ja speedfreak res bi lahko napisal kakšne probleme si imel. resnično me zanima. še nikoli nisem imel peuegoja tako da je vse dobrodošlo kar veste o njih
js nobenih k nismmel peugeota..so pa problemi z elektroniko predvsem ( klima ne dela oz ne dela pravilno, razni izpusni kolektorji, ipd), vglavnem cel kup dragih malenksoti
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
aha no super izvedel sem še eno pomembno zadevo; namreč avto ni preveč glasen.
to se mi zdi zelo v redu, ker lahko postane moteče. pri tem avto potem ni bojazni glede dizelskega motorja
Saj pa vsi vemo, da so HDI-ji eni izmed najtisjih dizelskih agregatov. In ne vgrajujejo jih samo v avtomobile PSA koncerna, ampak jih najdemo tudi pri drugih znamkah (ford, mazda, jaguar,...).
speedfreak je napisal/-a:it is a peugeot..to ti vse pove
hehe... profesionalen post... nimaš kaj... Kot da bi reku jst Honda... to ti vse pove. Pove ti k***c.
Moj k***c je pe precej nezgovoren a veš ...drugače pa ti že sama znamka dost pove...npr peugeot naj bi bil udoben, taprav francoz, zadnje čase pa tud izjemno pokvarljiv avto ...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
zdravo, tukaj dam en test 407 - ice iz primerjalnega testa limuzin iz AVtomagazina, sicer ni karavan ima pa podobno opremo in isti motor. Žal je bil na zadnjem mestu. Upam da ti kej pomaga.
P.S oprostite za fotke, niso najboljše
Zadnjič spremenil jony, dne Pe jan 12, 2007 7:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
jony: hvala za najbolj konstruktiven post do sedaj S 407 nimam izkušenj, poznam pa precej lastnikov 206 in 307, ki se pritožujejo nad kvaliteto izdelave (malo pobrskaj po forumu - iskanje). Pač francoz, nimaš kaj: lahko dobiš takega k razen olja ne boš menjal nič v 3 letih ali pa ga boš skoz vozil po servisih...
Fak tista tadruga slika od jony-ja je pa res fajn. Med grajanjem pise, da grajajo bogato opremo WTF! Pol pa naj ne podvomim v kredibilnost, in pristranskost novinarja in revije. Neeeeee sej ne bom SVASTA
Men osebno je 407 en najlepših avtomobilov tega razreda. Moraš pa računati na to, da ko ga boš prodajal, boš zanj veliko manj dobil kot za kakšno Toyoto ali pasata ali audija ali..., čeprav danes plačaš isto za vse tega letnika...
Če ti je sicer všeč, ga zapelji, pa boš najbolje vedel če je zate ali ne. To da unim v reviji ali pa komu od nas kaka stvar ne paše, še ne pomeni da tebi ne bo po volji. Nekateri imajo npr. radi kup gumbkov na armaturi in ne pričakujejo neke športnosti, kar so bile nekatere zamere na testu. Niti ne vem zakaj bi moral biti avto tega razreda športen, ampak enim je to všeč (recimo testerjem v AM).
407-ica v nobenem primeru ni slaba (kot praktično noben avto ki ga trenutno delajo), vse je bolj stvar preferenc. So pa testi in mnenja folka po forumih dobri zato, da si malce bolj pozoren na določene stvari. Avto ki ti je všeč zna tako premamiti, da v tistem trenutnku ko ga probavaš in ga imaš možnost kupiti ne vidiš nobene napake. Čez dva meseca, ko se nanj navadiš, se pa tolčeš po glavi.
Pač preglej in sprobaj zadevo v živo. Če ti bo še vedno všeč in te naštete stvari ne motijo, go for it!
moja punca je imela 206 dizla in je imela od začetka kar nekaj problemov z elektroniko. avto ni hotel vžgati, pol so pa na servisu menjal stvari kot butci, pa dolgo niso našl napake (seveda je ona vse zamenjane dele plačala), po enem letu so pa našl napako (nek rele za predgretje)....
po tem pa tri leta B.P. ....