Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

TilenR
Novinec

Napisal/-a TilenR Sr avg 09, 2006 2:38 pm

Accent isti letnik kot megane in ista oprema se dobi za 300 k, kar je pol manj od megana. Megane je res en velikostni razred višje. Glede zanesljivosti pa ne vem, bi rekel da je accent boljši. Meni osebno se zdi mal butasto dat 600k za 10 let star avto. Komu drugemu pač ne.

Izzy_Boy
Nov uporabnik

Kraj: Ribnica

Napisal/-a Izzy_Boy Sr avg 09, 2006 5:39 pm

Rossoner je napisal/-a:Kolikor vem so tej avti zelo dobri.Če govorimo o pokvarljivosti so čisto na dnu lestvice. Kolega ga ima in avto ima že čez 300.000 prevožwnih kilometrov brez izrednega servisa.
Samo redni servisi...

Doma smo imeli do letos isto accenta letnik 96 prevoženih 310.000km nobenih problemov samo redni servisi! Edino kar je bilo v 10ih letih narobe je po dveh mescih od nakupa crknil katalizator in bil menjan pod garancijo!
Adrenaline is our food. Speed is our drug. Technology is our religion. Car is our love.

Uporabniški avatar
Timex
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Timex Sr avg 09, 2006 5:52 pm

mogoče rahlo pristranski samo vseeno priporočam accenta (tut iz osebnih izkušenj :P)

aja pa še lopovi korejcev ne marajo hehe...drgač pa loh rečm da jst tut z oljem nimam nobenih problemov...ko nekateri pravjo kok pije. drgač pa tist gt k ti je bsmuk dal link... ma 10konjev več k moj tako da zna bit tut kr poskočen ;)
kar jst vidm kot slabost pr tem avtu so edino predsodki pri mnogih ljudeh, kar bo pač delal probleme če bo punca hotla gdaj avto prodat, drgač pa mislm da bi bla zadovoljna...
SlikaNi le avto, ampak Hyundai. Več kot avto!

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Sr avg 09, 2006 7:01 pm

No če jo zdaj zanima Megane potem ga pejte pogledat. Po možnosti z dobrim mehanikom. Sam pa govorim v prid Accenta. Sem ga imel in lahko rečem, da pravtako ni bilo nobenih večjih problemov. Sicer sem imel novejši model (l. 2000) ampak vseeno. Za zahtevano vsoto dobiš največ! To je sigurno. Je pa res, da hitro zgubi ceno.

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac So avg 12, 2006 10:42 am

če hočeš zanesljiv, neproblematičen avto: vzemi ACCENTA
če bi rad malce boljšo vožnjo, daš malce več na znamko in imidž in se ne sekiraš če skačeš dost po servisih: vzemi MEGANA

lp

Uporabniški avatar
tuning 4 ever
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a tuning 4 ever To avg 15, 2006 9:08 pm

vzami accenta ;) pri naši hiši je že 10let pa ni bilo nobenih problemov :D
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov