phoebus je napisal/-a:11 litrov huda? Golf, to je 2.5 liter V6, kolk pa nej pije?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
alexmazda je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Pa sej vas zastopim an sam maš ene BMW-je ko so 1.6...1.8 motorji pa ne pijejo dost.
lp
sem mel 1.6 pa je pil 12-15 litrov, tak da ne sanjat. drugače pa 325 ni v6 ampak vrstni 6 valjni motor
Slide je napisal/-a:alexmazda je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Pa sej vas zastopim an sam maš ene BMW-je ko so 1.6...1.8 motorji pa ne pijejo dost.
lp
sem mel 1.6 pa je pil 12-15 litrov, tak da ne sanjat. drugače pa 325 ni v6 ampak vrstni 6 valjni motor
Mel si verjetno fergazarja, ki je bil pri takšni porabi nedvomno razštelan do amena, drugače pa ti ne sanjaj da pije 1.6 motor z vbrizgom goriva 12-15 razen če je totalno zgonjen in zjahan ali pa pogojno če si doma malo pod kredarico in se voziš vsak dan samo na triglav...ali pa imaš stalno prebivališče na mobikrogu...malo v šali sicer ampak u bistvu drži...
alexmazda je napisal/-a:Slide je napisal/-a:alexmazda je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Pa sej vas zastopim an sam maš ene BMW-je ko so 1.6...1.8 motorji pa ne pijejo dost.
lp
Mel si verjetno fergazarja, ki je bil pri takšni porabi nedvomno razštelan do amena, drugače pa ti ne sanjaj da pije 1.6 motor z vbrizgom goriva 12-15 razen če je totalno zgonjen in zjahan ali pa pogojno če si doma malo pod kredarico in se voziš vsak dan samo na triglav...ali pa imaš stalno prebivališče na mobikrogu...malo v šali sicer ampak u bistvu drži...
veš nekteri smo mel bmwja za vožnjo, dirkanje ipd ne pa za šparanje benza. sicer pa takrat je bil še 170 sit liter
alexmazda je napisal/-a:fergazer je bil vredu, ker pol nebi naredu tehničnega z tistimi izpuhi in podobno. pač je pil, ker je bil za 1,6 tonski avto prešibak motor.dejstvo. če bi mel 1.8 ali več, bi pil isto ali manj.
Spyker je napisal/-a:Kot zanimivost bi vsem priporočal branje tega članka... http://www.ge39.com/vt2006.htm
In poglejte si na koncu še tabelo porabe.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov