Fire_X1 je napisal/-a:Imaš prav...Koliko bi približno stal en pošten spojler za ta avto?
EDINI lep spojler za ta avto bi te koštal 30kSIT, izgleda pa takole:

Fire_X1 je napisal/-a:Koliko bi stalo nižanje avta?
Zelo odvisno od tega kaj misliš naredit. Recimo od 70kSIT naprej, odvisno ali menjaš samo fedre, ali tudi blažilnike, ali greš na gewinde (kolega pozna enega ki prodaja od H&R gewinde dokaj poceni, novo), ali kaj tretjega.
Fire_X1 je napisal/-a:Danes sem klical v fazer za izpuh...Rabil bi 4 končnike in so mi rekli da pride stavr 40.000 in da ne rabim homologirat..
Ja valda, povej ti to policaju ko te bo ustavil.
Neki cheap nastavki bi te mogoče res prišli tolk, sam kako bi zgledal pa raje ne sprašuj (če hočeš kvalitetne 4 rore moraš dat naredit posebej, to pa košta).
Fire_X1 je napisal/-a:pa še števec bi zamenjal do 300km/h-da lepše izgleda ...
A ni brezveze, če avto itak leti samo okol 250km/h. Raje daš ene folije čez da lepše zgleda, če že moraš nekaj predelovat.
Fire_X1 je napisal/-a:...in kupil bi žarnici, ki svetita kot xenon-ke. Se mi splača to naredit?
Ne, ker dobiš za 60-70kSIT že xenon komplete, poleg tega je zelo verjetno da bo avto itak mel xenonke, glede na to da je najdražji od "navadnih" 3k coupejev.
Fire_X1 je napisal/-a:Feltne pridejo okrog 300.000 19-ke rabljene od M3-ja.
Ja valda. In ti misliš da jih boš stlačil na navadno 3ko. Optimist. M3 je razširjen zadaj in zadeva NE bo špilala. Če bodo šle gor so ponaredki, ali pa vse 4 od M3-ke sprednje feltne (te grejo edine gor). Da ne omenim da za navadno 3ko 19" ni homologirano, originalnih BMW felten pa ne moreš homologirat zanje, ker ne boš dobil TÜV-a zanje nikjer.
A si ti prepričan da kupuješ ta avto?