sonček je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:sonček je napisal/-a:[
Čare: Sej vem , da si že velik prešarnfav in da si skor pol avta že premenal (fiat tipo).
lp
ja sam on se spozna na avte in ve kaj je zamenu in zakaj, ti sonček maš pa usak dan novo težavo in se čudiš zakaj tvoji avtomobili ne delajo
jst sm sm tud na svojem autu, ko sm ga kupu zamemu dost stvari, čeprou bi mogu glede na listke zamenat samo olje pa filter
sam bi biu brez bremz, čeprou so dal gor nove ploščice
črpalka za bencim bi mi crknla, ker je biu filter zabit
iz motorja bi mi teku olje, ker niso zamenal semeringa na odmični ko so menal jermen
...
zakaj? zato ker se zdej že vsak na vse spozna in o vsem vse ve pol se pa čudi zakaj ne dela
@mastr1 ne kupuj tipota za 70k sit
za 130 dobiš novejšga unota, ki je verjetno v boljšem stanju kot tist tipo
pa ne rabš kupvat dizla, za tist 1-2 L na /100 km je bz kupvat zmahane gare, ki jih lastniki cenijo ko zlato, če lahk dobiš bolj ohranjenga bencinca
ps: preizkus vozila ti opravjo tud na amzsju, te bo pa seveda neki stal (mogoče se pa izogneš nakupu slabega avtomobila...)
Jest nisem nikjer na forumu napisal da sem mehanik bom pa čez par let kej več kot samo mehanik inž.strojništva.
poserjem se jest na tvoj naziv ing. strojništva če ti nimaš pojma prjatu važna je praksa pri tem poslu boš ti z teorijo pogorel pa glede tipota ja je več kot pol avta zamenjanega(boljše to kot pa vsake pol leta drug sekret pa jamranje) pa ne šravfam samo svojga tipota ampak tud precej drugih stvari ker sem v tem poslu pač pa še mal fušam pa se mi zdi da sem kakšno stvar več popravil al pa ugotovil kot ti ing. strojništva.Sorry sonček ampak si me razpizdil pa zaradi takih ing. kot boš nekoč ti propadajo velike firme!!
P.S. pa pozdravi čep za olje nalivat pri golfu
P.P.S. zdaj pa banajte mene al pa sončka ker mam tega sranja poln falus,ker naj bi ta forum mel neko strokovnost ma pa samo kregarijo in člane ki ne vedo kaj bi sami s sabo