Napisal/-a the_man Po nov 20, 2006 7:14 pm
hotel sem izstopiti iz te teme pa vseeno. odgovoril sem na vprašanje konkurence, ni bilo vredu. dokazali ste da tisti avtomobili niso niti približna konkurenca. da nov je bil cca 6mio, mislim da nismo samo mi dali tolko za novga. armaturka sama po sebi je stvar okusa. to je problem na tem forumu, kdor nima zgodovine tudi nima pravice podati mnenja. pa da ti povem kaj je bilo narobe. na avtomobilu ki je dejansko brez napak, se je po nekakšnem nakljujčju pripetilo da se je pokvaril "konektorček" za odpiranje prtljažnika. problem je bil v tem da se je prtljažnik sam odpiral, tudi na avtocesti. no ob zamenjavi tega "konektorčka" se problem preprosto ni odpravil. po moje je bila nekakšna sabotaža saj je avto brez napake. vglavnem avtomobil je bil na treh pooblaščenih servisih, stroški so narasli čez sto tisoč ( beri zaradi "konektorčka" ). no ko so citroenovi strokovnjaki, ne vem zakaj ne delajo v nasi, ugotovili da je verjetno zanič računalnik. in kot po naključju to vse kak mesec po izteku garancije. toti sosedi. vglavnem ko se je oče že odločil za menjavo računalnika je le še enkrat avto odpelal k domačemu mehaniku, ta pa je ugotovil, sreča verjetno, da je bil samo problem v eni dihtungi ki je ni bilo. ni je bilo pa že od začetka. zlomka kajne. no in zaradi te dihtunge je do konektorčka ob dežju pritekala voda, kratek stik, računalnik zazna odpiranje prtljažnika, ta se odpre. zaradi elektronike samodejno seveda. naj povem še to da so po odpravi tega ogromnega problema ki zahteva menjavo računalnika citroenovi strokovnjaki nekako le priznali zmoto, a krivda še vseeno ni bila njihova. saj profesionalci niso pogledali za to dihtungo. torej je njihova krivda izključena. predstavljaj si da več kot mesec dni posebej zaklepaš prtljažnik, letaš po servisih ( pa saj je bil samo v treh različnih krajih ), zapraviš več kot sto jurjov, časa še pa še, zgubiš ne vem kolko živcov, skoraj menjaš računalnik v avtomobilu, pa saj ta strošek je tako zanemarljiv, in kasneje ti geniji z mikico z napisom citroen rečejo da konec koncev ni njihova krivda ker pač niso pogledli za dihtungo.pazi dihtungo, ta je z menjavo vred, pivom in kosilom stala manj kot 5 jurjov. ampak to je samo naš primerek, saj pravim da je bila sabotaža. da sploh ne omenim da je na maminem novem citroenu c1, po treh mesecih med vožnjo odpovedal abs, in je na servisu pod garancijo rekel da je to normaln. saj je res, če abs tu pa tam ne prime itak ni pene. pa čeprav c1 nima veze s to temo, sam tolk za informacijo kaki geniji so citroenovi uslužbenci. pa še enkrat povem da je to samo naše mnenje, naše izkušnje, ne trdim da so slabi vsi po vrsti.
upam da je sedaj odgovor zadovoljiv.
lp Erik
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI