Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če sep 14, 2006 6:10 pm

šargi ma ja najboljse avte na svetu, še lastni mami bi jih prodal..vsakega posebaj;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če sep 14, 2006 9:00 pm

Tožba !

Nič drugega vam ne preostane, stvarne napake odgovarja prodajalec za tiste napake, ki jih pa lahko kupec vidi pa odgo. kupec.

Če ga boste tožili boste zmagal. !

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

TIGRA21
Nov uporabnik

Napisal/-a TIGRA21 Pe sep 15, 2006 8:29 am

Speedfreak a ti tega modela poznaš :?:

TIGRA21
Nov uporabnik

Napisal/-a TIGRA21 Pe sep 15, 2006 8:33 am

Zupi13 ko bi vsaj prišparala 100.000 sit tk sma pa dala več kot sma mela namen sploh dat za avto,no zdaj boma dala pa še 100.000sit zravn tk da sma dala 200.000 več kot sma sploh načrtovala,mogoče se nama nasmehne sreča in nama bo moral k****n kaj vrnit,upanje zmeraj ostane..... :)

tuning_man
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana- center

Napisal/-a tuning_man Pe sep 15, 2006 8:54 am

Pozdravljena. Mene samo zanima, če avta nista gledala ali je bil parkiran v garaži ali dol pokrit al kako'???'?? Ker da nista vidla da nima bremz olja in druge težave kar si navedla skoraj nemorem verjet. Prvo preglej bremz olje, servo olje, motorno olje. Če pa tega nista vidla oz. opazila pa bi si vzela enega izkušenega zraven. Enga mehankarja. Potem pa so stroški znatno večji kot ste pričakovali. Jah nič saj prodajalec ni nič kriv, če je cuko pekar ne pa mehanik. Pa ne kupujte avte v avto hišah. Ti nimajo blage veze o ničemer. No pa lepo rešite zadevo.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe sep 15, 2006 9:03 am

Sorry, ma tuning-freak prav. Nekam naivna sta vidva, si skoraj zaslužita da vaju en nategne, sta se vsaj malo "zbudila". Sta hotela prišparat 5kSIT kokr bi koštala ena ura pri mehaniku, ki bi vama povedal da je avto v k*rcu?
Slika

TIGRA21
Nov uporabnik

Napisal/-a TIGRA21 Pe sep 15, 2006 10:03 am

Dragi Nixxon in tunig_man,imela sva zraven mehanika to je prvo olje v mašini je blo ,za informacijo olje v menjalniku pa se gleda in doliva(ne vem če pri vseh pri multipli se) pod avtom pač pod podvozjem kako za vraga naj js to preverim tam če vidva to obvladata mi lahko data telefonsko da bosta šla drugič vi2 z mano kupovat avto :P

TIGRA21
Nov uporabnik

Napisal/-a TIGRA21 Pe sep 15, 2006 10:06 am

Sicer pa zame je bla to zdaj šola in iz napak se učimo,js sem pač to objavla zato da tudi vas nebo tale k****n nategnil in da ne boste tam kaj kupovali,drgač pa se js nočem zda tu slučajno komu zasmilit :!: ;) :D

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe sep 15, 2006 11:35 am

ne, saj prav si to nardila, da si tole delila za nami. tut za kakšnega poznejšega morebitnega kupca ....
zanimivo mi je samo to, da se ljudje pri nakupu avta ne odločajo za pomoč...a vam je miljon res tako malo denarja? al pa avto zapeljat na AMZS....
zdaj povej, če ste kaj dosegli pri inšpektorjih?
Slika

tuning_man
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana- center

Napisal/-a tuning_man Pe sep 15, 2006 12:11 pm

draga tigra brez zamere ampak nisem nič slabega mislil. Rekel sem samo to kar se dogaja in na kaj je potrebno biti pazljiv. Pa še to bom dodal, si pa imela ziher kakega vajenca ali slabega mehankarja, če ni videl da avto nima olja v bremzah in v getribih. Ja saj niti ni šlo prestavljat vredu. Je šlo vse na trdo. No sicer nebomo nobenega žalili, zdaj je kar je. Za drugič pa itak veste kaj morate nardit. No pa ne se prepirat, daj teh 100 jurjev pa boš vsaj znala da je avto brezhiben in da se ti nič nebo zgodlo.

TIGRA21
Nov uporabnik

Napisal/-a TIGRA21 Pe sep 15, 2006 1:40 pm

Saj se ne prpira itak bom dala avto popravit,drgač pa danes sem šele poslala pismo na inšpekcijo,ko mi bojo odgovorili vam povem kako in kaj :D

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe sep 15, 2006 1:51 pm

..Šargija ( keko-ta) poznam osebno, pa se vseen ne bi upal avta kupit pr njemu :D
pa ne trdim da ma vse avte slabe, ampak nekak mu ne zaupam najbolj in to je dost, pravzaprav v celju je zelo mal prodajalcev, pri katerih bi si upal kupit avto, razen če bi bil 100% preprican, da je avto res tip top. Pri kakem Mlakarju se pa še lastni avto ne bi upal nazaj kupit :D .

Vglavnem zanima me, če kdo lahk sploh priporoči kakega prodajalca iz Ce regije da je kokr tok posten..js vem sam za ene par.

Aja, pr teh ( triuph al ka so že :D ) sm pa enkrat gledal eno bravo in mi že njihov odnos ni bil ušeč, da o avtu sploh ne bi, ker sem že skoraj vprašal, če prodajajo IZrabljena vozila ali rabljena vozila. :D
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Pe sep 15, 2006 1:53 pm

Ne se zdaj na TRIUMPH-a zgovarjat. Ti že veš kdo je bil.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe sep 15, 2006 2:09 pm

kromfelna je napisal/-a:Ne se zdaj na TRIUMPH-a zgovarjat. Ti že veš kdo je bil.

name to leti? :?:

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Pe sep 15, 2006 3:11 pm

Meni je pa žal, da se vama je to zgodilo in hvala za info. Vrjetno boš še kar čakala na odgovor iz inšpekcije. Moj nasvet; en dopis z žigom odvetniške pisarne na družbo Triumph in vrjetno se bo hitreje stvar premaknila.

P.S: če bosta potrebovala pomoč,mi lahko pišeš na ZS !

Lp, yagi-san

TIGRA21
Nov uporabnik

Napisal/-a TIGRA21 Pe sep 15, 2006 6:01 pm

Yagi-san hvala!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe sep 15, 2006 6:24 pm

Res škoda,da se je vama to naredilo in da se lahko preprodajalci tkole igrajo.Ampak neki pa me vseeno bega kako zavraga kupite avto ne da bi se prej zapeljali na testno vožno ob tem,da se pred nakupom avto temeljito pregleda po možnosti z kakim mehanikom in ličarjem.Naj podam primer kako je moj brat kupil svojega P206
Pred nakupom se je odpravil na testno vožnjo kjer sem bil tudi sam prisoten in pri testni vožnji je blo vse vredi.Sreči imam kolega,ki je dober mehanik in imam kolega,ki se ukvarja z ličarstvom in ko smo avto skor okol obnili smo pač potrdili,da so amortizerji svoje že odslužili ter prodajalcu postavili pogoj,da zamenja amortizerje kar pa je tudi storil in po 10k kilometrih avto dela kot urca (trkam ob les)
Definitivno je treba avto pred nakupom peljat na testno vožnjo in mal preizkusit kako se pelje.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

LiXo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LiXo So sep 16, 2006 4:39 pm

nebivedu je napisal/-a:Zakon je tak, da avtomobili do leta 1998 morajo imeti vsaj 3 mesece garancije, od leta 1998 pa 6 mesecev garancije.

To sva tudi midva uveljavljala in so nama lepo avto uštimal.
Kupila sva avto v avto ares - murska sobota. Avto je po 460km(3 dni) crknil - odlomljena odmična gred in še par problemov. Avto sva dala prepeljati k njim in oni so ga popravili na lastne stroške. Avtu so dali novo glavo in vse poštimali in sedaj je avto kot nov. Dela brez problemov.

Jih je treba pohvalit, da so res dobro opravili svoje delo.

Kje to piše? Ali imaš kakšne člene? Glede garancije....

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po sep 18, 2006 7:31 am

B&G se mi zdi kar zaupanja vredna firma, glede na ostale celjske peke....
dajo ti garancijo, na avtu pa tut popravjo, kar je nujnega (imajo svojo delavnico)
Slika

TIGRA21
Nov uporabnik

Napisal/-a TIGRA21 To sep 19, 2006 10:41 am

No pa nas je poklical inšpektor iz Celja,povedal pa je da lahko avto popravima samo na original poblaščenem servisu(fiat),drugače oni ne morejo ukrepat :shock: :?: zanimiva je ta naša država :!: ,ali pa da ga tožima sam js se zdaj v tožbe nebom spuščala me čaka lepše delo(otrok) ,tk da nev nč s tem Triumpho,je naju pač nategnil :) sicer se pa iz nhapak učimo in to je bla zdaj orng šola za drugič ko bomo kupovali avto :) :!: Lep dan vam želim ,pa ne avtov kupovat pri Triumph d.o.o. :P :!: :!: :!: :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov