Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če jul 06, 2006 12:35 am

ja js res ne vem kaj vam delajo teli dci-ji al pa sam nakladate u pm...še usak k ma dcija k ga poznam ni niti 1x kejr eku čez njih da jih kej zajebava,nikol! če pa ti avta ne znaš vozt pol pa normalno da te bo jebou...pa še dobr d je tole reno pa dci da mate kej za šimfat,ker je lastnik saj tok fer pa pove.kolk je nezadovolnih z oh in sploh švabskim TDI,pa sploh noče nč povedat al pa priznat k je še zmer čist prepričan da je TDI zakon...zakon my ass :roll: :? skratka 02 letniki znajo met kakšne težave,ker so prvi dci agregati,porodne napake pač...novejše nebi smelo neki zajbavat ob normalni uporabi...

Lp
Slika

sodnik
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: senic

Napisal/-a sodnik Če jul 06, 2006 5:26 am

Lumpi je napisal/-a:
GoGo je napisal/-a:
sodnik je napisal/-a:z novim modelom SENIC II ni nobenih problemov
vsekakor je od diselov najboljši nemec,ampak tudi Renault je OK,kaj pol rečete šele za italijane in japonce??? :evil:
če te še zanima Senic ti ga lahko zrihtam l.2003 ali 2004 za od 2,8miljona naprej
041 437 805

Sodnik, pocasi me zacenjas jezit...

Kaj porecemo sele na italjane in japonce? To, da sta naprimer fiatov JTD ali pa toyotin D4D bistveno boljsa od (no, vsaj zacetnih serij) renojevega DCI ja.
Pred kratkim sem 3 tedne vozil novega megana 1.9 dci in moram rec da sem bil
nad voznimi lastnostmi zelooo razocaran - je moj 9 let star in skoraj enkrat tezji sharan s priblizno isto mocjo bistveno odzivnejsi in bolj uglajen za vozit.

No, avtorju teme pa bi priporocal: ce nisi prevec obremenjen z znamko, bi blo
mogoce pametno pogledat po kaki drugi varjanti.

Ne laži.
Ne moreš primerjat traktorskega diesla z tehnološko izpopolnjenim DCI-jem.
Sploh pa ne iz Šaranom, ki je še težji in bolj neokreten.

Tis si bolan,avto je avto,važen da prideš na cilj in da ti služi.
Zdej k maš pa ti prvič v živlejnju Sharana,pa misliš da ni nobeden boljši. :evil:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jul 06, 2006 7:21 am

rok46 je napisal/-a:j...še usak k ma dcija k ga poznam ni niti 1x kej reku čez njih da jih kej zajebava,nikol! ... ker je lastnik saj tok fer pa pove...

No, evo, spoznaj prvega. :lol: Pa še mal forum preberi, al to ne velja?
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če jul 06, 2006 1:50 pm

Nixxon je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:j...še usak k ma dcija k ga poznam ni niti 1x kej reku čez njih da jih kej zajebava,nikol! ... ker je lastnik saj tok fer pa pove...

No, evo, spoznaj prvega. :lol: Pa še mal forum preberi, al to ne velja?

moj point je biu tak da itq uzsi zadne čase rinete reno u drek,kukr se kje le da...lastniki TDIjev so pa itq taki d ane bojo povedal da jih kej j**e in zato usi misljo da je TDI oh in sploh,ker je lastnika sram priznat da ga avto j**e...maš sm tko bom reku...še mar mi ni!mene je DCi še zmer pripeljou kamr sm šou,brez vsakega problema,pa upam da bo tud še naprej tako,tisti ki pa sm kurcate to pa ono,pa sm povem da mi kratkomalo dol visi :hi

Lp
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jul 06, 2006 4:04 pm

Glede na to da ti dol visi pa nekam veliko energije vložiš v odgovore/pritoževanje čez folk ki ne pove kaj lepega o Renojih.

In ravno toliko se govori o okvarah na ostalih znamkah, samo tele tebe najbolj v oči zbodejo, logično.

Tako ime (pokvarljivost) so si pa (tovarna Renault), sami ustvarili, sedaj se morajo ven potegnit (podobno kot so bile to Alfe). Folk si je tako mnenje ustvaril, face it. Takes time to forget something like that.
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov