lenivec je napisal/-a:RoBBiE` je napisal/-a:vzami punto grande 1.4 16v sport paket,pa si mirn;)
sport je samo 1.9 jtd
tut 1.4 16V je na voljo v sport izvedbi

stane pa mislm da cca 3.2mili
Motorist1987 je napisal/-a:Živjo!
Končno je padla odločitev o avtomobilu! Na koncu se nisem odločil za FIAT-a, ker ga nebi mogel normalno financirati. Problem se je pojavil v tako-imenovanem plačevanju 1/3 sedaj, 1/3 čez 1 leto in 1/3 čez 2 leti. Tako bi letni obrok znašal malo manj kot 900.000SIT, kar pa se je pokazalo za neizvedljivo investicijo. Tako sem se odločil za Renault Clio Stroria - Dynamique 1,2 16v
! S prodajalcem sva že podpisala pogodbo in ga moram pohvaliti, ker je bil do sedaj to najbolj prijazen in ustrežljiv prodajalec. Dobil sem kar nekaj popustov, tudi enega na račun tega, ker smo do sedaj v družini kupili pri isti avtohiši že 6 Renaultov. No pa da ne bom dolgovezil bom avto dobil sredi septembra, ker omenjeni model pride na slovesnko tržišče (šele) enkrat v avgustu.
Če koga zanima oprema v avtomobilu jo lahko prepišem iz pogodbe, drugače se pa slišimo septembra, ko bom prilepil tudi nekaj slik.
kako to da si se odločo za star model clia
Rad bi se vsem še enkrat zahvalil za predloge, ki so mi bili v veliko pomoč!
LP Domen
Motorist1987 je napisal/-a:Živjo!
Končno je padla odločitev o avtomobilu! Na koncu se nisem odločil za FIAT-a, ker ga nebi mogel normalno financirati. Problem se je pojavil v tako-imenovanem plačevanju 1/3 sedaj, 1/3 čez 1 leto in 1/3 čez 2 leti. Tako bi letni obrok znašal malo manj kot 900.000SIT, kar pa se je pokazalo za neizvedljivo investicijo. Tako sem se odločil za Renault Clio Storia - Dynamique 1,2 16v
! S prodajalcem sva že podpisala pogodbo in ga moram pohvaliti, ker je bil do sedaj to najbolj prijazen in ustrežljiv prodajalec. Dobil sem kar nekaj popustov, tudi enega na račun tega, ker smo do sedaj v družini kupili pri isti avtohiši že 6 Renaultov. No pa da ne bom dolgovezil bom avto dobil sredi septembra, ker omenjeni model pride na slovesnko tržišče (šele) enkrat v avgustu.
Če koga zanima oprema v avtomobilu jo lahko prepišem iz pogodbe, drugače se pa slišimo septembra, ko bom prilepil tudi nekaj slik.
Rad bi se vsem še enkrat zahvalil za predloge, ki so mi bili v veliko pomoč!
LP Domen
ABS + sistem pomoči pri zaviranju v sili
Varnostna blazina za voznika
Varnostna blazina za sovoznika
Stranski varnostni blazini
Možnost izklopa sovoznikove zračne blazine
Vzglavnika spredaj nastavljiva po višini
Vzglavniki zadaj nastavljivi po višini
Tritočkovni varnostni pasovi spredaj nastavljivi po višini
Zategovalniki varnostnih pasov spredaj
Omejevalniki zatezne sile za varnostne pasove spredaj
Tritočkovni varnostni pasovi zadaj
Omejevalniki zatezne sile za stranska varnostna pasova zadaj
Pritrdišča ISOFIX spredaj in zadaj (stranska sedeža)
Merilnik vrtljajev motorja
Blokada zagona motorja
Halogenski žarometi z dvojno optiko
Zatemnjena stekla
Avtoradio CD MP3 + 4X zvočniki
Volanski obroč nastavljiv po višini
Centralno zaklepanje z daljinskim upravljenjem
Osvetlitev prtljažnega prostora
Električno nastavljiva zunanja vzratna ogledala + prikazovalnik zunanje temperature
Odbijača v barvi karoserije
Servo volan
Deljiva zadnja klop 1/3; 2/3
Voznikov sedež nastavljiv po višini
Električni pomik stekel sredaj (impulzni pri vozniku)
Klimatska naprava
Protiprašni filter
Meglenki spredaj
Potovalni računalnik
Posebno notranje oblazinjenje v temno sivi in modri barvi
Usnjen volanski obroč
Kroženje zraka
Zunanji vzratni ogledali v barvi karoserije
Bočne zaščitne letve v barvi koreserije
Platišča iz lahke litine 15''
Športna sedeža spredaj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov