druga opcija pa je, da za avtomobil reskiraš malo manj denarja in iščeš rabljenega vendar čim novejši letnik (npr. Peugeot 206 dobiš dobrega, 2002 letnik za 1.2 MIO SIT, dajem samo primer).

Cash je napisal/-a:Enostavno kot pasulj: larcy, kdo ti bo čez 5,6,7 let kupu avto s 200000 km. Noben!! Premisli?!?
robertos_664 je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:Niso osamljeni primeri, da na dobro ohranjene (posebno GOLF-e) čakajo v vrsti - cene so "nad standardne"
LP
temu se reče sončkov sindrom![]()
ti kar kupi kar ti paše, pa vzami kredita kolko češ, ker tu gor so itak sami finančni svetovalci
larcy je napisal/-a:Kakorkoli ze, zanimalo me je bolj kaj pravite poznavalci o trpeznosti avtomobila in ne ce vzeti kredit ali ne. Denar bi sel tako ali tako za avto, s kreditom ali pa iz varcevalnega racuna.
Gledala sem se druge moznosti, pa enostavno nic mi ni prevec vsec, ocitno sem se ze odlocila.
hvala za pomoc
robertos_664 je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:Niso osamljeni primeri, da na dobro ohranjene (posebno GOLF-e) čakajo v vrsti - cene so "nad standardne"
LP
temu se reče sončkov sindrom![]()
ti kar kupi kar ti paše, pa vzami kredita kolko češ, ker tu gor so itak sami finančni svetovalci
larcy je napisal/-a:OK, ok ste me ze prepricali. Ze iscem druge mozosti. Hvala.
Drugace pa, ja, kredit! Kako pa? mislim da danes redki kupujejo avto drugace.
Ja, na splosno je pri tipih to drugace in znajo biti bolj varcni. Pri meni pa denar kar zginja, tako da se mi zdi bolje da mi trgajo z racuna, bom vsaj vedela kdaj se ustavit in zacet jesti star kruh.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov