Cash je napisal/-a:Jst sm tud meu Cliota 1.6 16v l02, pa sm meu povprečno 8.2, drgač pa sm enkrat dau na 0 in PO-LJ avtocesta, malo po LJ in nazaj LJ-PO avtocesta, 11.5 l/100, sm se pa tud relacijsko vozu PO - VRHNIKA in pršu na 3.9, sam sm vozu ku nono, v avtu pa nas je blo 4. Seveda gledano prek pot.računalnika, mam pa zdej P206 1.6 16v in mam čist identično porabo kot Clio.
baroax je napisal/-a:Cash je napisal/-a:Jst sm tud meu Cliota 1.6 16v l02, pa sm meu povprečno 8.2, drgač pa sm enkrat dau na 0 in PO-LJ avtocesta, malo po LJ in nazaj LJ-PO avtocesta, 11.5 l/100, sm se pa tud relacijsko vozu PO - VRHNIKA in pršu na 3.9, sam sm vozu ku nono, v avtu pa nas je blo 4. Seveda gledano prek pot.računalnika, mam pa zdej P206 1.6 16v in mam čist identično porabo kot Clio.
In s katerim si bolj zadovoljen, p206 ali s cliotom.
Cash je napisal/-a:Moj bivši Clio 1.6 16v Dynamique (L02) in zdajšnji Peugeot 206 1.6 16v XS (L02) imata oba šprtne sedeže-bočni oprijem in če se mau zamislim..............mislim, da ni kakšne posebne razlikeAl si morda kaj drugega mislil?
mega_ne je napisal/-a:Cash je napisal/-a:Moj bivši Clio 1.6 16v Dynamique (L02) in zdajšnji Peugeot 206 1.6 16v XS (L02) imata oba šprtne sedeže-bočni oprijem in če se mau zamislim..............mislim, da ni kakšne posebne razlikeAl si morda kaj drugega mislil?
Js mam cliota dynamique in mat ma 206 XS, oba L02 in oba mata športne sedeže in sem za moje pojme bolj zadovoljen s svojimi, ki so trši in bolj školjkasti - več oprijema (men je očitna razlika...)
Loopz je napisal/-a:R_S je napisal/-a:Mene pa še zanima, če je to vredu avtomobil ( če gre vredu, se drži ceste....in okvare...) ker ga mislim slej ko prej kupiti....Hvala
Kadar ni v grabnu ob cesti, je na servisu. Tako nekako.
Cash je napisal/-a:Aha, če imaš doma direktno primerjavo, ki jo lhka primerjaš v roku 1 minute, pol ti pa verjamem, sam, sej veš, spet odvisno od okusa in kaj je komu bolj všeč. Jst kakše pretirane razlike nism opazu oz. jo sploh nism opazu.
Si pa verjetno opazu, da se pri 206 lažje odpira zice, kot pa pri Cliotu, ko moraš un kos skoraj odtrgati, če gre kdo zadaj sedet. Pri 206 pa samo z 1 prstom lahko premakneš ročaj naprej
killah bee je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:R_S je napisal/-a:Mene pa še zanima, če je to vredu avtomobil ( če gre vredu, se drži ceste....in okvare...) ker ga mislim slej ko prej kupiti....Hvala
Kadar ni v grabnu ob cesti, je na servisu. Tako nekako.
Kakšne si pa ti začel streljat![]()
![]()
Dej reč da se hecašKer imaš dosti znanja o RSu, tak da lahko človeku pomagaš :P
Moje izkušnje so za enkrat pozitivne. Je pa drag špas če gre kaj po gobe.
killah bee je napisal/-a:Sej zdaj so nekak cene malo višje, razen enega, ki se prodaja za 1,5 MIO, ostali letnika 2000+ se gibljejo okoli 1,8MIO. Upam,da ne bodo šli prodajat avtomobila na vrat na nos in na koncu spustili ceno. Za enkrat pa še nisem vidu mulca z takim avtom, tnx god
Po forumu brska: aygo in 8 gostov