Mojster Miha je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:itq d opla...maš saj nov avto,ne pa neko ladjo k ne gre nikamor ( s to mašino seveda ),pa opremo bol švoh kukr si reku,pa predvsem s tolko km prevoženih...opel torej
Raje ne "nakladaj"![]()
Glede na zapisano niti ne veš za kateri motor gre, torej je "čista tema" glede zmogljivosti![]()
LP
stench je napisal/-a:Jaz bi vzel v vsakem primeru nov avto, ker nov avto je le nov in tega občutka v rabljenem avtu, pa da je še tako luksuzen ne boš mogel dobit. Pa še nova Astra je lepa po obliki (še posebej trivratna), ima kot si rekel veliko več opreme pa s tem motorjem tudi ni tako švoh (sploh če si rekel da si bolj umirjen voznik). Z astro boš imel le 4 leta in 100.000 km prednosti.
Z Audijem je pa tako kot je Mojster Miha povedal, če bi bil od koga ki ga dobro poznaš in veš kaj je bilo z avtomobilom, bi bilo še za razmišljat, drugače pa ne.
Gen|uS je napisal/-a:audi. ker je avto enostavno bolj prostoren in mu arstra ne seže v tem niti do kolenpa še 1.9 nima nekega dragega vzdrževanja (sploh proti 2.5tdi
) , je pa res da je astra nova, bo pa zgubila procentualno več kot audi. Pa še da astra ne seže a6 do kolen niti na avtocesti niti na bilokeri drugi(lega ,končna
hitrost)...
rok46 je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:itq d opla...maš saj nov avto,ne pa neko ladjo k ne gre nikamor ( s to mašino seveda ),pa opremo bol švoh kukr si reku,pa predvsem s tolko km prevoženih...opel torej
Raje ne "nakladaj"![]()
Glede na zapisano niti ne veš za kateri motor gre, torej je "čista tema" glede zmogljivosti![]()
LP
ti si itq značkar,škoda kej debatirat dalje s tabo ... ja res je bolš met avdija s 110k km prevoženga kot pa popolnoma nov avto...pa če se veliko vozi je še tolko bolše novi avto met,tko da saj veš kaj voziš,ne pa da se peljše nekak v strahu da ne bo vsak cajt kaj crknilo...po čez par let ko se bo avto prodajal,kaj se bo lažje prodalo? supr dupr audi a6 s prevoženimi 250k km al astra ki jih lahko ma dobrih 100k km manj?js osebno sploh nebi kupoval avta k ma 100k km in več pa naj bo to audi,bmw,reno,alfa...nima veze,novo je le novo.in potem folk joka ko kupi avto s 130k km prevoženga zakaj mu avto crkuje pa ga zafrkava,yeah that's a tuff Qin zdj bo tvoj odgovor na moje prejšnje vprašanje seveda audi...oh ta tvoj audi in vw
osebno raje kupim opla,sploh dizla ki so itq med najbol zanesljivimi dizli...sicer pa,škoda besed...
LP
xandrej je napisal/-a:1.5 tone težki avto z 1.9 motorjem je pa res raketa... Kaj pa jaz vem o avtomobilizmu pa o tem pa nebi sedaj... Avto ima 13 sekund od 0-100 tak kot moj 1.4 AX leta 93 daj daj... Daj me razsvetli pa mi povej kaj ima A6 tolko opreme. (pravi, da ima osnovno). Nisem pristaš niti audija niti opla ampak bi se odločil za NOVI avto pa še 2 leti ima garancije...
Pa še eno napako imate: ali si avto kupujete zase? Za sosede? a to kak ga bote prodali? Ja pa res za audi dobiš več za rabljenega, normalno saj si zgubil že 4 milijone v 3 letih kolko je astra cela vredna...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov