Tale tema je itak večna dilema... Kaj, od kje, kako?... to jst nebi... avto za 15mio pr 20 letih je mal mim... lahko ja... seveda... kupš totalko za 200k, ki je bila prej vredna 15 mio... in pol lahko rečeš, de maš avto za 15mio
Skratka... ta je mim brcnu na polno... Kdor ima vsaj zrno soli v glavi ve, de si v Sloveniji tega ne more noben privoščit, in še kje ne..
Ampak moj namen ni bil skritizirat tega faconarja
Rad bi le povedal, de če maš neke želje... avto, vikend, hišo, blok.... nima veze kaj... si to privoščiš... če imaš denar zato seveda

Če nimaš denarja si tega ne moreš privoščiti
Eni pridejo do določenega zneska malo prej, drugi malo kasneje, tretji spet nikoli... toda... to je življenje...

Fovšija pa po mojem skromnem mnenju nastaja pri ljudeh, ki si sami ne morejo privoščiti istega, oz. podobnega življenskega ritma kot sosed, prijatelj, znanec, nekdo pač...

Sej če ma sosed M3, ne vem zakaj bi ga moral imet še sam... če še nimam dost (denarja) ga pač ne bom mel...

Bom mel pa staro julko... Pa če bom kdaj "našparal" si bom pa M5 kupu... zakaj? aja... zatu, de bom mel boljši avto od soseda

Nč druzga

Sej je v tem point ane?
Še enkrat mi gre na smeh 15mio pri 20ih letih..

BUČE!
Ne preveč resno jemat mojega skromnega (sarkastičnega) mnenja...
lp
Prosko