maniac je napisal/-a:pa čist nič (po števcu seveda)
lp
ni zdej, da te lima v hrbet, ampak 4 dedi smo šli op avtocesti 215 BP,
mitch007 je napisal/-a:Všeč mi je tale avtomobilček http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1064657
Tisti ki ste že imeli alfo , mi povejte prosim kako je z deli in vzdrževanjem, ali je drago lai poceni v primerjavi z drugimi avtomobili.Na kaj moram biti pozoren pri alfi 145 , ali je 1.4.TS mašina (100konjev) dovolj poskočna za takle avtomobilček , vsak naj pove svoje dobre oziroma slabe izkušnje z alfo.
(zanima me tudi kaj točno si mislite o tej iz avto.net strani , meni se zdi še kar ugodna...)
LP , Mitja
Vuso je napisal/-a:5,6 l na 100km se meni zdi znastvena fantastika in zelo težko verjamem.S kakšnimi gumami?Jaz imam 195/50/15 in rekord je 7,4 l/100km.Povprečna je okrog 9(večina mesta) oz. okrog 8 (večina relacija).
...To mi je rekel nekdo, ki jo išče ker je že dirkal z njo in ni tuning fan temveč poznan dirkač ... vem, da če mi je on to rekel da velja, njegove iskušnje dokazuje tudi kaka zmaga na GHD in Rally prvenstvih pri nas ... L.p. MadVuso je napisal/-a:Zakaj bi pa 145 imela slabšo lego?Končno ima 146 večjo zaradi boljše aerodinamike, ampak to nima nobene veze z lego.Hehe 215:)Ni šans.5,6 l na 100km se meni zdi znastvena fantastika in zelo težko verjamem.S kakšnimi gumami?Jaz imam 195/50/15 in rekord je 7,4 l/100km.Povprečna je okrog 9(večina mesta) oz. okrog 8 (večina relacija).
mitch007 je napisal/-a:kako pa an hondo vpliva kakor sem slišu dolg menjalnik..da se v 2 prestavi da pridt do 100 in v tretji do 150 ( govorim za te V-tec motorje) mislm da za 115 konji ap dost lahek avto bi to res tako šlo? pol pa še ena stvar , a je možno da honda pokuri na 5500-6000 rpm manj bencina kot na 3000 rpm ( tko sem slišal od poznavalca honde)
Lp , Mitja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov