Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne sep 17, 2006 6:17 pm

TaStar je napisal/-a:blizu mengša, zakaj?

No če hočeš met v avtu res akustiko zvočniki pa to se zapel do vrhnike točno je ta majstr doma ko greš po tistem klancu proti Logatcu in ti bo zrihtal men je zdej napeljal not kable. Al pa pejt do Kozarji do unga k ma tud podbn čes.

Če te kej več zanima na ps

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

TaStar
Nov uporabnik

Kraj: Loka

Napisal/-a TaStar Ne sep 17, 2006 7:37 pm

ma u bistvu mislm met ta avto za cez zimo pol bi pa mogoče že tut zamenju če bo kej več keša, zato tut ne mislm dajat nevem kakšnega ozvočenja v avto.
Za začetek sm mislu dat sam uspred dva visokotonska zvočnika in dva nizkotonska zvočnika, pol pa mogoče pride na vrsto tut kšn woofer al pa tuba, kar lahko vzamem vn ko bom avto prodal.
TDI Power!!!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne sep 17, 2006 10:15 pm

TaStar je napisal/-a:ma u bistvu mislm met ta avto za cez zimo pol bi pa mogoče že tut zamenju če bo kej več keša, zato tut ne mislm dajat nevem kakšnega ozvočenja v avto.
Za začetek sm mislu dat sam uspred dva visokotonska zvočnika in dva nizkotonska zvočnika, pol pa mogoče pride na vrsto tut kšn woofer al pa tuba, kar lahko vzamem vn ko bom avto prodal.

Drugač pa velik srečnih kilometrov če bo pa že kej crknil se ti pa nov treba za glavo držat k veš da boš čist pocen lahko zrihtal.
Pa si se kej peljal na testno vožnjo!

lp

TaStar
Nov uporabnik

Napisal/-a TaStar Po sep 18, 2006 6:42 am

Sm sm, pelje se zlo lepo, tut preglednost ni slaba tako kot je nekdo reku.
Edin kar sm porajtu je da avto ko speljem čist ampak res čist mal zatrese, če naravnost spelješ skor ne opazis, bl se opazi če spelješ v ovinek (če razumete - da spelješ tako da zaviješ). To bomo še pogledal kaj je narobe sam najbrž bo sam sklopka za naštelat, ker je ful visoka pa ful kratka, ampak useen lepo mehka in ne trda kot pri drugih cordobah :-P
TDI Power!!!

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Po sep 18, 2006 9:44 am

TaStar je napisal/-a:ma u bistvu mislm met ta avto za cez zimo pol bi pa mogoče že tut zamenju če bo kej več keša, zato tut ne mislm dajat nevem kakšnega ozvočenja v avto.

Pa se ti splača kupovat avto za čez zimo, potem pa menjat??

Pomoje je to zgrešena investicija...

TaStar
Nov uporabnik

Napisal/-a TaStar Po sep 18, 2006 9:59 am

se splača ;) sej menju ga bom samo če bom našu kej bolšga pa če bo dnar. Hotu sm samo rečt da se ne mislm oženit s tem avtom :-P
TDI Power!!!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Po sep 18, 2006 4:23 pm

TaStar je napisal/-a:Sm sm, pelje se zlo lepo, tut preglednost ni slaba tako kot je nekdo reku.
Edin kar sm porajtu je da avto ko speljem čist ampak res čist mal zatrese, če naravnost spelješ skor ne opazis, bl se opazi če spelješ v ovinek (če razumete - da spelješ tako da zaviješ). To bomo še pogledal kaj je narobe sam najbrž bo sam sklopka za naštelat, ker je ful visoka pa ful kratka, ampak useen lepo mehka in ne trda kot pri drugih cordobah :-P

To so nosilci. Ampak če malo rukne pol ti ni treba skrbet.
Sklopka zapel se ne vem na relacijo pa probi v peti prtisnt avto obratomer ne sme kr na enkrat skočt ampak enakomerno s hitrostjo. približno uh jest k sm avte kupoval sm se bunjal uro za uro in ugotavljal zdej pa sm pridem pa v petih minutah avto pregledam če je na kratko vse OK k jest sm tak da na pol leta menjam avto, ker ga zgonm.

lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Po sep 18, 2006 4:25 pm

TaStar je napisal/-a:se splača ;) sej menju ga bom samo če bom našu kej bolšga pa če bo dnar. Hotu sm samo rečt da se ne mislm oženit s tem avtom :-P

Če pa mislš avto prodat čez pol leta ga pa novš tako hitr prodal za cca 300 t sit, ker dons so te cordobe po 150 t sit pa so ohranjene.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po sep 18, 2006 4:51 pm

pokaž mi eno.

TaStar
Nov uporabnik

Napisal/-a TaStar Po sep 18, 2006 6:19 pm

za tist k trese smo ugotovil da je sklopka kriva ker je že bl na konc, je še za ene 5k kilometrov pol bo pa treba tut mal zamnat.

Sonček tut jst bi rad vidu tako cordobo ohranjeno za 150k
TDI Power!!!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Po sep 18, 2006 7:55 pm

Ja no za cca 150 jurjev dobiš kakšna ke pa sm k se jo hoče kdo znebit...drugač pa so cene različne recimo za ta letnik tam od 200-300 jurjev jest sem jo prodal za 250 jurjev pa je bla kr ohranjena.

lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Po sep 18, 2006 8:07 pm

[quote="TaStar"]za tist k trese smo ugotovil da je sklopka kriva ker je že bl na konc, je še za ene 5k kilometrov pol bo pa treba tut mal zamnat.

Tole mi pa ni jasn kako lahko rečeš da je samo še za 5000 km. Ni nujno da je sklopka lahko so nosilci. Ali sklopka drsi ko pospešujejš v peti prestavi. Kar se pa tiče elektrike upam da si dobr pregledu.
Men je bla cordoba kr cool avto še posebaj pa njena moč k je bla 1.8 90km...čeprav polet je pila ob zmerni vožnji tud pod 8l sam zastopu da mam jest tud hribovsk teren.
Sam pozim je bla pa kriza 10l. Drugače pa sem jo po drugi strani preklel na počeš, ker je blo treba kr naprej neki popravljat. Nikol ni bilo miru enkrat crknila pumpa,enkrat crknu avto sred ljubljane k je padal dž. Pol je enkrat cev avspuh šel v tri krasne,pa elek.pomik stekel,dročniki tovkli (15000 sit stroška), servis veliki tk da sem zmetal gor več kot 100 jurjev v pol letih pol mi je pa še mehanik reku da so te cordobe pokravljive.

Upam da novš mel tako smolo kt jest.

lp

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Po sep 18, 2006 9:00 pm

sonček je napisal/-a:
TaStar je napisal/-a:za tist k trese smo ugotovil da je sklopka kriva ker je že bl na konc, je še za ene 5k kilometrov pol bo pa treba tut mal zamnat.

Tole mi pa ni jasn kako lahko rečeš da je samo še za 5000 km. Ni nujno da je sklopka lahko so nosilci. Ali sklopka drsi ko pospešujejš v peti prestavi. Kar se pa tiče elektrike upam da si dobr pregledu.
Men je bla cordoba kr cool avto še posebaj pa njena moč k je bla 1.8 90km...čeprav polet je pila ob zmerni vožnji tud pod 8l sam zastopu da mam jest tud hribovsk teren.
Sam pozim je bla pa kriza 10l. Drugače pa sem jo po drugi strani preklel na počeš, ker je blo treba kr naprej neki popravljat. Nikol ni bilo miru enkrat crknila pumpa,enkrat crknu avto sred ljubljane k je padal dž. Pol je enkrat cev avspuh šel v tri krasne,pa elek.pomik stekel,dročniki tovkli (15000 sit stroška), servis veliki tk da sem zmetal gor več kot 100 jurjev v pol letih pol mi je pa še mehanik reku da so te cordobe pokravljive.

lp

A nis ti že vso sfukano kupu. :?: :!:

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Po sep 18, 2006 9:39 pm

Media3 je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:
TaStar je napisal/-a:za tist k trese smo ugotovil da je sklopka kriva ker je že bl na konc, je še za ene 5k kilometrov pol bo pa treba tut mal zamnat.

lp

A nis ti že vso sfukano kupu. :?: :!:

halo jest sem jo kupil v avtohiši avto delta v Ljubljani takrat je bla še v dobrem stanju potem pa je po 5000 km kazala že prve znake.
No kako nej bi jest ugotvu da ko je dž zunaj da crkuje, kako naj bi ugotovil da je benc pumpa zanič, kako nej bi ugotovil da so dročniki jah o tem so same uganke.

lp
Zadnjič spremenil sonček, dne Po sep 18, 2006 10:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po sep 18, 2006 9:53 pm

sonček sklopka ni muz da drsi da je zanič lahko tud trese če poči kakšna vzmet na košari ali je le ta zvita oz. zažgana al pa če ti pušča semering motorjaal ti pa antifriz kaplja na sklopko pol tud trese men je semering na menjalniku spustu pa mi sklopka ni drsela spelat je blo pa proti koncu že skor nemogoče ker je bila prepita z oljem in je tresla ko sto mater

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Po sep 18, 2006 10:03 pm

čare je napisal/-a:sonček sklopka ni muz da drsi da je zanič lahko tud trese če poči kakšna vzmet na košari ali je le ta zvita oz. zažgana al pa če ti pušča semering motorjaal ti pa antifriz kaplja na sklopko pol tud trese men je semering na menjalniku spustu pa mi sklopka ni drsela spelat je blo pa proti koncu že skor nemogoče ker je bila prepita z oljem in je tresla ko sto mater

Ma ja vem čare da je to tud vrjanta sam vsakem posebaj razlagat vsak dan je pa tud tazadnja pa sej vidš da vsak dan isto pišem.
lp

TaStar
Nov uporabnik

Napisal/-a TaStar To sep 19, 2006 2:10 pm

Ej da se ne boste kregal. Pogledal smo in vidl da je sklopka bl na konc. Mehankar mi je pa reku da bo zdržala vsaj še ene par tavžnt kilometrov.
TDI Power!!!

TaStar
Nov uporabnik

Napisal/-a TaStar Ne okt 08, 2006 5:12 pm

NO TAKO FANTJE :P U petek sm naredu izpit in avto je tu!!!
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=4395
prosim za komentarje hvala.
TDI Power!!!

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Ne okt 08, 2006 6:16 pm

Čestitke!
Lepo ohranjena cordoba.
Srečno vožnjo :!:

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne okt 08, 2006 8:14 pm

TaStar je napisal/-a:Ej da se ne boste kregal. Pogledal smo in vidl da je sklopka bl na konc. Mehankar mi je pa reku da bo zdržala vsaj še ene par tavžnt kilometrov.

Če boš mel avto sam čez zimo in ga boš prodajal spomlad imaš že novga kupca. Takrat pa posli PS.

lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov