Napisal/-a yurchek Pe avg 18, 2006 7:03 am
Kr neki tale vaša debata....Jst ti povem tako: ko boš šel na test cliota, se ti bo zdel da si zadel jackpot, mene so motle edin ročice za zapiranje vrat, drugače pa je avto deloval velik, prostoren, menjalnik soliden, lega tudi itd., ravno tako kot ko sem probaval svojega bivšega clia. Ta "kvalitetna" plastika pa bo kmalu dobila čričke, ko boš spomladi opral avto boš videl da je renojeva barva zelo kvalitetna, kot bi bil pobarvan v akvarel tehniki, razna odpadanja plastik pri blatnikih in pod motorjem te ne bodo motila, ko ti bodo odstopale gumice pri steklih boš zelo zadovoljen, da ne govorimo po nekaj kilometrih vožnje, ko ti bodo zablokirala zadnja kolesa, boš verjetno zelo srečen. Avto ima sicer lahko tudi 4 leta garancije, vendar ti to ne bo prav pomaalo ko boš na slovenski cesti čakal renault pomoč ali pa boš prestavljal morje, ko bo tvoj avto na popravilu, mehaniki pa bodo čakali navodila iz francije, ker računalnik ne bo pokazal napake. Kar se tiče polota, boš mogel imet velik večjo smolo da boš naletel na takega ki se kvari, sploh pri motorjih, ki si jih vzel na izbiro. Avto sicer ni vpadljiv, pa vendar je lepe oblike, notranjost je kvalitetna, mogoče malo pusta, ampak takšna ostane več let, sploh če ne razdiraš notranjosti, bo brez čričkov. Sedeži ostanejo kompaktni in čvrsti, prav tako se ne lomijo ročice za pregib. Klimatska naprava je pri vw neprimerno boljša, pri cliu je kr neki, prešvoh za velikost avta.
Koliko denarja pa namenjaš za ta avto? Namreč zelo ugodno dobiš fabio 19tdi 101km, s sport opremo, ki pa nima tako puste notranjosti, saj je podobna kot pri rs(isti sedeži, volan itd.). Sam imam fabio in sem izredno zadovoljen. Res pa je da oblika ni nova in ni preveč privlačna.