Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

VLEKAR
Novinec

Kraj: cviček land

Napisal/-a VLEKAR So jul 08, 2006 11:04 am

Samotar je napisal/-a:No, mi smo lani prodali R5 campus letnik 91 za 200 jurjov. Sestra je bila 3. lasnik(prva dva sta oba v žahti) , servisna knjiga, telegram iz IMVja da lahko 1. lastnik pride po avto, račun od doplačila za toniane šipe, ... Avto še danes nima 80 tisoč prevoženega. :P

Če je ohranjena jo prodajajte toliko časa, dokler zanjo ne boste dobili željenega denarja, pod 150 je ne prodajat. Prjatu je pol leta prodajal avto, na koncu je dobil točno toliko kot je že ves čas hotel zanjga.

@ VLEKAR, a te ni sram ponujat 50 jurjov za ato, ki ga sploh še videl nisi ?

ne me ni ,
zakaj bi me bilo sram,ponudil sem določene pogoje,če lastniku ustrezajo mu če ne ravno tako vredu

danes se že clioti prodajo po 50.000sit(nerg.),zato ne o 150.000sit za R5 ....
kit bo zacelil use,kit bo polepšal avto le.....

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So jul 08, 2006 11:47 am

VLEKAR je napisal/-a:
Samotar je napisal/-a:No, mi smo lani prodali R5 campus letnik 91 za 200 jurjov. Sestra je bila 3. lasnik(prva dva sta oba v žahti) , servisna knjiga, telegram iz IMVja da lahko 1. lastnik pride po avto, račun od doplačila za toniane šipe, ... Avto še danes nima 80 tisoč prevoženega. :P

Če je ohranjena jo prodajajte toliko časa, dokler zanjo ne boste dobili željenega denarja, pod 150 je ne prodajat. Prjatu je pol leta prodajal avto, na koncu je dobil točno toliko kot je že ves čas hotel zanjga.

@ VLEKAR, a te ni sram ponujat 50 jurjov za ato, ki ga sploh še videl nisi ?

ne me ni ,
zakaj bi me bilo sram,ponudil sem določene pogoje,če lastniku ustrezajo mu če ne ravno tako vredu

danes se že clioti prodajo po 50.000sit(nerg.),zato ne o 150.000sit za R5 ....

OFF topic:
Če kdo rab kakšn pocen avto pol veste kam se obrnt na vlekarja.

Jest upam da je treba en vrnih oglas napisat pa bo šel za dober denar....eni prehitro spustijo ceno...pa ne sam napisat da je avto dobro ohranjen .... še velik druge stvari

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov