Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Re: Avtohiša frankolovo (Jernej Meštrov)

Napisal/-a pskoda So feb 20, 2016 9:38 pm

Jaz pa nobenega prodajalca rabljenih avtomobilov ne poznam, ki ne bi vrtel kilometre sploh, če je avto iz uvoza.
Ta Meštrov ni nobena izjema in me ne preseneča njegovo početje
Lp

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl So feb 20, 2016 11:21 pm

Saj drugače se sploh ne bi izplačalo ukvarjat s tem. Razjezi me pa,ko jaz prodajam,pa bi vsak želel moj avto enačit s preprodajalčevim.
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

Dizzy
Novinec

Napisal/-a Dizzy Ne feb 21, 2016 12:19 am

pskoda je napisal/-a:Jaz pa nobenega prodajalca rabljenih avtomobilov ne poznam, ki ne bi vrtel kilometre sploh, če je avto iz uvoza.

Avto Medvode
Toyota Center Ljubljana (BTC in Vič)
Avtotehna Vis
rabljena vozila Porsche Slovenija

menda pa še Autodelta in Avto Grosuplje (odkar so novi lastniki).

mogoče še kak zastopnik, ki ima poleg novih tudi rabljene, ampak se bojim, da je to bolj kot ne to, se bojim. ampak nekaj jih je. pa mogoče bo še kdo koga dodal.

5cenic
Novinec

Napisal/-a 5cenic Ne feb 21, 2016 4:03 am

ASPC Drobnič po mojih izkušnjah tudi ne vrti, je pa res, da se ne ukvarjajo z prodajo rabljenih vozil vendar kar imajo rabljenega je samo tistega, kar so vzeli v račun za novo vozilo.
Pri mojem je vse štimalo v Renaultovi bazi podatkov, zadni servis narejen mesec in pol pred nakupom, isto so imeli enega Forda C-Maxa, ki je tudi štimal po kilometrih. Mi je gospa rekla, da če avto ni 100% preverljiv, ga niti vzamejo ne kot staro za novo, ker si s prodajo takih avtov pol samo slabo ime delajo.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Ne feb 21, 2016 8:48 am

Dizzy je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:Jaz pa nobenega prodajalca rabljenih avtomobilov ne poznam, ki ne bi vrtel kilometre sploh, če je avto iz uvoza.

Avto Medvode
Toyota Center Ljubljana (BTC in Vič)
Avtotehna Vis
rabljena vozila Porsche Slovenija

menda pa še Autodelta in Avto Grosuplje (odkar so novi lastniki).

mogoče še kak zastopnik, ki ima poleg novih tudi rabljene, ampak se bojim, da je to bolj kot ne to, se bojim. ampak nekaj jih je. pa mogoče bo še kdo koga dodal.

Avto Medvode - skoraj vsi letnik 2013 imajo prevožene med 120kkm in 130kkm sumljivo.... hmmm

Toyota Center Ljubljana (BTC in Vič) http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0Avtomatik sumljiv.... sploh ne in imajo še ogromno takih cvetk

Avtotehna Vis - http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... XE%20NAV... sumljiv.... sploh ne in imajo isto še ogromno takih cvetk.
Naj tukaj še dodam, da so oni prodajali moj avto v oglasu napisano kot nekaramboliran. Avto je bil ocenjen kot totalka. Toliko o njihovi poštenosti

O rabljenih vozilih Porsche Slovenija pa sploh ne bom pisal, ker tam glava boli, ko samo slišiš njihovo ime

Kot sem napisal ne poznam nobenega prodajalca rabljenih avtomobilov, ki ne bi vrtel kilometre, čeprav je to najmanj na kar lahko naletiš
Lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov