lenivec je napisal/-a:je alfa in je francoz ki nardi take kilometre.
pa je še ena velik razlika, rajev alfi alpa francozu delam 800km kot pa v SDI dizlu 1100...
Dejch je napisal/-a:Ghostrider u got a point! Sej clovk je spraseval po tem, da zeli poceni dizla in da gre 130-140, pospeski ga ne zanimajo. Najbol primeren je zato res SDi, kar se pa stroskov tice, pa tako ali tako pelje scat katerega koli turbo dizla, saj je logicno a ni?
lenivec je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:HDI in JTD porabita več kot TDI - gremo s prijatelji skupaj na morje, vozimo skupaj - v koloni (torej primerljiva dinamika vožnje), avtomobili enakega razreda (GOLF in konkurenčna "druščina" primerljive moči) primerljivo "obteženi" - TDI naredi nekje 100 - 200 km več na rezervoar goriva
so bili tudi rezervarji enako veliki, gume enake in aerodinamika avta enaka? če si na vse odgovoril pritrdilno lahko govoriš o manjši porabi. drugače je pa enostavno preveč ostalih stvari ki vplivajo na porabo.
Mojster Miha je napisal/-a:gorki je napisal/-a:Poleg tega pa je najverjetneje vozil ves cas v zavetrju.
GOLF vedno spredaj - "šef" najbolje pozna pot![]()
LP
speedfreak je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:gorki je napisal/-a:Poleg tega pa je najverjetneje vozil ves cas v zavetrju.
LP
jebemti te tvoje tdi-je..niso slabi sam ni pa zdej da sam tdi je motor ostalo pa crap..
kars e tiče moje izjave o jtd, nikjer nism trdil da je jtd uber alles ampak je vsaj primerljiv z vsakim tdi, pa tišji je vsekakor.
ghostrider je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:gorki je napisal/-a:Poleg tega pa je najverjetneje vozil ves cas v zavetrju.
LP
jebemti te tvoje tdi-je..niso slabi sam ni pa zdej da sam tdi je motor ostalo pa crap..
kars e tiče moje izjave o jtd, nikjer nism trdil da je jtd uber alles ampak je vsaj primerljiv z vsakim tdi, pa tišji je vsekakor.
Za primerjavo2.4jtd in 2.5 tdi se strinjam. 1.9 nikakor ni tišji. Aja pa tdi ni več v rangu cene, za katero on kupuje avto, so precej dražji(če seveda avto ni predpotopen). Tale nabijanje gre pa tud men na k..... Pa naj bo od enega ali od drugega. Poglej moj podpis.
kalbo je napisal/-a:ghostrider je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:gorki je napisal/-a:Poleg tega pa je najverjetneje vozil ves cas v zavetrju.
LP
Za primerjavo2.4jtd in 2.5 tdi se strinjam. 1.9 nikakor ni tišji. Aja pa tdi ni več v rangu cene, za katero on kupuje avto, so precej dražji(če seveda avto ni predpotopen). Tale nabijanje gre pa tud men na k..... Pa naj bo od enega ali od drugega. Poglej moj podpis.
Ja in po napisanem sodeč voziš Golfa po možnosti SDI...Samo Da Ide. Pa ni važn, kok je dnarja sam da je Golf Dizl, ker je ostalo itak zanič. Omejenost na višku.
ghostrider je napisal/-a: Kolega ima hdi 307-ko, ki mu kuri 8l povprečno-na servisu pravjo, da je to normaln in ima 160 končne, kar je baje tudi normalno. Brat ima enako hdi 307-ista poraba in iste lastnosti.
ghostrider je napisal/-a:Sem pa mnenja da je popoln avto sestavljen iz italianskega disajna in nemške tehnologije- tudi pri svojem boš opazil da je temu tako.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov