izjava leta

... ja in Alex, ki ima navaden Peugeotov menjalnik za 1.1 motorček iz leta 90 že tri leta drega z njim ... trenutno pa ima menda okrog 215 Km :P :P :P Hiundai pa ima sistem kot ga je imel Colt - prenos na zajle kjer ni vzvodov, ki bi bili izpostavljeni vremenskim spremembam, prahu in nemarnemu serviserju ... ... Spet ne more bit tak klumpCash je napisal/-a:Nejko87, imam 206 s 40000 km in vem, kaj je škrtanje in mam 16 let starega Hyundai Ponya s 165000 km za čez zimo in o škrtanju ne duha ne sluha, prestavlja, kot namazan, tko, da kr priznej, da 206 škrta, ker o tem ve ceu forum, pa ne se razburjat
pugi405 je napisal/-a:Glede škrtanja... ko sem kupil mojo 405 ko je tut menjalnik škrtal. To pa zato, ker nisem znal še prestavljat. Zdaj, po petih letih pa mi niti enkrat ne zaškrta več. Ne vem.... a eni delate z menjalniki kot z ročaji od marele al kaj? Prestavljat je treba po občutku in če ne gre takoj v rikverc, pohodit še enkrat sklopko od konca in potem prestaviti v R. Ne pa nekaj na silo butat.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov