Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe nov 10, 2006 11:39 pm

sonček je napisal/-a:
lublancan je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:[

Čare: Sej vem , da si že velik prešarnfav in da si skor pol avta že premenal (fiat tipo).
lp

ja sam on se spozna na avte in ve kaj je zamenu in zakaj, ti sonček maš pa usak dan novo težavo in se čudiš zakaj tvoji avtomobili ne delajo

jst sm sm tud na svojem autu, ko sm ga kupu zamemu dost stvari, čeprou bi mogu glede na listke zamenat samo olje pa filter
sam bi biu brez bremz, čeprou so dal gor nove ploščice
črpalka za bencim bi mi crknla, ker je biu filter zabit
iz motorja bi mi teku olje, ker niso zamenal semeringa na odmični ko so menal jermen
...

zakaj? zato ker se zdej že vsak na vse spozna in o vsem vse ve pol se pa čudi zakaj ne dela

@mastr1 ne kupuj tipota za 70k sit
za 130 dobiš novejšga unota, ki je verjetno v boljšem stanju kot tist tipo
pa ne rabš kupvat dizla, za tist 1-2 L na /100 km je bz kupvat zmahane gare, ki jih lastniki cenijo ko zlato, če lahk dobiš bolj ohranjenga bencinca

ps: preizkus vozila ti opravjo tud na amzsju, te bo pa seveda neki stal (mogoče se pa izogneš nakupu slabega avtomobila...)

Jest nisem nikjer na forumu napisal da sem mehanik bom pa čez par let kej več kot samo mehanik inž.strojništva.

poserjem se jest na tvoj naziv ing. strojništva če ti nimaš pojma prjatu važna je praksa pri tem poslu boš ti z teorijo pogorel pa glede tipota ja je več kot pol avta zamenjanega(boljše to kot pa vsake pol leta drug sekret pa jamranje) pa ne šravfam samo svojga tipota ampak tud precej drugih stvari ker sem v tem poslu pač pa še mal fušam pa se mi zdi da sem kakšno stvar več popravil al pa ugotovil kot ti ing. strojništva.Sorry sonček ampak si me razpizdil pa zaradi takih ing. kot boš nekoč ti propadajo velike firme!!

P.S. pa pozdravi čep za olje nalivat pri golfu
P.P.S. zdaj pa banajte mene al pa sončka ker mam tega sranja poln falus,ker naj bi ta forum mel neko strokovnost ma pa samo kregarijo in člane ki ne vedo kaj bi sami s sabo

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So nov 11, 2006 12:05 am

čare je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:
lublancan je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:[

Čare: Sej vem , da si že velik prešarnfav in da si skor pol avta že premenal (fiat tipo).
lp

ja sam on se spozna na avte in ve kaj je zamenu in zakaj, ti sonček maš pa usak dan novo težavo in se čudiš zakaj tvoji avtomobili ne delajo

jst sm sm tud na svojem autu, ko sm ga kupu zamemu dost stvari, čeprou bi mogu glede na listke zamenat samo olje pa filter
sam bi biu brez bremz, čeprou so dal gor nove ploščice
črpalka za bencim bi mi crknla, ker je biu filter zabit
iz motorja bi mi teku olje, ker niso zamenal semeringa na odmični ko so menal jermen
...

zakaj? zato ker se zdej že vsak na vse spozna in o vsem vse ve pol se pa čudi zakaj ne dela

@mastr1 ne kupuj tipota za 70k sit
za 130 dobiš novejšga unota, ki je verjetno v boljšem stanju kot tist tipo
pa ne rabš kupvat dizla, za tist 1-2 L na /100 km je bz kupvat zmahane gare, ki jih lastniki cenijo ko zlato, če lahk dobiš bolj ohranjenga bencinca

ps: preizkus vozila ti opravjo tud na amzsju, te bo pa seveda neki stal (mogoče se pa izogneš nakupu slabega avtomobila...)

Jest nisem nikjer na forumu napisal da sem mehanik bom pa čez par let kej več kot samo mehanik inž.strojništva.

poserjem se jest na tvoj naziv ing. strojništva če ti nimaš pojma prjatu važna je praksa pri tem poslu boš ti z teorijo pogorel pa glede tipota ja je več kot pol avta zamenjanega(boljše to kot pa vsake pol leta drug sekret pa jamranje) pa ne šravfam samo svojga tipota ampak tud precej drugih stvari ker sem v tem poslu pač pa še mal fušam pa se mi zdi da sem kakšno stvar več popravil al pa ugotovil kot ti ing. strojništva.Sorry sonček ampak si me razpizdil pa zaradi takih ing. kot boš nekoč ti propadajo velike firme!!

P.S. pa pozdravi čep za olje nalivat pri golfu
P.P.S. zdaj pa banajte mene al pa sončka ker mam tega sranja poln falus,ker naj bi ta forum mel neko strokovnost ma pa samo kregarijo in člane ki ne vedo kaj bi sami s sabo

Boli me falus kaj si misliš čare pa kaj si vse prešranfal briga me. K bi ti pa ke en nov avto preplu za prešranfat bi pa sam debel gledal. tako da te ma povn kufr tud tebe veš sram te nej bo da teke govoriš. Zdej se delaš tle po forumih neki pametnega da zdej pa vse veš pa da znaš prešranfat nekaj kar drugi ne bi znali s tem se znaš hvalit.
Veš sem tud sam mel neki časa nazaj škodo za popravt pa sem jo lepo skp dal pa je dela zdej. NI treba bit tak pesimist proti men.

Ajd pa dobr se mej. Pa k boš šev v pojstlo da ne boš pozabu vzet vzelin s seboj da boš lažje sexal.

lp brez zamere
Osu gre samo enkrat na led.lp

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So nov 11, 2006 12:14 am

mene sram česa ?? ker ti povem da si lažnivec(ing.strojništva) in nakladač 1A klase tebe je lahko sram ker nad tabo se kar nekja uporabnikov pritožuje če še nisi porajtu!Glede novih avtomobilov pa sploh ni problema če je mehanska okvara samo pripelji pa bomo zrihtal če pa je elektro je pa treba najprej ugotovit kaj je kar pa brez testerja težko ugotoviš no tuki pa rata problem ker testerja pa nimam glih tako kot ga marsikateri fušar nima samo si pa veliko lahko pomagaš z volt metrom.Pa še neki je če že potem bi TI mnogo mnogo bolj čukast gledu u tist nov avto a je u redu zdaj?? ti ki si spet dokazal da ne veš kaj govoriš (a boš ing. ali pek) dej človek zresni se

a ja pa mam se dobr pa vazelina tud ne rabim ker se frača od moje gospe še zmeri dobr orosi (sama od sebe) ti pa če se bojiš da boš žulje fasu (na roki) pa le vzemi vazelin al pa še raj grafitno mast da bo bolj grobo

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So nov 11, 2006 12:18 am

čare je napisal/-a:mene sram česa ?? ker ti povem da si lažnivec(ing.strojništva) in nakladač 1A klase tebe je lahko sram ker nad tabo se kar nekja uporabnikov pritožuje če še nisi porajtu!Glede novih avtomobilov pa sploh ni problema če je mehanska okvara samo pripelji pa bomo zrihtal če pa je elektro je pa treba najprej ugotovit kaj je kar pa brez testerja težko ugotoviš no tuki pa rata problem ker testerja pa nimam glih tako kot ga marsikateri fušar nima samo si pa veliko lahko pomagaš z volt metrom.Pa še neki je če že potem bi TI mnogo mnogo bolj čukast gledu u tist nov avto a je u redu zdaj?? ti ki si spet dokazal da ne veš kaj govoriš (a boš ing. ali pek) dej človek zresni se

Dej že enkrat povej kaj maš zaeno izobrazbo. Ker od kar te poznam prek foruma ne vem kaj imaš za en šiht.
Kaj boš pa žez 10 let delal čare k novš mogu več kej dost šranfat.

P.S: Da novš milsu da sm tok zabit...sej drugače vem ,dase da brez problem nave šranfat poleg tega maš pa za elkk. testerje za 30k al kok že.

lp

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So nov 11, 2006 12:23 am

samo danes sem ti 3X povedu da sem mehanik a ti moram spričevalo skenirat al kaj pa zakaj čez 10 let ne bi mogu več šravfat?? pa kakšen tester dobiš za 30 jurjev ? mogoče univerzalnega za vse tipe vozil ? ja dobiš za 500+ jurjev .Glede svoje škode se pa mal nazaj spomni kakšne probleme si mel ,si mogu bogi revež tri teme odpret .
sej sploh ne vem kaj se ukvarjam s tabo

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So nov 11, 2006 12:32 am

Zdej čare vse sva se zmenila. Evo priznam , da ne poznam dovolj motorjev da bi znal pa kr šranfat vse na počes....nekaj že imam znanja tok da lahko ugotovm, kaj je norobe in kako se bom lotil popravljanja. Veš cca komaj 3 leta je minilo od kar sem se kar nekaj naučil o motorjih pred tem nisem vedel niti kaj je glava motorja, kaj je karter. ......Problem je ker nimam doma dovolj ustreznega orodaj le ta pa ni tako poceni. Drugače pa je sosed mehanik, potem sta pa sta še dva in vsi se zelo dobro spoznajo na avtomobile,traktorje,motorje,motorke,kabijone vrjetno se ti ne toda omenil si samo avte.
In le zakaj bi se mogu še jest spoznat na šranfarije......brat je itak strojnik in je na začetku šranfal in je reku da ni ok bit mehanik pa dela že dons cca 10 let na stoju.
Veš v prihodnosti bo tako, da kukr se boš znajdu izobrazab je lari fari jebeš ti izobrazbo če nimaš pojma.

lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So nov 11, 2006 12:37 am

čare je napisal/-a:samo danes sem ti 3X povedu da sem mehanik a ti moram spričevalo skenirat al kaj pa zakaj čez 10 let ne bi mogu več šravfat?? pa kakšen tester dobiš za 30 jurjev ? mogoče univerzalnega za vse tipe vozil ? ja dobiš za 500+ jurjev .Glede svoje škode se pa mal nazaj spomni kakšne probleme si mel ,si mogu bogi revež tri teme odpret .
sej sploh ne vem kaj se ukvarjam s tabo

NO evoti čare po cca 2 letih si mi priznal da si mehanik. Prej nazaj si mi skoz neki govoru, da si neki šranfal svojga tipota toda o tvoji karieri pa nisi mi nič povedal, da si mehanik

Sedaj pa ker si mi povedal kaj si po izobrazbi,kakšn šiht maš sem lahko proti tebi tih. Jest upam, da dons kar sva se o tem pogovarjala da ne zameriš itak bodo moderatorji zbrisal to temo.

Tester recimo za 30k je samo za eno avtom.znamko se mi zdi veš ne vem točno nekaj sem cenen gledal po bolhi in tam majo pač ene testerje.

Drugače čare iz kje pa si si iz lj mogoče.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So nov 11, 2006 12:41 am

ja sonček res je jebeš ti izobrazbo če nimaš pojma glih to sm ti napisu par objav nazaj drugače pa delam v firmi z 280 avtobusi in tisoč zaposlenimi (LPP) pa stric ma privat servis za tovorna vozila tko da kaj znam pa kaj ne mi ne boš govoril ker princip delovanja vsakega vozila je enak samo deli so večji oz. manjši a se ti ne zdi da bremze pri kamionu delajo isto kot pri avtu samo da maš pri kamionu veliko več komponent(zračne zavore).A ja pa nism ti še omenu da je kolega AVIOmehanik na Brniku tko da se mogoče še na avione mal spoznam kaj pa veš.Pa mogoče še neki glede izobrazbe očitno da še nisi zaposlen če praviš da je važno znanje ne izobrazba,no ti časi so mimo ker Jugoslavije že 16 let ni več in te noben več ne vzame v službo brez ustreznih spričeval pa lahko ti znaš zelo zelo veliko stvari ki ti nič ne pomagajo če ti delodajalec sploh ne omogoči da bi se izkazu ker nimaš papirjev

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So nov 11, 2006 12:45 am

pa na A.com sem se prijavil 11 mesecev nazaj tko da spet ne vem od kje teb 2 leti ker še ti nisi 2 leti gor prijavljen jao jao

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So nov 11, 2006 12:47 am

Dlih prov dej mi povej kok majo kej kilometrov tiste stare trole menda jih majo po 800k.
Sej drugače je res da če se spoznaš na avte se tud na druge motorje.
Veš mene j**e ker se zelo malo časa spoznam na avte in od tod potem take bedarije k jih pišem.
15 let ja tisti časi so bli zlo dobri ampak danes je pa drugače brez papirjev si nula.

lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So nov 11, 2006 12:49 am

čare je napisal/-a:pa na A.com sem se prijavil 11 mesecev nazaj tko da spet ne vem od kje teb 2 leti ker še ti nisi 2 leti gor prijavljen jao jao

opa mal sem zamešal tebe pa enga druzga vrjetno je bil sam ti ga ne poznaš. Ja prej sem mel druge naslove zdej mam sonček prej pa še ene dva.

lp

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So nov 11, 2006 12:53 am

brez česa si zdaj nula brez papirjev ali znanja kaj zdej trokiraš enkrat tko enkrat tko ah sej bo

busi pa imajo tudi čez miljon nekateri sicer z obnovljenim motorjem (ne vsi) nekateri zdržijo tudi čez miljon

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So nov 11, 2006 12:56 am

čare je napisal/-a:brez česa si zdaj nula brez papirjev ali znanja kaj zdej trokiraš enkrat tko enkrat tko ah sej bo

busi pa imajo tudi čez miljon nekateri sicer z obnovljenim motorjem (ne vsi) nekateri zdržijo tudi čez miljon

papirjev sam zdej papir pa tud ni vse. Brat bo skor konačl fax oz je absolovent in je pravu da so v službi vsi neki na stolčkih pa sam gleda ke v rač.
lp

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So nov 11, 2006 7:13 am

Ja fak...sonček poglej si ti to temo - a je vredno da obstaja??

Tudi jst dobro vem,kva ti pišeš,in lahko ti rečem da sem te imel dostikrat vrh glave,ampak te nisem vrgu dol.... ampak verjemi da ob naslednji trapariji takoj letiš!!

Drugače se pa meni z uporabnikom takšne reči po privatnih sporočilih,ne pa po forumu...

Zadje moje opozorilo,gre tebi sonček!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So nov 11, 2006 9:33 am

RedBull™ je napisal/-a:Ja fak...sonček poglej si ti to temo - a je vredno da obstaja??

Tudi jst dobro vem,kva ti pišeš,in lahko ti rečem da sem te imel dostikrat vrh glave,ampak te nisem vrgu dol.... ampak verjemi da ob naslednji trapariji takoj letiš!!

Drugače se pa meni z uporabnikom takšne reči po privatnih sporočilih,ne pa po forumu...

Zadje moje opozorilo,gre tebi sonček!

Veš sem že nebivedu poslal sporočilo za izbris dveh tem. Upam da bo čimprej to naredu.

lp

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So nov 11, 2006 11:01 am

Haloo? A se tole zdi komu kot normalna tema? A lah vidva uporablata PM al pa PIR???

Mislm da nas vse veseli, ker je avtor teme dobu podatke še preden se je tema zaklenila :?
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov