hvala za linke do avto.net-a ampak me bolj zanimajo razlike v praksi med zgoraj omenjenimi avtomobili![]()
LP
Če omenjeno LAGUNO dobro poznaš potem jo enostavno kupi.
Glede ostalega - tu govorimo o LAGUNI prve generacije, to je bil avto, ki je bil s podvozjem "uravnan" na udobje - aktualna generacija je "trša"
A.R. 156 je nekaj povsem drugega - moraš se enostavno peljat, ker tu lahko pišem romane, pa kljub temu ne boš razumel oz odnesel toliko kot s testno vožnjo. Priporočam ti 2,0 motor ali še bolje 2,5 l - ta zadnji je sicer neugoden glede registracije, glede ostalega pa je ... hmmm ... samo "vroča" noč s punco pričara večje užitke. In če voziš to kar vidim na sliki, boš potem ko se boš vrnil z vožnje z A.R. 156 2,5 l mislil, da se sploh ne premikaš

LP