Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jun 22, 2006 8:02 am

@Courage: amen. Dobro povzeto.

Fire_X1 je napisal/-a:Imaš prav...Koliko bi približno stal en pošten spojler za ta avto?

EDINI lep spojler za ta avto bi te koštal 30kSIT, izgleda pa takole:

Slika

Fire_X1 je napisal/-a:Koliko bi stalo nižanje avta?

Zelo odvisno od tega kaj misliš naredit. Recimo od 70kSIT naprej, odvisno ali menjaš samo fedre, ali tudi blažilnike, ali greš na gewinde (kolega pozna enega ki prodaja od H&R gewinde dokaj poceni, novo), ali kaj tretjega.

Fire_X1 je napisal/-a:Danes sem klical v fazer za izpuh...Rabil bi 4 končnike in so mi rekli da pride stavr 40.000 in da ne rabim homologirat..

Ja valda, povej ti to policaju ko te bo ustavil.
Neki cheap nastavki bi te mogoče res prišli tolk, sam kako bi zgledal pa raje ne sprašuj (če hočeš kvalitetne 4 rore moraš dat naredit posebej, to pa košta).

Fire_X1 je napisal/-a:pa še števec bi zamenjal do 300km/h-da lepše izgleda ...

A ni brezveze, če avto itak leti samo okol 250km/h. Raje daš ene folije čez da lepše zgleda, če že moraš nekaj predelovat.

Fire_X1 je napisal/-a:...in kupil bi žarnici, ki svetita kot xenon-ke. Se mi splača to naredit?

Ne, ker dobiš za 60-70kSIT že xenon komplete, poleg tega je zelo verjetno da bo avto itak mel xenonke, glede na to da je najdražji od "navadnih" 3k coupejev.

Fire_X1 je napisal/-a:Feltne pridejo okrog 300.000 19-ke rabljene od M3-ja.

Ja valda. In ti misliš da jih boš stlačil na navadno 3ko. Optimist. M3 je razširjen zadaj in zadeva NE bo špilala. Če bodo šle gor so ponaredki, ali pa vse 4 od M3-ke sprednje feltne (te grejo edine gor). Da ne omenim da za navadno 3ko 19" ni homologirano, originalnih BMW felten pa ne moreš homologirat zanje, ker ne boš dobil TÜV-a zanje nikjer.

A si ti prepričan da kupuješ ta avto?
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jun 22, 2006 8:10 am

Fire_X1 je napisal/-a:
Imaš prav...Koliko bi približno stal en pošten spojler za ta avto? Koliko bi stalo nižanje avta? Danes sem klical v fazer za izpuh...Rabil bi 4 končnike in so mi rekli da pride stavr 40.000 in da ne rabim homologirat.. pa še števec bi zamenjal do 300km/h-da lepše izgleda in kupil bi žarnici, ki svetita kot xenon-ke. Se mi splača to naredit? Feltne pridejo okrog 300.000 19-ke rabljene od M3-ja.

Kaj pa fazer dela z izpuhi? Nazadnje ko sem bil tam je delal še spojlerje.

A lahko napišeš kok si star, ker men se zdi da boš izpit šel delat šele po naslednji olimpijadi. Matr treba bo uvest to da bodo mulci šele z enaindvajsetim letom polnoletni!!! :twisted:
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jun 22, 2006 8:52 am

Zaj če smo že pri tem avtu, da ne odpiram nove teme...

A ve kdo za kakega 3 coupeja, 330d po moznosti z M look optiko ? Letnik od 2002 naprej
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jun 22, 2006 8:58 am

En 2001 se prodaja za 3,5 miljona, pa je kr uredu bil za videt, en se pa prodaja v mariboru 2002 letnik s tiptronicom.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če jun 22, 2006 9:04 am

Courage™ je napisal/-a:Zaj če smo že pri tem avtu, da ne odpiram nove teme...

A ve kdo za kakega 3 coupeja, 330d po moznosti z M look optiko ? Letnik od 2002 naprej

Mogoče kej tazga?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=814435

Uporabniški avatar
wild_one
Nov uporabnik

Napisal/-a wild_one Če jun 22, 2006 9:12 am

ja tega 2001 letnik prodaja kolega in je kul ga cuva.edino kar je ma 180000 prevozenih samo je vozen bl na relacije do Rima .so pa uni na servisu rekl da je masina tip top

Uporabniški avatar
wild_one
Nov uporabnik

Napisal/-a wild_one Če jun 22, 2006 9:14 am

ja tega 2001 letnik prodaja kolega in je kul ga cuva.edino kar je ma 180000 prevozenih samo je vozen bl na relacije do Rima .so pa uni na servisu rekl da je masina tip top

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jun 22, 2006 9:18 am

O fino da si povedal. Ker ta 2001 ima samo 77.000km, torej so kilometre že dol zbil iz 180.000 na 77.000.

Fantje lepo. ko bo novi lastnik v upanju da ga niso nategnil dal pri njegovih 100.000km na servis, bodo naredil tut servis kot se ga dela na 100.000km, u bistvu bo pa avto imel 110.000km več in u bistvu mogoče kakih ključnih delov celo ne bodo zamenjal - a je potem to še varno vozilo za na cesto???

Tiste ki kilometre dol zbijajo bi morali kaznovati z kaznijo okol 500.000 sit in na njihove stroške narest generalko na uradnem servisu, na avtu kateremu so zbili kilometre.

Uporabniški avatar
wild_one
Nov uporabnik

Napisal/-a wild_one Če jun 22, 2006 9:21 am

a pol pa ni ta .ta ni vrtel km nazaj k ma servisno knjigico nazadne na 180000.je pa crne barve pa usa oprema mam slikce tut..
Priponke
luka bmw.jpg
Zadnjič spremenil wild_one, dne Če jun 22, 2006 9:23 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Fire_X1
Nov uporabnik

Napisal/-a Fire_X1 Če jun 22, 2006 9:23 am

nebivedu je napisal/-a:
Fire_X1 je napisal/-a:
Imaš prav...Koliko bi približno stal en pošten spojler za ta avto? Koliko bi stalo nižanje avta? Danes sem klical v fazer za izpuh...Rabil bi 4 končnike in so mi rekli da pride stavr 40.000 in da ne rabim homologirat.. pa še števec bi zamenjal do 300km/h-da lepše izgleda in kupil bi žarnici, ki svetita kot xenon-ke. Se mi splača to naredit? Feltne pridejo okrog 300.000 19-ke rabljene od M3-ja.

Kaj pa fazer dela z izpuhi? Nazadnje ko sem bil tam je delal še spojlerje.

A lahko napišeš kok si star, ker men se zdi da boš izpit šel delat šele po naslednji olimpijadi. Matr treba bo uvest to da bodo mulci šele z enaindvajsetim letom polnoletni!!! :twisted:

18 :) Izpuhe ne delajo oni, lahko ga dajo naredit nekomu-(če želiš vrtat v lonec in dodat še dva končnika)
Sej imate prav glede predelav, če se bi odločil za ta avto. En spojler če bi dal gor bi bilo dovolj... Avto je že tak, da ga ni treba kaj posebej "predelovat".

Uporabniški avatar
famus
Novinec

Napisal/-a famus Če jun 22, 2006 9:45 am

e 18 si star! A ni to malo preveč za tebe?? no se lepo da maš dnar za take zadeve, samo iz iskušenj ti povem da prvo leto ko naš izpit, je bolše vozit kakega cliota :D ( tu pa tam malo počohaš) Drugače pa dober avto to ja!!
LP ;)

Uporabniški avatar
Fire_X1
Nov uporabnik

Napisal/-a Fire_X1 Če jun 22, 2006 9:53 am

famus je napisal/-a:e 18 si star! A ni to malo preveč za tebe?? no se lepo da maš dnar za take zadeve, samo iz iskušenj ti povem da prvo leto ko naš izpit, je bolše vozit kakega cliota :D ( tu pa tam malo počohaš) Drugače pa dober avto to ja!!
LP ;)

To so mi vsi že rekli.. :). Res je malo preveč, ampak z avtom ne mislim divjat in delat neumnosti..

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jun 22, 2006 10:06 am

Fire_X1 je napisal/-a:
famus je napisal/-a:e 18 si star! A ni to malo preveč za tebe?? no se lepo da maš dnar za take zadeve, samo iz iskušenj ti povem da prvo leto ko naš izpit, je bolše vozit kakega cliota :D ( tu pa tam malo počohaš) Drugače pa dober avto to ja!!
LP ;)

To so mi vsi že rekli.. :). Res je malo preveč, ampak z avtom ne mislim divjat in delat neumnosti..

To sm tut jst reku, pa sem imel 2 totalki v treh mesecih (sicer nič po svoji krivdi), ampak vseeno je blo dost hudo.

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Če jun 22, 2006 10:14 am

V avtomotivu v Ljubljani na viču majo enga 330 cd fuul lep. Sm ga probu k m je ful všeč sam je nekak premajhen za mene. Drugač pa super avto. 330cd, vsa oprema, ročni menjalnik, M2 paket, službeni od bmw tovarne, l2004 41.000prevoženih, metal moder. Edino kar me je motilo je bilo da je avto zelo tresel pri zaviranju. trgovci so rekli da je avto dolgo stal pa so diski zarjaveli. Sam diesel ni za v kupeja. Moje mišljenje
Aja pa v akciji je 7.690.000,00 sit.
http://www.avto-motiv.si/index.php?fajl ... ji_act.php
lp
Zadnjič spremenil MALIJOHN, dne Če jun 22, 2006 10:17 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Če jun 22, 2006 10:15 am

Fire_X1 je napisal/-a:
LP ;)

ja ti pa si optimist....najprej se pelji s tem avtom in, ko bos ugotovil kaj ti avto nudi - glede zmoglivosti in voznosti, verjemi, da bos povsod, kjer bos imel moznost bos vozil dalec od tega, da bo počas....
Ce ze mora bit BMW potem zacni raje z BMW 316, pa daj lustne feltne gor, malo ga spusti, napise dol, temni šipe in to je to...(je prelep avto, da se naj lepi vse povprek..) ;)

LP

Uporabniški avatar
Fire_X1
Nov uporabnik

Napisal/-a Fire_X1 Če jun 22, 2006 10:36 am

radar je napisal/-a:
Fire_X1 je napisal/-a:
LP ;)

ja ti pa si optimist....najprej se pelji s tem avtom in, ko bos ugotovil kaj ti avto nudi - glede zmoglivosti in voznosti, verjemi, da bos povsod, kjer bos imel moznost bos vozil dalec od tega, da bo počas....
Ce ze mora bit BMW potem zacni raje z BMW 316, pa daj lustne feltne gor, malo ga spusti, napise dol, temni šipe in to je to...(je prelep avto, da se naj lepi vse povprek..) ;)

LP

To se zavedam.. .Avto bom probal preden ga bom kupil.. Če bom imel prazno cesto bom vozil nekoliko hitreje, kdo pa dandanes vozil po predpisih..? Zavedam se nevarnosti s takšnim avtom. Sej po eni strani imaš prav..
Rad bi kupil avto, ki je že zrihtan kot je ta 330-ka. 330-ko ne rabim predelovat, edino en spojler bi dodal in to je vse..

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Če jun 22, 2006 11:13 am

Fire_X1 je napisal/-a: ampak z avtom ne mislim divjat in delat neumnosti..

Fire_X1 je napisal/-a:Če bom imel prazno cesto bom vozil nekoliko hitreje, kdo pa dandanes vozil po predpisih..?

:ne Ze tukaj se ne znas zadrzat glede voznje, kaj bo sele na cesti, ce bo slo tko naprej, tega avta ne bos mel niti eno leto, pa se zadnji pogon ima...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jun 22, 2006 1:05 pm

MALIJOHN je napisal/-a:

V avtomotivu v Ljubljani na viču majo enga 330 cd fuul lep. Sm ga probu k m je ful všeč sam je nekak premajhen za mene. Drugač pa super avto. 330cd, vsa oprema, ročni menjalnik, M2 paket, službeni od bmw tovarne, l2004 41.000prevoženih, metal moder. Edino kar me je motilo je bilo da je avto zelo tresel pri zaviranju. trgovci so rekli da je avto dolgo stal pa so diski zarjaveli. Sam diesel ni za v kupeja. Moje mišljenje
Aja pa v akciji je 7.690.000,00 sit.
http://www.avto-motiv.si/index.php?fajl ... ji_act.php
lp

a ta ?

Slika

Ta je lep, res. Tistega srebrnega 330d sem tudi ze gledal, samo ma eno pomanjkljivost... Ni coupe :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Napisal/-a no_name Če jun 22, 2006 1:25 pm

Courage: tuki maš še enega. sicer ma mal velik prevoženega, ampak vseeno

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=889240#

Uporabniški avatar
Tilen18
Novinec

Napisal/-a Tilen18 Če jun 22, 2006 2:15 pm

hehe, naj si človek kupi avto ki si ga želi ne, za mojega kolega so tui pravli po forumu, ko je dobo evota da se bo vbil pa take finte, pa da škoda avta pa tak dalje, pa se čist vrei vozi, pa ga stisne ki pač pride, samo malo špara ker preveč žere hehehe, celo življenje se učimo, na svojih in drugih napakah :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov