Asprex je napisal/-a:bass je napisal/-a:Najprej si za 1. avto nabavi petko al pa nekaj bednega za 100.000, da ga razsuješ v dveh letih in ti ga ni žal, potem, ko pa boš kaj vedel o bmw-jih, potem si pa nabavi bmw. Glede na tvoje pisanje sklepam, da še nisi zrel za zadnji pogon.
Pa srečno!
Pa odkod vam takšne ej? Že od vsega zaćetka vozim avto z zadnjim pogonom in tud pr men so se najdli pametnjakoviči češ da sn mlad in da zadnji pogon ni za mene, no po treh letih še ga avta nisn zlamal. Jaz pravim, če hočeš zadnji pogon ga vozi od začetka, ker le tako ga boš do dobra spoznal, vem pa da majo velike težave vozniki, tudi z več leti vozniških izkušenj, ki so se dolgo vozli na prednji pogon in presedlali na zadnjega. V roku meseca dni so avto skreširali. Vse pa je seveda odvisno od voznika, ki mora z veliko mero premišljenosti voziti tak avto.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Asprex je napisal/-a:bass je napisal/-a:Najprej si za 1. avto nabavi petko al pa nekaj bednega za 100.000, da ga razsuješ v dveh letih in ti ga ni žal, potem, ko pa boš kaj vedel o bmw-jih, potem si pa nabavi bmw. Glede na tvoje pisanje sklepam, da še nisi zrel za zadnji pogon.
Pa srečno!
Pa odkod vam takšne ej? Že od vsega zaćetka vozim avto z zadnjim pogonom in tud pr men so se najdli pametnjakoviči češ da sn mlad in da zadnji pogon ni za mene, no po treh letih še ga avta nisn zlamal. Jaz pravim, če hočeš zadnji pogon ga vozi od začetka, ker le tako ga boš do dobra spoznal, vem pa da majo velike težave vozniki, tudi z več leti vozniških izkušenj, ki so se dolgo vozli na prednji pogon in presedlali na zadnjega. V roku meseca dni so avto skreširali. Vse pa je seveda odvisno od voznika, ki mora z veliko mero premišljenosti voziti tak avto.
Mislim, da je premišljenih 18 letnikov v sloveniji toliko, da jih lahko šteješ v promilih populacije.
In od tega je morda polovica delno sposobna normalne vožnje.
Kaj pa veš, morda imaš talent, kar pa ne pomeni, da ga ima vsak zelenec.
Dedwa je napisal/-a:no tk je...letos izpit pa nwm kakšn avto si naj kupim...ali bi kupil BMW-ja trojko ali BMW-ja 5-ko starejši model...če se kdo spozna na BMW-je naj napiše. hwala
sonček je napisal/-a: Ti si kr kopuj kakšne močne avte sej prej ko slej se boš držal za glavo k boš tok zmetal za bencin kaj šele raznorazna popravila,ki pa se jih ne boš mogu izognt....drugač pa jest bi na tvojem mestu kupil max.1.6- 2.0 motor in nič več..kup si bmw trojko al pa 3 pod 2.0
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov