Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr sep 06, 2006 11:24 am

js bi uzeu raje 206cc,ampak obvezno S16 mašino,ker drugo je tko al tko bwz met pri take avtu...če nekak zgleda naj tud gre kam...1.6 je nekak prešvoh skoraj
Slika

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Sr sep 06, 2006 11:34 am

LudiLimun je napisal:
SE sploh ne mislm kregat.
Nism pa razumu tistga dela, da velik avta za mal dnarja, al si mislu rečt, velik vode za mal dnarja (glede na izjave delavcev v avtopralnici, u mazdo bl teče)
Kar se pa požoja tiče se pa s tabo najmn mislm zgovarjat...

Poglej avto ima platneno streho, originalna je 4plastna ce se ne motim(vsaj mogla bi bit, ce je mel golf mkI 4plastno), mislim da je za poletje bolj prakticna platnena streha, ker zavzame manj prostora, da pri platneni strehi noter curlja(ce peres avto z wapm), je za pricakovat.
Lahko pa ti povem iz prve roke, da se ob takem dezevju ne pride noter tudi kapljica, seveda je to odvisno tudi od tega v kaksnem stanju je streha, za zimo pa se kupi dodatna hard-top streha, ki ne prepusca toliko vlage kot platnena, pa se veliko bolj "zadihta" vse skupaj.
Avto je sicer dvosed, ampak noter veliko bolj sedis kot pa v pežoju, avto je pravi mali športnik, čeprav ima 1.6 motor "samo" 110konjev, pogon je na zadnja kolesa, pozimi ni problemov, ker je teza avtomobila dobro razporejena, avto brez problema doseze 220km/h na ravni cesti. Sama kvaliteta izdelave je zelo dobra.
Naj ti samo se to povem da nova mk5, ki je nadavno prisla na trg nima novega podvozja ali kaksnih sprememb voznih latnosti, le na videz je bolj privlacna kupcem

Pa za konec-raje udoben dvosed, kot pa "trosed", kjer se potniki stiskajo (ce se mate pa tko radi, pol pa kr pežota :P )

Pa brez zamere ;)

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Sr sep 06, 2006 11:50 am

Ne verjami nekim govoricam. Pri takšni tehnologiji močno dvomim, da bi si dovolili narediti avto, v katerega bi skozi streho tekla voda. Jaz imam Twingota s platneno streho in mi ni še nikoli (morm potrkat) nič teklo notri in tesni odlično.

Ko boš šla kupovat avto, jih prosi, če greš lahko z njim do najbližje avtopralnice, se zapelji skozi in preglej, če kje kaj spušča. Tako boš še najbolje videla kako in kaj.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr sep 06, 2006 12:14 pm

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Sr sep 06, 2006 1:37 pm

To niso nobene govorice, meni je dejanko cankalo po glavi tka da prosim se vzdrzi z takimi komentariji.Mazda je sicer super avtek in bi jo imel takoj ampak ce si vecji od 180 se pojavljajo tezave z visino strehe.
Mogoce bi pa tigra res bla za pogledat sicer z njo nimam dosti prakticnih izkusenj, vendar pelje se lepo in ce streha pa vse to stima ...
Slika

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Napisal/-a sevnican Sr sep 06, 2006 4:29 pm

CockroaC je napisal/-a:To niso nobene govorice, meni je dejanko cankalo po glavi tka da prosim se vzdrzi z takimi komentariji.

Moj komentar se je navezoval na govorice katere je slišala, da streha avtomobila ne tesni dobro.

tsh je napisal/-a:Hello!

Rada bi si kupila Citroen Pluriel, ampak sem slišala, da baje streha avtomobila ne tesni dobro-oz. da ko dežuje, dežuje tudi v avto?!?!?Koliko od tega je res?!To potem pomeni, da avto pozimi sploh ni vozen?

Zato sem ji predlagal, da naj se z avtom odpelje do najbližje avtopralnice in naj sama preveri kako tesni. Mogoč si mel pa le ti smolo?

tsh
Nov uporabnik

Napisal/-a tsh Če sep 07, 2006 12:38 pm

U dečki to pa sem zdaj malo s.... naredla :D.

Tale opel je full dober tudi, nevem očitno bom mogla pozabit na cabrio...
Saj bomo vidli! Saj najboljše, da se res zapeljem v avtopralnico in vidim takoj, če kaj "pušča".....

samo mi ni jasno kak so lahko dali avto, ki "pušča" sploh na tržišče...

Hvala Vam za vsa mnenja

Lp, T.

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Pe sep 08, 2006 6:20 pm

Sosedje imajo pluriela, dva najstnika in se štirje spravijo notri, nog pa res ne morejo ravno raztegniti. Streha ne pušča, vendar so oni po prvem poskusu nad cabriom obupali, ker je res zelo komplicirano s temi stebrički. Lahko pa pač samo zavihaš streho. Streha jim ne pušča, z avtom se vozijo tudi pozimi.... Mislim pa, da jim še nikoli nista gorela oba žarometa hkrati. :D

Uporabniški avatar
zazi
Novinec

Kraj: inda bushezezz

Napisal/-a zazi Pe sep 08, 2006 6:44 pm

Jst ne bi uzeu nobenga, če pa zi že opredeljena na te dva modela pa ti jst "priporočam" CC-ja, srečno pri nakupu ;)
tsh je napisal/-a:Tale opel je full dober tudi, nevem očitno bom mogla pozabit na cabrio...
zakaj pa pozabt na kabrio ? Pač nima zadnjih dveh sedežov. kao pr CC so pa ful uporabni, ja itak.... http://www.caradisiac.com/media/images/ ... 05_big.gif
Tigra ... by Opelklinika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov