Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Po nov 27, 2006 11:36 am

quasimodo je napisal/-a:bom pa postau gay.

:lol:
Pa ne poslušat takih bednih odgovorov...če ti je avto všeč si ga kup!!Jaz k sem avto kupoval so mi tud večinoma govoril,da to nikamor ne gre,da ima veliko porabo,da se zadaj slabo sedi.....pol pa vidiš,da ti to svetuje en človek,ki vozi cliota 1.2...al pa še kakšno "hujšo zverino" :EE !!!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po nov 27, 2006 12:09 pm

al pa tak, ki o gayih govori, ne da bi sam to sprobal (pol pa še lepi smeškote zadaj) :lol:

GIOVANNI RACER
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a GIOVANNI RACER Po nov 27, 2006 1:26 pm

Evo ce te zanima jest prodajam svojga CC- ja. Za vec info. poglej na

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1102748

LP

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Po nov 27, 2006 8:55 pm

Gorch je napisal/-a:

Pa ne poslušat takih bednih odgovorov...če ti je avto všeč si ga kup!!Jaz k sem avto kupoval so mi tud večinoma govoril,da to nikamor ne gre,da ima veliko porabo,da se zadaj slabo sedi.....pol pa vidiš,da ti to svetuje en človek,ki vozi cliota 1.2...al pa še kakšno "hujšo zverino" :EE !!!

Moj avto vidiš na sličici na levi strani, a to konec koncev ni pomembno.
Zase vem, da grem raje na trolo kot pa, da bi vozil cc-ja, vsaj 206ko.
Pa nisem nek fanatični homofob, vsi smo ljudje.
206cc je pač za mojo predstavo avta kot stroja.... nezadosten, ni vreden omembe. Lastijo si ga ljudje, ki imajo najnovejši mobitel in pričesko, ljudje, ki se radi pokažejo, lahko bi rekli "bar" populacija. Modni dodatek, igrača za sinčke in hčerkice, ter za zafrustrirane ženske v krizi srednjih let.

Sploh pa ne maram peugeotov, ker imajo v veliki večini klinčev menjalnik in DA, slabo se sedi zadaj, če si višji od metra in pol, že v navadni 206, kaj šele v cc.

P.S.: Ne me poslušat, ti kar kupi, boš največji frajer na vasi. Pri avtu je itak najpomembnejše, da ti je na zunaj všeč. :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Po nov 27, 2006 9:12 pm

bass je napisal/-a:
Gorch je napisal/-a:

Moj avto vidiš na sličici na levi strani, a to konec koncev ni pomembno.
Zase vem, da grem raje na trolo kot pa, da bi vozil cc-ja, vsaj 206ko.
Pa nisem nek fanatični homofob, vsi smo ljudje.
206cc je pač za mojo predstavo avta kot stroja.... nezadosten, ni vreden omembe. Lastijo si ga ljudje, ki imajo najnovejši mobitel in pričesko, ljudje, ki se radi pokažejo, lahko bi rekli "bar" populacija. Modni dodatek, igrača za sinčke in hčerkice, ter za zafrustrirane ženske v krizi srednjih let.

Sploh pa ne maram peugeotov, ker imajo v veliki večini klinčev menjalnik in DA, slabo se sedi zadaj, če si višji od metra in pol, že v navadni 206, kaj šele v cc.

P.S.: Ne me poslušat, ti kar kupi, boš največji frajer na vasi. Pri avtu je itak najpomembnejše, da ti je na zunaj všeč. :lol:
Ti boš pa rekel da je Alfa pa Fiat avto :roll: karjole Italijanske kvečjemu :lol: pa nisem noben peugeotov navdušenec ;) sam ne moreš tkole govort :roll:
Slika

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Po nov 27, 2006 10:19 pm

GIOVANNI RACER je napisal/-a:Evo ce te zanima jest prodajam svojga CC- ja. Za vec info. poglej na

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1102748

LP

Joj, meni pa to sploh ni všeč....
Ampak če bi pa jaz kupila cabria, pa ne vem, če ga bom, ker imam psa in bi imel potem revež vneta ušesa, vlačim ga pa itak povsod seboj, bi imela saaba in čisto nič drugega. To je vsaj en konreten komad od cabria. 8)
No, pa mazdice 121 se tudi ne bi branila, ampak to ni pravi cabrio.
Protonika ima bullbar.

GIOVANNI RACER
Nov uporabnik

Napisal/-a GIOVANNI RACER To nov 28, 2006 12:07 am

Taka je stvar: fant vas je vprasal za nasvete pri nakupu osebnega vozila, ampak kakor ponavadi to temo raztegnete da postane že prav smešna. Jaz sem isto lastnik peugeota 206 cc in sem z njim zadovoljen...kar se pa tiče teh vaših for, kao "tisti tip k ima CC-ja je pederčina itd", lah povem samo to....speedfreak ce sm taka pedercina, vprasaj mtko svojo zakwa se dons hodi naokoli k pingvin...
Konc koncev, sto ljudi sto čudi.....ce ti avto pač ni všec, ti ga ni treba kritizirat, poveš svoje mnenje in je zgodba zaključena. Kot je tukaj razvidno iz te določene teme, se vidi da nismo sposobni niti enega normalnega dialoga vzpostavit, zaradi določenih zafrustriranih oseb, katere zaradi svojih osebnih problemov in nizke stopnje samozavesti, porivajo v drek še ostale...
Če ti je avto kul, ga kupi, če ti pa ni, te pa noben ne sili v nič....
Najbolje bi blo da se ta tema zaklene, ker v zadnjih 10ih objavah, niti en ni napisal eno konkretno uporabno stvar.

LP

GIOVANNI RACER
Nov uporabnik

Napisal/-a GIOVANNI RACER To nov 28, 2006 12:23 am

aja pa še to: kakor vem, vsaka oseba kupi vozilo po svojem okusu, da mu usteza vozilo v vseh kriterijih (zmogljivost, vizualna podoba, udobje..itd) in seveda cena. zanima pa me, kateri avto vozi uporabnik speedfreak? da vidimo, če lahko tudi njega opredelimo kot "gay", "geek", ....itd. po njegovem vozilu. Take debate so postale tako nazadnjaške, primitivne, da mi gre vse skupaj na bruhanje. Lepo je občasno prebirati vaše odgovore in se pošteno nasmejati....
LP

Uporabniški avatar
quasimodo
Novinec

Napisal/-a quasimodo To nov 28, 2006 6:48 am

Ali svaka vam cast ljudje.
Jaz vas vprasam kak je kaj s tem avtom, vzdrzevanje in tako naprej.
Vi mi pa tle pisete, da je to avto za pedercine, pa nevem kaj.
Meni se osebno avto dopade, zato se tudi zanimam za nakup in zato ga bom kupu. Pa ste mi lahk nevoscljivi kolk hocte bit.

Aja. a mi lahko kdo razlozi kaj naj bi blo narobe z menjalnikom na teh avtomobilih?

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Re: peugeot 206 cc ali kaj podobnega

Napisal/-a Mojster Miha To nov 28, 2006 6:49 am

quasimodo je napisal/-a:Zanimam se za nakup peugeot-a 206cc ali pa kaj podobnega.
minimalno 120 konjickou in pa nekje do 9000 €.
Prosim za pomoc!

Hvala.

Če ti je 206 CC všeč enostavno najdi dober primerek (vzdrževan, nekaramboliran .... ) pa srečno vožnjo !

Glede na to, da si dodal "kaj podobnega" bi predlagal MAZDO MX-5 - po možnosti 1,8 - to je zame "naj" avto v tem rangu in eden redkih pravih roadsterjev

So pa so izjave nekaterih :jao:

Nekdo zgoraj recimo govori navajam : " 206cc je pač za mojo predstavo avta kot stroja.... nezadosten, ni vreden omembe " - zraven pa poudari svojo lastnino ALFO 156.
ALFA 156 je povsem enak primer, z moje strani še bolj žalosten. 156 je glede na predhodnice v tem rangu - od 75 pa nazaj v zgodovino - nezadostna, ni omembe vredna. Glede na to, kar je recimo ALFETTA nudila vozniku v svojem času glede na konkurenco je 156 zgolj eno shirano kljuse. Pa ne bi nadaljeval v stilu "kdo kupi tak avto in kaj je ... "

LP

GIOVANNI RACER
Nov uporabnik

Napisal/-a GIOVANNI RACER To nov 28, 2006 6:53 am

menjalniki so malce "trdi", niso na nivoju nekega vozila v vrednosti 50.000 EUR..... avto ima par šibkih točk, menjalnik, možnost prepustnosti strehe, dokaj plastičen občutek v notranjosti, zelo majhen prtljažnik. Ampak za ta denar, kot boš porabil za rabljenega 206CC, ne vem če lahko kupiš kak cenejši cabrio...

Uporabniški avatar
quasimodo
Novinec

Napisal/-a quasimodo To nov 28, 2006 6:56 am

Jaz bom avto kupu in potem bom objavu svojo telefonsko in tisti, ki se mi bo upal rect pedercina, me bo lahk poklicau...

GIOVANNI RACER
Nov uporabnik

Napisal/-a GIOVANNI RACER To nov 28, 2006 7:11 am

svaka cast!

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Napisal/-a In_Liner To nov 28, 2006 8:37 am

men je čist cool tale CC...tud tko ko ga porihtaš zlo lepo zgleda...pač jebeš če si kdo misli da si peder glaun da je teb ušeč...nemore bit use usm lepo... :D :D

Uporabniški avatar
cc 206
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a cc 206 Če nov 30, 2006 12:47 pm

Lahko ti povem iz lastnih iskusenj, menjalnik ni za ekstremne voznje,
ker bos hitro mogo na servis, za normalno voznjo, pa je cisto kul,
streha po letu 2002 ne pusca vec, pa ni puscala streha,
ampak guma ki je med streho in sipo, priporocam ti 2.0

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če nov 30, 2006 1:36 pm

GIOVANNI RACER je napisal/-a:aja pa še to: kakor vem, vsaka oseba kupi vozilo po svojem okusu, da mu usteza vozilo v vseh kriterijih (zmogljivost, vizualna podoba, udobje..itd) in seveda cena. zanima pa me, kateri avto vozi uporabnik speedfreak? da vidimo, če lahko tudi njega opredelimo kot "gay", "geek", ....itd. po njegovem vozilu. Take debate so postale tako nazadnjaške, primitivne, da mi gre vse skupaj na bruhanje. Lepo je občasno prebirati vaše odgovore in se pošteno nasmejati....
LP

Vsekakor ne vozim gay mobila ;) ..pa cist tko btw se midva poznava tk da vem kdo si in kak si :D

@cc206...tebe pa sploh ne bom komentiru :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če nov 30, 2006 2:19 pm

quasimodo: preglej ponudbo pa izberi teb najljubšega. Glede menjalnika se pa tut navadiš, ker ni tak hudo kokr je prebrat :D
LP Rok

Uporabniški avatar
bigF
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a bigF Če nov 30, 2006 3:40 pm

najbolj mu pa pase crna barva
Ko bom velik bom HGT
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: BlackGuard in 5 gostov