mitch007 je napisal/-a:Najprej lep pozdrav vsem ljubiteljom bencinskih hlapov. Zaradi spleta okoliščin sem pred 6 meseci ostal brez avta ( clio 1.2-16 V ) , sedaj pa bi rad za prišparan denar 550 k sit kupil kar se da vrdu avto.Ogledanih imam več kandidatov , za mnenja pa prosim vas ,saj bo to prvi avto ki ga kupujem sam in se nočem nategnit....
Fiat Bravo (letnik 97)
1.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1062812-tale se mi dopade , vendar ne vem kej bom dobil zadnji spojler (na sliki videno da je originalen udrt)
2.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1022539-tki predvideam da bom moral opravit velik servis?
3.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1049275kateri od teh 3 fiatov je najboljša izbira (predvidevam da na tistih dveh ki imata
140 k kilometrrov ne bo treba menjat zobatega jermena še 40 k kilometrov)
Kaj mi v tem cenovnem rangu še predlagate/svetujete.( avto more bit vsaj 1996/97 letnik) ?
Slišim da so japonci dobri , alfe preveč pijejo , nemci majo pa drage dele in servise.
ubistvu iščem srednje velik avto ( da je malo večji od ranka clio/polo/punto ker to je res mejhn avto) ne rabim pa spet velike zadeve ( pasat/a4/bmw serija 5)
tko zdej veste kam ciljam , pa kok keša mam , mogoče še ta podatek , da sem mlad in rad tiščim (tam kjer je varno) , tko da bi blo lepo da je mašina kolkr tok poskočna pa vsaj 100 konjev.
kakršn koli nasvet oziroma odvsvet je dobrodošel....se še tipkamo
LP Mitja
V tem "low budget" razredu, bi osebno dal največ poudarka na zanesljivost ter dobro stanje vozila (ohranjenost, vzdrževanje, nekaramboliranost .... )
Po statistikah so med najbolj zanesljivimi - ALMERA, CIVIC, COROLLA, 323, GOLF, ASTRA ... zato bi osebno izbiral med slednjimi.
Če staviš na športen "karakter" potem nimaš veliko za razmišljat - HONDA CIVIC - motorji so pravi biseri, dobra lastnost je tudi, da se "tiščanju" čisto nič ne upirajo - pravzaprav šele tam "zaživijo". Pravo nasprotje je GOLF - agregati z večjo prostornino in številčno manjšo "konjenico" - "tiščanje" ni nujno potrebno, ker "vleče" že iz nizkih vrtljajev, tudi prestavljanja je manj. Ostali so "nekje vmes" glede "karakterja" motorja.
V bistvu je najbolje, da greš na testno vožnjo pa izmed naštetih izbereš tistega, ki je zate "naj" - jst osebno bi najraje HONDO, tudi če je starejša ni panike - glej, da je dobro ohranjena, redno vzdrževana, pa da ni bila huje poškodovana in prepričan sm, da ne moreš zgrešit
Sicer pa - zgolj kot predlog (je izven tvojih limitov) - HONDA ACCORD - najdi dobro ohranjeno in vzdrževano in pojdi na testno vožnjo - po mojih izkušnjah potem za zgoraj naštete "malčke" niti slišat ne boš hotel - avto je na kratko pojem, če ljubiš hitrost in je s tega vidika veliko boljša izbira. Poleg dobiš še pregovorno kvaliteto in zanesljivost - niso redki primerki, ki naredijo 400 - 500.000 km zgolj z rednim vzdrževanjem - običanjo je tako, da ko si enkrat lastnik tega avtomobila znamke in modela ne menjaš več kot pravimo "za nič na svetu".
In tudi kakšen tolar več ti zanjo po mojem prepričanju ne bo težko odšteti.
LP