Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Mirando
Novinec

Kraj: ...ja ka pa te ti tu delaš...

Napisal/-a Mirando Če dec 21, 2006 11:04 am

*MiriaM* je napisal/-a:Zadnjih nekaj dni mi vedno pade v oči kakšna ponudba pod tole številko: 0 9 0 1 4 0 8 0 2
Ve kdo kaj o tem, ker meni je malo sumljivo...

npr. eden od teh linkov: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1188048

...meni še bolj...
T. hodnik s.p., če se ne motim....!? zanimivo,ne - če te pokliče na dan par deset pacientov, in glede na ceno klica na 090....pravi biznis?! če avto obstaja, ali "je že prodan" itd., pa je že druga zgodba....
....Vemo marsikaj, pa še se učimo.....

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Če dec 21, 2006 11:30 am

COBRA je napisal/-a:Z ene cifre so moji punci poslali sms, da se zelo zanimajo za avto(mela ga je na avto.netu) - pisalo je, da jih kontaktiramo na eno cifro 090..., na tisto, s katere je bil sms poslan, se pa ni noben javljal, ko smo klicali. Mal sumljivo vse skupaj... :? Sj men se zdi, da če se zanimaš za avto, pol ti pokličeš...

U bistvu se sploh ni zanimal...ok, to da je sms poslal ze, ampak njegov namen je bil samo to, da ste vi klical na 090 in trosili denar ( ponavadi velja tarifa za 090 recimo 150 sit na minuto in tudi vec).

Take zadeve dajejo u Salomonca tud, npr.: prodaja se avto, dokaj nov, z dosti opreme in dokaj ugodno. Vids ceno, te zamika in poklics in slisis na tajnici, da ta avto zal je prodan, ampak je moznost, da dobijo drugega in da poklicete drugic. Zdj si pa predstavlji kok casa visis na telefonu k to poslusas, zihr 10 minut in pol kokrat se poklics, da te taka zadeva zanima in še kok folka klice in se grem stavt da kr dosti. Pac, eni nategancijo opazijo prej, eni kasnej.
There is no time...

-BERTONE-
Novinec

Napisal/-a -BERTONE- Če dec 21, 2006 7:42 pm

Avto hiše(oz pravne osebe) se takole lažejo, kaj šele fizične osebe. Ja najbolje je kupit nov avto al pa avto od takega ki ga poznaš, najbolje soseda ker res vsak dan avto vidiš kolk stoji pred bajto, tko da prec veš a se je samo na šiht pa nazaj pelal, a se skoz okol vozi. Pozapret use !!!

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Če dec 21, 2006 7:50 pm

haha kere bučke . okej sam od napisanga v opremo in od udobja pa do podvozja ne verjamem preveč, oziroma po taki opremi bi auto mogu bit vredn okol 3 miljone ker nekaterega še novi audiji nimajo c c c
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe dec 22, 2006 7:51 am

SAVINJCAN je napisal/-a:če pa piše, da je kot nov :P hm, kako pa veš to?

kolega ga je gledal v Kopru. lastnik je bil pa Avtotransport Kastelec....
Slovenija je majhna in težko je kaj skrit. Se pa da.... :evil:
Slika

viola
Nov uporabnik

Napisal/-a viola So dec 30, 2006 6:29 pm

ajoj dajat milijon dva za izvožene in izgonjene avte, na katerih lahk zrihta števec vsak. ma sploh ni za razpravljat o tem.potem pa jok in stok. jaz dam za rabljeni avto največ 200 čukov. potem pa naj bo kakor hoče. drugače si pa novega kupim, pa še to ni ziher.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov