Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Pe jun 09, 2006 7:23 pm

three6 je napisal/-a:
Mojster Miha je napisal/-a:Potem pa kar veselo "na lov" za BINGO-m :tomidelej:

LP

lovimo lovimo, sam še ni ulovili :(

najmanjši problem je hondo poiskati, dost večji problem je, poiskat avto ki je bil lepo vzdrževan in da je lepo ohranjen, kar vse niso

lp

To "bolezen" imajo vsi rabljeni avtomobili ;)

LP

three6
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a three6 Pe jun 09, 2006 7:29 pm

Mojster Miha je napisal/-a:To "bolezen" imajo vsi rabljeni avtomobili ;)

LP

res je

najtežje je kupit rabljen avto, novi je čist drugo pogavlje

lp
......................................................................................

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti Pe jun 09, 2006 7:30 pm

Valjda Honda!

Tota je lepa! Slika

Daj kupi si pamet najprej! Tam imaš Volvota ali pa Audi-ja, pa sploh nena študiraj na kaj drugega. Rajši dam tistih 30k zraven pri letnem zavarovanju, ampak vem v čem se peljem!
Slika

three6
Novinec

Napisal/-a three6 Pe jun 09, 2006 7:33 pm

Torti je napisal/-a:Valjda Honda!

Tota je lepa! Slika

Daj kupi si pamet najprej! Tam imaš Volvota ali pa Audi-ja, pa sploh nena študiraj na kaj drugega. Rajši dam tistih 30k zraven pri letnem zavarovanju, ampak vem v čem se peljem!

sem vido slike od te nesreče

sam ni vse v avtu za take prizore, je tud veliko od voznika odvisno

lp
......................................................................................

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Pe jun 09, 2006 8:54 pm

Tota je lepa! Slika

S tem dokazuješ smo to, da si pacient posebne sorte - po tvoji logiki bi ti jst zdej dobil sliko sliko razbitega MONDEO-ta (ali pa katerga koli drugega avtomobila) pa "ugotovim" podobno oz enako, kakor ti ugotavljaš za HONDO.
Čisto vsak avto lahko takole konča "kariero", pa zato ni čisto nič "kriv". Krivdo lahko pripišeš zgolj vozniku oz lastniku (vožnja, vzdrževanje ...)

LP

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe jun 09, 2006 9:54 pm

Binga sem vozil in nikamor ne gre.Slabše kot punto 75.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Pe jun 09, 2006 10:20 pm

To bi se ti zdel :roll: :roll: :roll: Pa punto se 180km/h ne gre pa še pospeške ma u kurcu :roll: :roll:

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Pe jun 09, 2006 10:36 pm

Mojster Miha je napisal/-a:

Tota je lepa! Slika

S tem dokazuješ smo to, da si pacient posebne sorte - po tvoji logiki bi ti jst zdej dobil sliko sliko razbitega MONDEO-ta (ali pa katerga koli drugega avtomobila) pa "ugotovim" podobno oz enako, kakor ti ugotavljaš za HONDO.
Čisto vsak avto lahko takole konča "kariero", pa zato ni čisto nič "kriv". Krivdo lahko pripišeš zgolj vozniku oz lastniku (vožnja, vzdrževanje ...)

LP

Tako je čist prov si napisal. A najboljši stavek mi je Čisto vsak avto......

lp

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass So jun 10, 2006 3:26 am

Honda je najprostornejša in najhvaležnejša. Polo je malce požrešen, mazdice so pa blazno majhne.

Citat : ma nisem glih pristaš italjanskih avtomobilov, mam vseeno rajši kakega nemca al pa japonca

Te smem vprašat koliko italijanskih avtomobilov si že imel v last ozr si jih vsaj vozil?
Alfa je garantirano največ avta za svoj denar. Je pa potrebno malo več filinga z njo.
Kot je nekdo nekje napisal: Alfa je kot punca, če se ji ne posvečaš dovolj, te prevara z avtomehanikom.
Za registracijo se pa ne sekiraj- je vredno vsakega tolarja.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=649248#
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=789158#

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=792082 (tole je kupčija - ti ostane za registracijo )

Pa zdaj delaj primerjave kaj je vredno 800k ;)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ So jun 10, 2006 8:02 am

Ce ze hoces japonca, si raje za ta denar ko ga imas, kupi suzuki swifta gti v zelo dobrem stanju. Pije ti ob normalni voznji okoli 7, medtem ko ti honda civic 1.4 okoli 8. Glede na stevilo konjev, potegne veliko bolje kot honda s tem, da manj pije. Prostornost je pri hondi rahlo vecja, vendar zanemarljiva :D
Deli pa so tako receno poceni, ker je veliko razbitih gtijev in dobis cel motor za piclih 30tisoc tolarjev.
edona stvar, kar moras paziti pri tem avtu je, da ga ne dobi rja in da se ne razbijes :D sicer so pa pri hondi skoraj iste posledice...

jaz sem kupil zjebanega l.91, opravil servis(olje,svecke,filter), malo licarskega dela za okroglih 100tisoc in avto mi ze pol leta brezhibno dela pa ga vsako jutro 200+ v sluzbo tiscim :D

lp AS_
GTi rocks?!

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar So jun 10, 2006 9:40 am

bass je napisal/-a:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=792082 (tole je kupčija - ti ostane za registracijo )

To je res kupčija ja :roll:
Model očitno hoče zanesljiv avto s poceni vzdrževanjem, ti mu pa ponujaš 12 let staro ladjo z 200KM, res super :lol:
I'll be back.

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti So jun 10, 2006 9:43 am

Jaz ne delam nobene primerjave, samo hočem pač pokazati, kam silijo pubeci pri osemnajstih letih. Malo preveč eni gledajo TV. Get real! Ni vse v hitrosti, ampak je tudi v varnosti. In če boste zdaj trdili, da je ena honda "bingo" bolj varna od Audia a4 ali pa Volvota S-40 in če že ne navsezadnje Mondeota, te pa res ne vem več, kaj je za nekatere varnost. Meni osebno je to bolj važno kot pa hitrost! Sory za offtopic!
Slika

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Napisal/-a batek So jun 10, 2006 9:46 am

Seveda honda gre 203 km/h sam da števec laže za 30 km/H
batek

Uporabniški avatar
LUCKY LUKE
Novinec

Kraj: notranjska

Napisal/-a LUCKY LUKE So jun 10, 2006 10:07 am

jaz še nisem srečal začetnika ki je začel v audijiu, volvotu (pustmo stare kripe) bili pa so yugoti, puntoti, katrce.
sicer pa Honda, mogoče nima tiste duše kot Italjan, dela kot urca :-P

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 So jun 10, 2006 11:03 am

honda je letoa modni avto za (do) 20 letnike.poceni reg.gre dobro,poceni reg.ni nekega petiranega rihtanja(to velja za dobro hondo).tist k je kreu da bingo 1.4 ne gre dobro laze da sam seb verjame.primerjaj zraven akkega drugega bencinarja 1.4.sej dobis za 800k aduiaj al pa volvota(prestiz),sam vsak nemara neke ladje .pa kaj dobis za 800k od audija.nc druzga k en kup kilometrou na stevcu.hondo za 800k mas pa ze kr avto soliden.(sploh pa se honda civic pa audi ne rpimerjajo skup)

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So jun 10, 2006 11:18 am

Ne ne, najboljše da kupiš tole :
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=348226 Joke! :D

Kaj pa kak Punto, Peugeot 206...? Res, da so bol umirjeni in "ženski" avtomobili,...pač stvar okusa ;)
Drugače, pa od naštetih avtomobilov sem za Hondo, najboljše Bingo, ker so po večini še najboljše ohranjeni,poceni registracija, mala poraba, poceni vzdrževanje...
Lahko pa se ozreš tudi za kakšno Mazdo, zelo vzdržljiv avto, je pa res da jih je dokaj malo.
Pa velik sreče v "lovu" !
LP

three6
Novinec

Napisal/-a three6 So jun 10, 2006 11:46 am

Torti je napisal/-a:kam silijo pubeci pri osemnajstih letih

kdo je tu 18, to pa si se malo zmotil :!:

nene jaz kopujem honde, da se bom nevem kak teral po cestah, ampak zato, ker avto dela ko urica, vsaj koliko sem na forumu prebral in slišal od par ljudi

jaz išem avto ki bo zanesljiv, tak da ga bom ga samo tanko in nič drugega, ne pa da bom vsak teden po servisah skako

Jaz bi si tak kupo Audi A3, sam nimam 2.5 mio, tak da . . .

PS: Torti bi te proso, brez zakih komentarjev, ker bo tema tak daleč prišla da se bomo začeli kergat, kar nima smisla :roll:

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown So jun 10, 2006 12:18 pm

Saj za A3 ne potrebuješ 2.5mio.

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So jun 10, 2006 12:24 pm

Audi A3, da je dobro ohranjen rabiš cca. 1,5 mio. To je pa skoraj 2x več, kot si poba lahko privošči. Pa tud servisi so mal jači kot na Hondi ali kakem japoncu.

three6
Novinec

Napisal/-a three6 So jun 10, 2006 12:42 pm

ShowDown je napisal/-a:Saj za A3 ne potrebuješ 2.5mio.

vem da ga že dobiš za 1.5 mio

sam jaz nebi kupo 97-98 letnik te bi tam 01-02 pa seveda te dizla z 130 hrčki :D

sam to so še zanekrat sanje, ki upam da se bodo uresničle

lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov