Gnusmas7 je napisal/-a:predlagam testno voznjo mitsubishi colta pa se potem odloci, pa se cenejsi je...
Jaz bi sigurno pogledal tudi colta in swifta.
Gnusmas7 je napisal/-a:predlagam testno voznjo mitsubishi colta pa se potem odloci, pa se cenejsi je...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
pilgrim je napisal/-a:5 km vzpona je tudi 5 km spusta, in se poraba izenači. premagovanje višinske razlike lahko upoštevaš samo, kadar se z avtom med dvema merjenjema porabe samo vzpenjaš.sanny je napisal/-a: ...če ne bi imel 5 km klanca do doma bi jih vrjetno še ene pol al pa liter manj...
sanny je napisal/-a:zdaj ima narjenih ene 1000 km od kadar jo imamo in je poraba 6,4 s tem da je bila tudi avtocesta vmes...se mi zdi da kar ok, vsa če primerjam z leonom od moje punce ki kroži poraba okol 10 z 1.4 motorjem
sanny je napisal/-a:vožnja je po omejitvah (5 do 10 km gor dol) kr pač nimamo za vsak dan eno kazen. Mama sicer vsake toliko potegne sam zdaj je na 6,5 in drži na temu. vsake toliko še na 6,4 in potem nazaj na 6,5. Za zimo se mi zdi to super, je pa res da neke konkretne zime ni tako da se kar hitro segreje mašina
sanny je napisal/-a:ja no. jaz sem primerjal z leonom od punce kjer je ista vožnja in pije kar 10 l iz izste prostornine. najmanj kar smo ga spravli je blo 9l in pol in to je to. ona že resno razmišlja o prodaji in nakupu česa drugega kr uno je katastrofa glede okvar in porabe. je šlo že en kup dnarja gor za popravila in zdaj je spet naročen za sevis. v zadnjem desnem kolesu neki poka ko bremza in gre v ovinek.
sanny je napisal/-a:pa sej to pravim. tam je poraba pretirana za ta motor.
ma itak je non stop na servisu. v manj kot letu dni ki ga ima je bil že ene 5krat...tudi to se mi ne zdi normalno...sej so vedno to poštimali sam je en kup denarja. in zdaj ej naročen set za servis kr neki poka v zadnjem desnem kolesu, prtljažnik se ne odpre pa še porabo naj mi pogledajo kr ni ok. še dobro da sta mi stric pa sosed na porscheju da sta mi par stvari ona dva ustimala kr če ne bi ona bankrotirala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov