ghandaed je napisal/-a:opa kaj si potem tistega bemfa 530d kupu?![]()
... če pa bi bil servisiran, kot je treba bi še sedaj imel kar zavidljivo udobje ... Mene je en tak primerek služil zelo dolgo in zeelo dobro naredil je še po meni vsaj 200000 Km sigurno in verjetno še sedaj vozi okrog - 1.6 D 5 prestav 5 vrat Nemški ... prodal sem ga v Novo mesto leta 98 ... en tank 55L je zdržal 930-1050 Km ... L.p. Madsonček je napisal/-a:ghandaed je napisal/-a:opa kaj si potem tistega bemfa 530d kupu?![]()
Bistvo sem spet se pred kratkim poglobu v nakup druge makine. Zaenkrat ne bom govoril ker avto je to je pa lahko bi si upal rečt 15x boljši kot golf 2. Veš sem mislu, da bo dvojka vredi avto sam se je izkazal da sem na konc tedna čist zmahan,ker delam kar precej kilometrov in me je ta avto sam še uspaval. Zdej se moram pa navadt na neki kar danes rečemo temu TEHNOLOGIJA. Upam, da bom zadovoljen s tem avto. Da ne govorim kako sem prodal golfa v zelo kratkem času.
lp
maniac je napisal/-a:udoben?
golf II D?
ka ste na glavo padl al kaj vam je![]()
to je sicer trpežen avto, ampak za vozit pa ena največjih j**c!
trd, glasen, tresoč, počasen...ni da ni, samo udoben ni (razen, če si se prej samo s kočijo z lesenimi pecikli vozil)
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov