Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 05, 2006 7:35 am

Ta Octavia RS je res bomba od avta, ampak se mi malo cudno zdi videt v njej zensko ki ima avto v sluzbene namene.

Zakaj pa ne Passata ? Res je da meni estetsko ne potegne, ampak je pa limuzina z klaso. Za tak denar bi sam pogledal se kakega Citroena C6 ki pride zdaj ven, mislim da se cene zacnejo pri okoli 8 mio. Je res da malo vec, ampak se mi zdi da se za tak avto splaca prisparat se kaj vec.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr jul 05, 2006 8:26 am

C6 je res bomba ja. En zlati se že vozi po MB pa samo :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
JaNi|86
Novinec

Napisal/-a JaNi|86 Sr jul 05, 2006 8:28 am

Saj to sem jaz tudi študiral ja, da ni to za nek "ženski" služben (sicer službenih km nardi samo ene 8000km na leto, pol pa še ene 40k privat)avto ampak vseeno ej noro zgleda, kaj veš mogoče jo zgrabi met ta avto, saj konckoncev tudi rada malo hitreje vozi:)

Em...avto pa ne more bit dražji, ker ni privat firma in majo rang določen, tak da žal c6 odpade :(

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr jul 05, 2006 9:53 am

Alfa 159. Za ta denar kar ponuja, bolsega avta ni.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr jul 05, 2006 10:04 am

Octavia RS ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

aike
Novinec

Napisal/-a aike Sr jul 05, 2006 12:24 pm

SAAB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
LUCKY LUKE
Novinec

Kraj: notranjska

Napisal/-a LUCKY LUKE Sr jul 05, 2006 12:25 pm

alfa 159 po možnosti Q4 :DDD

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr jul 05, 2006 12:47 pm

Dejch je napisal/-a:Alfa 159. Za ta denar kar ponuja, bolsega avta ni.

Octavia rs? pokaži mi alfo 159 za 6,7 mio, dizelco, ki bo imela tolko opreme, ko če vzame octavio rs, pa za unih 700k, vzame še vso dodatno opremo (navigacija ipd.), ki je na voljo.. Ponavadi ne silim ene znamke ljudem, ampak tukaj pa res mislim, da se več od octavie rs za ta denar ne more dobiti ;) izgled avta je itak stvar okusa, recimo da je alfa malo lepša.. ampak ne vem če :P

sicer si pa predstavljati žensko v octavii rs, passatu, alfi 159 zdi glih nekje podobno..

lp
Slika

Uporabniški avatar
JaNi|86
Novinec

Napisal/-a JaNi|86 Sr jul 05, 2006 12:51 pm

eclipse_R je napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:Alfa 159. Za ta denar kar ponuja, bolsega avta ni.

Octavia rs? pokaži mi alfo 159 za 6,7 mio, dizelco, ki bo imela tolko opreme, ko če vzame octavio rs, pa za unih 700k, vzame še vso dodatno opremo (navigacija ipd.), ki je na voljo.. Ponavadi ne silim ene znamke ljudem, ampak tukaj pa res mislim, da se več od octavie rs za ta denar ne more dobiti ;) izgled avta je itak stvar okusa, recimo da je alfa malo lepša.. ampak ne vem če :P

sicer si pa predstavljati žensko v octavii rs, passatu, alfi 159 zdi glih nekje podobno..

lp

lol saj ženska bo not samo, ko bo na službeni poti cca 10000km na leto ostalo pa tak ne vozi ona, se vedno jaz ki zraun vštulim, ker taka mašina je čist nekaj druga go Getz (tega mamo doma za pomestu) :)

opel-frik
Nov uporabnik

Napisal/-a opel-frik Sr jul 05, 2006 12:57 pm

Kaj pa kakšen opel signum? :D dobiš dizla v rangu od 6-7 milijonov sit!

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man Sr jul 05, 2006 1:06 pm

Alfa je poceni če jo primerjaš z BMWjem, Audijem in podobnimi, s katerimi se tudi navadno primerja. Škoda pa cilja čisto na druge kupce, in tukaj realno gledano dobiš za svoj denar več. Sploh ker ni to več neka cheap roba, ampak je po kvaliteti zelo na nivoju.

Če torej izklopiš čustva in uporabiš samo pamet, tale Škoda skoraj sigurno zmaga.

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Sr jul 05, 2006 1:07 pm

Imam A3 Sportbacka in ti povem da za družino ni nikakor premajhen. 4 osebe se peljejo brez problema.(računaj da sem velik 190cm in da more nešče za mano sedet) Če išče velik prtljažnik ga bo tu dobila. Prav prepričan pa sem tudi, da ko bo prodajala avto bo za tega dobila največ. Mogoče bi jo od tega avta odvrnilo to, da je kar precej trd. Sicer nimam 2.0TDI v mojem, ampak sem peljal A4 2.0TDI (140 konjska različica) in ti povem, da je super motor.(za dizla seveda) sem pristaš bencinskih motorjev :P

Octavia RS pa je tudi super izbira. Za tako ceno zelo dober avto. Sicer pa ji priporočaj naj naredi ožji izbor in se zapelje s temi avti. Definitivno bo jo en očaral.
LP

P.S.: Novejši mazdini dizli so imeli kar nekaj problemov. (zasledil na auto servis praxis, tako da me ne linčat)

William
Nov uporabnik

Napisal/-a William Sr jul 05, 2006 1:41 pm

[quote="Chapyy-H"]Oče bo dobil nov služben avto cirka 12-20 miljonov, ne mudi se ker ga dobi šele nasledn let tko da mi prosm 7 mesecov pošiljate predloge, aja pa more bit diesel obvezno NOV pa pocen za uzdrževanje pa lepe barve ker se bo potem odkupil za privatne namene aja pa zdej smo že 3 generacije vozil pasata pa so se ga naše fine riti mal naveličale zato prosm kakšne druge predloge, pa če se komu da, če mi še rit obriše:) quote]

Model dej ne foušije zganjat, pejt rajš kej bol koristnga počet (npr. zaslužit 12-20mio da boš pomirjen, mi pa tud da ne boš več težil s takimi).

Drgač se pa se tem stavkom od tha_mana 100% strinjam: Če torej izklopiš čustva in uporabiš samo pamet, tale Škoda skoraj sigurno zmaga.

Izbira je pa seveda tvoja.

DJRawer
Nov uporabnik

Kraj: Cerklje na Gor.

Napisal/-a DJRawer Sr jul 05, 2006 2:02 pm

Kaj pa kakšna renault laguna, mislm da tut ni ne vem kaj zgrešen nakup...sam seveda se bodo takoj oglasl antirenaultovci pa skritiziral predlog!! Dobiš že kr dobro za 6 mio...

Uporabniški avatar
JaNi|86
Novinec

Napisal/-a JaNi|86 Sr jul 05, 2006 2:17 pm

DJRawer je napisal/-a:Kaj pa kakšna renault laguna, mislm da tut ni ne vem kaj zgrešen nakup...sam seveda se bodo takoj oglasl antirenaultovci pa skritiziral predlog!! Dobiš že kr dobro za 6 mio...

Sem gledal ja, nevem ta laguna "mi" ne sede nekak.
sem pa malo gledal volvo V50, samo nevem, če se ga da dobit za tako ceno. Al pa kakega s40 samo ta pa ma malo šans ko ni karavan.
Aja pa ta mi je tud kar všečn: Saab 9-3 SPORT COMBI 1.9 TIDPF (120 KM) <----ma kdo kako posebno mnenje o tem avtu?

Uporabniški avatar
st-maverick
Novinec

Napisal/-a st-maverick Sr jul 05, 2006 2:30 pm

Jst bi svetoval MAZDO 6 ali pa HONDO ACCORD ;)

Najpametneje pa je, da greste vse tvoje favorite pogledat in sprobat, pa se pol odločit na teh izkušnjah, ker tle imamo preveč različnih mnenj, da bi ti res lahko tapravega izbrali!!!!

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Sr jul 05, 2006 2:36 pm

tha_man je napisal/-a:Alfa je poceni če jo primerjaš z BMWjem, Audijem in podobnimi, s katerimi se tudi navadno primerja. Škoda pa cilja čisto na druge kupce, in tukaj realno gledano dobiš za svoj denar več. Sploh ker ni to več neka cheap roba, ampak je po kvaliteti zelo na nivoju.

Če torej izklopiš čustva in uporabiš samo pamet, tale Škoda skoraj sigurno zmaga.

Se strinjam. Škoda je dober avto, ničesar mu ne manjka. Tudi kvaliteta je na nivoju. Vsak si pa ta nivo sam postavlja. Je tako? Oblika spet ima svoje oči pri vsakomur. Za nekoga so materiali dost dobri, za drugega, ki ve da so lahko še dosti boljši, pa ne. Tista škoda RS tdi res ubija in vem da bo našla svoje kupce.
Samo nekdo, ki je imel doma v garaži audija ali BMW, si gotovo zdaj ne bo omislil Škode, namreč presneto dobro ve, kako se pelje v takem avtu in kako ga boža udobje. :P
Je pa gotovo dejstvo, da z nobenim od naštetih ne boste streljali v prazno. Danes imaš več kot dovolj izbire.

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Pe jul 07, 2006 11:45 am

Čez pet let to tole še vedno aktualno, medtem ko bo Passat in podobno old :lol:

Slika

Slika

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Napisal/-a micek Pe jul 07, 2006 12:35 pm

ah, za tak denar dobiš accorda brez problema.. mislim, da se ti splača pogledat honde-so vredne svojega denarja. p.s. pa še letijo ko sv..
fjuuuunnnnffff pa me ni več

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Pe jul 07, 2006 6:03 pm

Itaq da vse honde letijo ko svinja. Ni važno če je 70KM ali 200KM, vse leti. :) Res eni dajete odlične argumente za nakup avtomobila.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov