Se pravi MAZDA, dobiš ohranjene 626 z vso mogočo opremo, problemov nobenih
pije malo (cca. 7.5) dobro potegne in lepo izgleda
Pa vseeno veliko sreče karkoli boš izbral
milankregar je napisal/-a:Glede na to, da izbiraš tako rekoč iz naslonjača, ti svetujem, da poiščeš na avto.net nekaj najprimernejših kandidatov in se na licu mesta odločaš o nakupu, glede na to kako je ohranjen in vzdrževan.
Pa popolnoma vseeno ali bo v tej izbiri zmagal, reno, ford, fiat, ali pa konc koncev morda tudi kak drug avto. Kupi tistega, ki je za ta denar, ki mu ga boš namenil, najbolj ohranjen, čim manj kilometrov, čim bolj opremljen, v glavnem odličen kot avto in ne kot znamka. Pri rabljenih je tako, da je na prvem mestu avto in ne znamka, ker sicer ti je kasneje lahko žal.
P.S. Razmišljaj o 16v motorjih.
-grizly- je napisal/-a:ok tnx tnx![]()
zbral sm!
in sicer RENAULT 19 1.4 75KM....aja pa obvezno matalik modre![]()
![]()
aja edin povejte mi še kakšna je razlika med RT pa RN...? a je še kak drug poleg teh 2h?
predvsem me zanima razlika al je sam v opremi al...
sonček je napisal/-a:-grizly- je napisal/-a:ok tnx tnx![]()
zbral sm!
![]()
aja edin povejte mi še kakšna je razlika med RT pa RN...? a je še kak drug poleg teh 2h?
P.S. Jest renoja nebi imel pa če mi ga šenkaš tud megana nebi imel če mi ga kdo šenka ga ne bi vzel.
lp
sonček je napisal/-a:-grizly- je napisal/-a:ok tnx tnx![]()
zbral sm!
![]()
P.S. Jest renoja nebi imel pa če mi ga šenkaš tud megana nebi imel če mi ga kdo šenka ga ne bi vzel.
lp
fičfirič je napisal/-a:jst bi ti pa enga megana 1.6 8v priporočal.resda nima takega športnega izgleda kot alfe a ti bo dosti povrnil iz porabo glede na alfo.rezervni kosi so v normalnem cenovnem razredu,najbolj pa mi je všeč notranjost od vseh teh naštetih avtov.meni se zdi zelo okusno oblikovana ter kvalitetna,ki pa se razlikuje dosti od opreme seveda.doma ga ima fotr pa mi je kr všeč.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Mojster Miha je napisal/-a:-grizly- je napisal/-a:jou...ja tnx za use toleja zj sm pa čist u dilemi
nwem ka bi uzel on mondeo k je TORTI napisu da ga prodaja je lep pa on 16v tut
sam....nwem js bi najraj kupu avto od kajga penzjonista...tk usaj vem da ni glih zgojen
res pa je da bi mel rad servo, elek.pomična stekla (prednja), ...to bi nj blo u osnovi![]()
no zj pa še moje izkušnje s temi avti
no ne glih moje pač pa od kolegov![]()
![]()
kolega je mel 19ko 1.4 letnik je bil pa se mi zdi da 89 in je bla res mašina da jo ni daleč naokol use štimal k bi bla nova
za megana nism še nč kej ču...k ta avto mi je ušeč cca 2dni![]()
stric je mel pa forda escorda (karavan) js bi mel limozino...in vem da mašina se je zagajala tk da je enčas lepo laufala pol skor ugasnala pa spt isto...zadni blatnik je mal rjavel , drgač so pa fordi tk znani da mal več pijejo...
tk d res nwem ka nj kupim k med favoritim so tile avti k so zgori našteti...no tut 19ka 16v ni švohsam k to folk zgoni ....rad bi pa mel avto za vsaj 3-4 lete vrjetn majn ampak to je zgornja meja...za pol mam pa že tut plan da bi kakšnga megana kupu k ma tk sexy ritko
![]()
Med naštetimi bi izbral R 19 - predvsem zaradi
- dobrih izkušenj prijateljev,
- dobiš zadnje letnike, ki so načeloma dobro opremljeni, poleg tega pomeni dobro zagotovilo zanesljivosti - razne "otroške" bolezni, napake ipd. so bile odpravljene skozi čas obstanka modela.
Glede izbire motorja - 1,4 l agregat je "low budget" in za osnovne zahteve čisto dovolj zmogljiv, predvsem pa se oddolži z nizko porabo in ostalimi stroški - 1,8, 1,8 16 V sta jasno zmogljivejša - kar na žaloost velja, da sta "zmogljivejša" pri stroških. Izbira je seveda tvoja stvar.
Vsekakor - če je seveda možno - poišči model s klimo
V primeru, da te skrbi visoka poraba - razmišljaj ali o manjšem vozilu npr. TWINGO če ostanemo pri RENAULT-u ali pa kakšen dizelski varianti R 19 oz kakšnemu konkurenčnemu dizelskemu vozilu.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov